Syoppskrifter på Barneklær

På denne siden finner du en oversikt over forskjellige syoppskrifter på barneklær, du trenger bare å trykke på modellen du ønsker å sy, så tar jeg deg videre til mønster og veiledning. Her vil det rulle inn nyheter etter hvert som jeg lager nye modeller. Kom gjerne med innspill til nye plagg!

Lykke til med syingen!7 kommentarer
  1. Hei
   Så flink du er til å sy og veldig fin stil på klærne dine! Har en datter på 2,5 og tvillinger på 7 uker, digger kjoler med lange ermer og tights eller strømpebukse under, men synes det er vanskelig å finne slike kjoler som er fine i butikken. Skulle gjerne hatt interessen og sydd klær selv….men egner meg ikke til det! ;o)

  2. Hei!:) Så bra og oversiktlig du har fått det her:) Satt senest i går og lette i syoppskriftene dine og tenkte at det var jammen ikke lett å finne frem, men nå derimot- dritbra! Må bare legge til at det er supermotivernede å klikke inn på bloggen din å få så masse inspirasjon. Hadde det ikke vært for bloggingen din, hadde jeg aldri lært meg å sy. Så tusen takk for det:)

  3. Hei Stine,
   Takk for alle fantastiske oppskrifter du deler med oss:-)
   Jeg lurte på om du har sydd baby bære wrap?
   Har hatt vanlig bæresele tidligere, men synes bære wrap carrier eller hva jeg skal kalle det ser veldig bra ut for babyen og jeg synes det hadde vært koselig å lage en hjemmelaget og eventuelt brodert et navn på det.
   Håper du har noen tips og råd:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg