Et første innblikk i den kommende syboka

Det er stoffer, barn og bikkjer over alt hvor jeg går, står og ser. Jeg som trodde at det å ha en baby hjemme, ref. den tiden jeg sist satt i denne bobla og skrev bok, var forstyrrende. Lite visste jeg at en epidemi skulle herje verden over to år senere. 3 barn som så vidt er ute av huset gir kaotiske tilstander, men på den positive siden har jeg alltid en sprell levende modell til å prøve ut nye plagg som former seg ut av symaskinene.

Det er spinnvilt hvor gøy det er. Klærne til den nye syboka blir fantastiske, og det er med god hjelp fra barna mine. Tvillingene fyller snart 8 år, og de har uten tvil fått mange meninger om hvordan klær skal se ut. De har fått komme med mange innspill på de nye modellene til boka, og det at de får være med gjør de like gira som meg over ett rykende ferskt plagg. Jeg håper at jeg klarer å videreformidle akkurat denne gleden i min nye bok, nemlig å inkludere barna, enten ved at de kan sette sammen modeller selv, eller til og med prøve seg bak symaskina.

Jeg har lyst til å vise fram noen av plaggene i dag. Den nye syboka inneholder syoppskrifter til klær i størrelse 3-13 år. Konseptet i bok nummer to vi du kjenne igjen fra min første sybok: Sy Selv – verdens fineste klær til ungene. Det å sy klær etter min metode, åpner opp sømmens verden til et ufarlig sted med uendelige variasjoner. Det er ganske så rått, og jeg er så glad for at tilbakemeldingene har vært enestående fantastiske. Jeg kunne ikke bedt om noe mer.

Her har dere et knippe plagg som er formet av min nye sybok som lanseres til høsten! 

Følg meg gjerne på Instagram: @stineskoli og @spresyglede 

Noe for en hver anledning

Reklame | Ellos

Jeg har en ny rabattkode inne hos Ellos, og i den anledning har jeg lyst til å dra fram 10 punkter for hvorfor Ellos er min favorittbutikk!
Rabattkoden er 435409 den gir 33% rabatt på dyreste vare, eller 5% ekstra rabatt dersom varen allerede er nedsatt.

Ti grunner for at Ellos trumfer alle butikker i mine øyne

  1. Ellos sine modeller representerer kvinner, slik kvinner er! Ingen er like!
  2. Ellos har størrelser som faktisk stemmer! Som ikke passer til barna når du tror du har handlet til deg selv.
  3. Ellos har et utvalg som er helt spinnvilt!
  4. Ellos viser fram nesten alle plaggene på virkelige modeller, i stedet for flatbilder av plagg som gjør det umulig å forestille seg hvordan de er på
  5. Ellos har like fine møbler og interiørgjenstander som klær til liten og stor
  6. Ellos har klær med herlige snitt og detaljer som passer til alle anledninger. Denne sorte skjorten min finner du HER 

7. Ellos har klær som passer når du trenger å føle deg fin. Denne grønne blusen finner du HER 

8) Ellos har klær som passer til festlige lag, den dagen vi endelig kan nyte det igjen! Denne sorte kjolen finner du HER 

9) Ellos har klær som får fram følelsen av at vi går inn i en varmere tid. Denne rosa kjolen finner du HER 

10) Ellos har klær som passer perfekt til endeløse dager med hjemmekontor, som både er freshe og comfy på samme tid. Denne kosedressen finner du HER

Et mørkt bad med spa-følelse

Etter 10 år med kun ett bad som også fungerte som vaskerom og målte knappe 6 kvadratmeter, så har behovet for en oppgradering vært så stort at i det nye badet vårt kunne vi fått plass til 3 av det gamle badet, og det til tross for at vi har et nesten like stort vaskerom,  og et lite bad til med toalett og vask.

Badet har hatt stor prioritet i vårt hus. 

Rommet er hovedbadet for alle fem i familien, og derfor har romslighet og praktisk løsninger vært sterke elementer under planleggingen av rommet.

Rommet består av to rom: hoverbadet og et klesrom.

Romme på innsiden av badet vårt er tiltenkt alt av halvbrukt tøy, undertøy, håndklær, morgenkåper, og baderomsartikler. Faktisk har minstejenta hele garderoben sin her inne også. Dette rommet på innsiden er antagelig det lureste vi tegnet inn under planleggingen. Det å ha et eget rom for alle tekstilene som fort samler seg på et bad, gjør det så utrolig mye enklere å holde det ryddig.

På gulvet har vi valgt å ha en flis som ser ut som treverk. Veggene består av gips som er sparklet og malt. Innredningen er pax fra IKEA.


 

Dobbel vask og smykket i rommet 

Jeg må si det at denne delen av badet er min favoritt! Kranene som kommer rett ut av speilet, og de ekstremt lekre vaskene plassert på den like lekre flisen! Jeg dør litt hver gang jeg ser dette, for jeg synes det er så lekkert!

Kranene er fra Grohe og heter  Essence 2 hulls servantbatteri, det samme er vaskene, og de heter Essence Servantskål 45 

Får å få til at kranene kommer rett ut av speilet har vi fått glassmesteren til å komme å ta mål og legge opp bestilling med ferdig utskjæret hull til armaturet.
Servantskapet er delvis hjemmelaget. Vi kjøpte skapene på IKEA, lakket de sorte og limte på spiler. Vi la en sponplate som nedfelt lokk, og så la flisleggeren flisene oppå.


 

Klessjakt som fører rett ned i et skap på vaskerommet

I kroken bak vaskene, gjemmer det seg en luke i flisen. Her går alt av skittentøy rett ned i en skurv inni et skap i etasjen under. Dette var jeg fast bestemt på å få til, og har du muligheten – GJØR DET!


 

En bortgjemt dusj 

Dusjen har vi plassert midt i mellom de to rommene, bak vaskene. Vi har laget en nisje, og fått på plass en dør med sota glass, bestilt igjennom vår lokale glassmester. Dette er helt perfekt, og gjør at man kan dusje i fred og ro selv om det er andre på badet samtidig.

Inne i dusjen har vi et innebygget dusjarmatur fra Grohe som heter Rainshower Cosmopolitan 310. 

Det er så utrolig lekkert når blandebatteri og rør er gjemt inni veggen.

Alle flisene i rommet er fra Bella i Tønsberg.

I dusjen er de tre forskjellige flisene i rommet representer:

  • treflis – Woodtale Nocciola
  • hexagonflis – Brazilian Slate Hexagon Elephant Grey
  • 80×80 cm flis – Marwari storm

 

Tid for et bad

Badekaret vårt heter Mime. Dette er et helt sømløst badekar, med plass til å montere armatur på siden av karet. Armaturet er fra Grohe, og heter Concetto 4 hulls kar- og dusjkombinasjon


 

Spa og ro 

Målet mitt da jeg tegnet dette badet var å klare å skape en lun atmosfære med en spafølelse. Jeg holdt på å feige ut med å velge en lysere flis, fordi jeg var redd for at det skulle bli for mørk, men jeg er så lykkelig for at jeg fulgte magefølelsen.