20-70 % Avslag på BliVakker

Annonse 

BliVakker

20-70 % avslag på butikken fra og med Fredag 29 til og med Tirsdag 2. juni.  

I det eneorme markedet av skjønnhetsprodukter og velværeprodukter er det lett og bli forvirret! BliVakker har hele 8500 merkevarer, så da er det ikke rart det vil være vanskelig å velge i mellom produktene. 
BliVakker er kåret til Årets Nettfavoritt 2015 av netthandelskunder i hele Norge, butikken har over 500.000 registrerte kunder, og har goder som gratis frakt og rask levering. I tillegg finner du ofte produktene til en rimligere penge enn i butikk. 

BliVakker har gitt en skreddersydd produktanbefaling til Mor&Barn som jeg i dag skal dele med dere

BARN

Paul Mitchell – Kids – Baby don’t Cry Shampoo 

The Kids er spesielt utviklet for babyfint hår og supersart hodebunn. Shampoen inneholder Kamille, kornblomst og awapuhi som er beroligende og milde urter. Dermed kan du vaske håret til barnet uten svie i øynene og shampoen gjør i tillegg friseringen lettere samt at den er med på å beskytte mot solens skadlige stråler. Den har en mild og god lukt, og varer lenge da den inneholder 300ml. 

Lykkelig som Liten – Badeolje

Lykkelig som Liten sin filosofi er å tilby trygge og rene hudproduter, laget av de beste naturlige og økologiske råvarer. Produktene er 100% parabenfrie. Denne oljen gir en skånsom vask, uten skadlige tilsetningsstoffer og lukter behagelig av lavendel. 

Lykkelig som Liten – Barnehagekrem 

Barnehagekremer fungerer som en kuldekrem og beskytter små og store kinn i norsk vær. Den er fet og god, og gir beskyttelse der det trengs. 

Calypso Sun Lotion SPF50 Kids

Denne solkremen er hypoallergenisk og vann avstøtende, noe som er ideelt for barn og sensitiv hud. Solkremen skal alltid påføres 20-30 minutter før soleksponering. 

Tangle Teezer The Original – Pink Fizz 

Denne børste forguder jeg! Jeg er så hårsår at det er rart  jeg har så langt hår som jeg har. Denne børsten har gjort det mulig for meg, jeg kjøpte den allerede da den kom ut på markedet som begynner å bli noen år siden nå og jeg har elsket den fra dag én. Jeg har tre forskjellige børster, for håret mitt er litt spesielt, og det er uten tvil denne som er favoritten til jentene. De arvet uheldigvis hårsårheten fra meg, men denne børsten lugger ikke (helt mirakeløst for min del), den er liten og enkel å gre med. Mitt beste kjøp noen sinne. 

MAMMA 

REN – Guerande Salt Exfoliating Body Balm 

Den perfekte rens for huden. Body Balm’en inneholer salt som skrubber bort døde hudceller og gir en fris og ren følelse. Masseres på huden før bading eller dusj. 

REN Kroppspleie er en serie hudpleieprodukter som er formulert med den mest avanserte hudpleieteknologi med kun 100% naturlige og aktive ingredienser. Produktene er utviklet for å hjelpe huden til å oppnå en perfekt balanse. REN er fri for parabener, syntetiske dufter og farger samt propylenglykol. De hudvennlige produktene vil etterlate huden glødende, fresh og perfekt fuktet. 

Exuvianse Vespera Bionic Serum 

Et serum som er klinisk besvist å gjennopprette et ungdommelige utseende, samt miske synligheter av aldringstegn. Serumet er meget effektivt mot rynker, solskadet hud, store porer og ujevn pigmentering. I tilegg blir fine linjer mindre synlige. 

Exuviance Multi-Protective Day Crem SPF20 

En mild dagkrem som inneholder antialdrene ingredienser som pleier og beskytter huden. Den fukter og forbedrer strukturen i tillegg til at den inneholder solbeskyttelse 20. Kremen er helt uten olje og er i tillegg dermatologisk testet. 

Skin Logic Collagen Hydrogen under Eye Patch 

En maske som reduserer mørke ringer og poser under øynene. I tillegg blir linjer og rynker redusert. Pakken holder til tre behandlinger. Og hver behandling gir en følelse av å våkne litt opp av den kjølige gelen som påføres. 

Skin Logic Foot Repair 

En maske til hver av føttene. Masken lindrer grove, tørre føtter og sprukne hæler på kun 20 miutter. Rik på fuktighetsgivende ekstrakter som ginko biloba, grønn te, peppermynte, tang og Shea Butter. 

Hele serien finner dere HER 

God fornøyelse! 

 

 

KJENNER NOEN EN EKSORSIST???

Da må dere være så greie å fortelle meg, jeg tenger hjelp.. 

3Ucsb3DxmC

Hehehehhaaha, kniiiiiiis! Fy søren og gøy BT og jeg hadde det i går kveld da jentene var lagt. Vi burde nok ha flere kvelder uten internett, for da er det ikke stort annet å gjøre enn å lage litt underholdning selv. Neida, joda. 

Men ja, det er vel på tide å komme med avsløringen av bildet. Dette bildet delet jeg nemlig på snapchat til å begynne med, og da det viste seg at flere syntes bildet var mer enn creepy, måtte jeg bare dele det på Instagram også. Jeg måtte ha høytlesning for BT på sengekanten over de mange spekulasjonene over hva som var galt med bildet. Vi lo og lo. 

Historien til dette bildet lyder så her: 

Jeg sto på gulvet i stuen og strakk meg, jeg oppdaget meg selv i speilet over sofaen og sa
“når jeg strekker armene slik  så ser det egentlig ut som at armene er satt på feil vei!”

“Prøv å ta på deg alle klærne feil vei” lo BT til meg. 

“Trur du det funker da? Hva med puppene” svarte jeg. 

“Ta BH´n på ryggen” 

“HAha, ja, det funker! Jeg er jo ikke akkurat brystfager uansett” 

Og slik gikk det til, jeg dro av meg klærne, festet BH´n på feil vei og fikk på meg genseren igjen med utrigningen bak. Så sannheten er at det verken er et panoramabilde, at BT er med i bildet, eller at kroppen og hode er stilt i hver sin retning. Spekulasjonene på hva som er galt med bilde ble dermed veldig festlig, et bra eksempel må være denne: 

 •  BT Står bak deg, han er ansiktet i dette bildet og tar også bilde med mobilen. Det er din kropp, men snudd endre vei enn slik BT står. Du har tatt håret bak, forover slik at det skel se litt mer realistisk ut, og slik at ansiktet til BT skal synes og passe. Har jeg rett @speiltvillingene? 

(Resten av spekulasjonene kan dere lese under bilde på Instagram)

Så kommer vi til armene, det har seg nemlig slik at jeg har hypermobile ledd (ledd som er mer tøyelig enn normalt) Så derfor kan jeg bøye albuene forbi rett linje, slik at de bøyer seg feil vei. Med andre ord er det inntrekte punktet av armen min faktisk der hvor albuen er, og det som skal se ut som albuen min er innside arm. Haha. – Det er faktisk creepy. Og hånda som tar bilde har jeg bare snudd bak ryggen (det får alle til) 😉 

Latter forlenger livet, vi får det ikke mer moro enn vi lager det til selv!  

Sydentur

Slik som jeg GLEDER MEG!!! 
I går bestilte jeg og min venninne, Lena, hotell til sydenturen vår. Flybilletten var allerede bestilt, og hotellet var sett ut, men vi fant ut at det var rimeligere og bestille hver for seg enn igjennom et reisefirma. Lena var så drillet på bestillinger og sider å se på at jeg ble rent imponert. Så til slutt hadde vi bestilt direkte flybillett frem og tilbake – Tyrka – Norge. Hotellet kjøpte vi fra hotellets hjemmeside. 

Denne sydenturen skal nytes så til de grader. Nå er det hele to og et halvt år siden sist jeg var på sydenferie, så jeg føler denne turen er vel fortjent. I motsetning til tidligere ferieturer har hotellets krav stått høyest på listen. Med to småbarn er det viktig at det er et barnevennlig hotell med mange fasiliteter som dekker deres behov. Vi bestemte oss også for å skru opp standarden på rommet da vi kommer til å tilbringe mye tid der siden jentene legger seg i 19-tiden. Så vi skal ikke bo på det helt vanvittig store hotellet, men i villa suite som dere ser på bildene over! Gud bedre som jeg gleeeder meg! 

Dette hotellet har virkelig ALT! Badeland og lekeland, samtidig som det ligger på strandlinjen. Spa og treningsenter, pluss all inclusive som er veldig kjekt med to små. 

BT skal være hjemme og jobbe stakkar. Neida, eller joda, men det er hans eget ønske. Det er vist ikke alle som er like glad i sydens varme og late dager, må si jeg beundrer arbeidsinnsatsen hans. ♥

Nettopp derfor trur jeg dette blir tidenes jentetur. Lena, jentene og meg ♥

Og det beste med det hele, det er bare en måned til vi drar! Og det kommer til å gå fort :O 😀 

Hvilke planer har dere for sommerferien? 

Vi må bare ta et passbilde.

Det var først svigermor som gjorde meg oppmerksom på at det å få pass til to smårollinger ikke var like enkelt som jeg hadde forestilt meg. I mitt hode skulle jeg dukke opp på den lokale politistasjonen med jentene, ta bildet og vips få to pass. Det var vist ett og annet jeg ikke hadde fått med meg. 

Lengere ned i innlegget kommer det noen tips om det er flere en meg som skal ut å reise med smårollinger for første gang, men først over til bildet. 

Barn under tre år skal ha med passbilde som man tar selv. Lett som en plett, tenkte jeg etter å ha lest de mange kriteriene for godkjent bilde. 

Det er viktig at

 • Fotoet er riktig eksponert og i fotokvalitet
 • Fotoet kan være i svart/hvitt eller i farger
 • Fotoet skal ikke være eldre enn 6 måneder
 • Fotoets størrelse skal være ca. 35 x 45 millimeter
 • Fotoet må tas rett forfra (fokuser på øynene), og mot en hvit bakgrunn
 • Fotoet skal vise hele hodet og toppen av skuldrene, ingen slagskygge
 • Ansiktet skal dekke 70-80 % av bildeflaten, dvs. at avstanden fra isse til hake skal være minst 30 millimeter
 • Øyne skal være åpne og klart synlige, øynene må ikke dekkes av hår
 • Begge ørene skal være helt synlige
 • Både hake, panne og begge kinn skal være synlige
 • Munnen må være lukket
 • Briller må tas av ved fotografering
 • Hodeplagg skal ikke benyttes på passbilder. (Capser, luer, hatter, hårbånd, skjerf etc.)

Jeg satte det hvite kjøkkenbordet på høykant og fant frem en boks de kunne sitte på. Da skulle bakgrunnen være i boks. 
Så fant jeg frem spenner og fikk bort panneluggen til jentene, og vi var klare for photoshoot.
“Kom så skal vi ta et bilde på kjøkkenet” beordret jeg jentene. Det er jo ikke slik at kamera er en fremmed greie for mine to små, så jeg gjorde meg klar da ei av jentene satt på plass.

“se i kamera” “nei, ned med hånda de” “ikke fingeren i nesa da lille” “lukk igjen munnen din” “hold hendene på beina dine du” “sitt rett er du grei” “se hit” “ikke lukke øynene” “lukke munnen” “nei, ikke knip munnen sammen” “tunga inn i munnen” “henda ned” “rett deg opp” “se hit” “se på mamma” “se i kamera” “se litt blid ut også da”

Haha! Er det mulig, når jeg tar bilder av mine små til det vanlige, innebærer ikke det en rekke kommandoer. Jeg er opptatt av at fotograferingen skal være gøy, de skal løpe og leke mens jeg knipser nå og da. Det å få to toåringer til å sitte rett og se inn i kamera uten å snakke, smile eller le bød på et par utfordringer og bestikkelser i form av kjeks om de klarte å sitte stille i to sekunder. 

Men det gikk til slutt, så da får jeg håpe de blir godkjent på politistasjonen. 

Skal du ut å fly for første gang med småbarn er det lurt å lese seg opp på hva du skal gjøre og ha med før du står på politistasjonen.
Les på politiets sider HER

Reiser du uten pappaen til politistasjonen, må du ha med fullmakt og legitimasjonen hans for å få pass. Fullmakt papiret får du skrevet ut fra politiets sider.

Du må også ha med legitimasjon på barnet, fødselsattest for småbarn som ikke har fått sitt første pass. 

Og sist men ikke minst, du må sjekke opp hvor du kan få laget pass. Jeg trudde jeg møtte opp på den lokale politistasjonen slik jeg gjorde før, men i Vestfold har all passbestilling blitt flyttet til Vestfold politidistrikt, og der er det timebestilling. Obs, obs, vær tidlig ute! 

Kollasj #ROMFAVORITTEN

Gårsdagens innlegg nummer to rakk jeg aldri å bli ferdig med, da mamma plutselig kom på kaffebesøk. Så da kommer det nå i stedet, og dette innlegget gleder jeg meg til å vise dere. 

For to uker siden vise jeg frem mitt favorittrom i huset, samtidig laget jeg en emneknagg på Intagram #romfavoritten, og spurte om dere ville dele favorittrommet sammen med meg. I dag har enmeknaggen blitt delt på 104 favorittrom, og i går satt jeg og drømte meg bort i mange fantastiske hjem. Det var mer inspirerende enn å sitte og blad i Vakre Hjem & Interiør. 

Jeg har derfor laget en kollasj med flere av de fantastiske bildene som er delt, og jeg kjenner inspirasjonen boble over! 


Jeg håper at enda flere vil dele sine favorittrom på Instagram med #romfavoritten. Det finnes så mange forskjellige stiler, og det gjør hele denne emneknaggen så unik. 

Hvis interessen for å dele rom fortsetter vil det komme flere inspirerende kollasj på bloggen 🙂 Og så er det jo bare å ta en titt på #romfavoritten, for det er flere bilder som ikke ble vist frem her i dag. 🙂 

Ha en fin fin dag. 
Og siden det er Instagram-snakkis, må dere gjerne følge oss på SPEILTVILLINGENE 

Jeg har klutenallergi

Annonse

Nei, du leste ikke feil. Jeg kan jo takke høyere makter for at jeg verken får rennende øyne eller tett neste nå som bjørkpollen legger seg som et gult teppe over biler, verandaer og innimellom alle kriker og kroker, men klutenallergi har jeg hatt så lenge jeg kan huske. Er det noe som er verre enn en illeluktende kjøkkenklut?
Min lille hemmelighet er at jeg har hatt våtservietter på kjøkkenet siden jeg fikk barn. For alt som kan gjøre en hverdag litt lettere griper jeg fatt i med det samme. 
– 
Med to små i hus, pluss en hund og to katter, vet jeg ikke hvor mange ganger daglig jeg tørker rask over med en våtserviett her og der, for våtservietter har vi overalt. Du vet, de samme vi bruker til barna våre. Nå har jeg oppgradert standarden noen hakk, for pakkene med våtservietter til barn er jo ikke akkurat en pen dekor. Jordan vaskerull derimot er så lekker at den sklir rett inn i interiøret. Det kommer i hvit, sort og rød slik at man kan style etter ønske. 
Som dere så i videoen, så forstår dere kanskje hvorfor jeg foretrekker våtservietter. Jentene synes det er veldig stas å hjelpe til med å vaske, og da blir resultatet at vi må ha tre kluter fremme hver gang.
– 


Jordan Vaskerull inneholder bionedbrytbare og dermatologisk testede engangskluter som er fuktet med vaskemiddel – en frisk og deilig duft av grapefrukt. Beholderen porsjonerer enkelt ut en wipes av gangen og inneholder 100 wipes. Når beholderen er tom, kjøper man kun refill. Jordan Vaskerull er å finne i dagligvarebutikk og er plassert sammen med annen tørkerull.  

Min største kilde til søleflekker kommer fra kaffe, og kaffe setter fort merke. Engangsklutene er alltid klare for hånden når uhellet er ute. Min dispenser er plassert strategisk på kjøkkenet, slik at jeg også har tilgang til den fra stuen.
– 

– 
Jordan Vaskerull – Aldri mer sur og ekkel klut!  Til å bli glad i!

Mer om Jordan sine produkter finner dere på landingssiden 

KONKURRANSE – AVSLUTTET

Vinneren ble: HEGE ANITA NILSEN. 

GRATULERER!

Ferdig? For nå

Herregud!! Jeg er ferdig med eksamen for sommeren. Med andre ord, jeg har sommerferie. For en rar følelse å ikke ha oppgaveinnleveringer på hjernen til en hver tid, nå er det bare å gruglede seg til eksamesresultatet. 

I dag våknet jeg med skallebank og vond hals. Er det bare meg eller er det noe som heter eksamenssyken? Det er så typisk å bli dårlig når eksamen er over, som om man har overbelastet seg og svekket immunforsvaret, men så holder man det gående til det er over. 

Vond hals er heldigvis ikke det verste å ha, det gir bare en ekstra god anledning til å ha en lat dag på sofaen med varm te og pledd.  

I går kjente jeg at jeg trengte å ta en liten fridag. Det har vært en belastende uke på mange måter, heldigvis så avsluttet helgen veldig bra i bursdagsfest for min nest yngste kusine. Vi har blitt en veldig stor familie, og det er så fantastisk når vi samles hele gjengen som vi gjør i slike barnebursdager. 

Det jeg kjenner jeg trenger mest nå om dagen er mye tid med jentene mine. Eksamen har ført til en hel uke hvor jeg knapt har sett snuppene, men BT har vært helt fantastisk til å hjelpe til og støtte meg i den travle uka. 

Jeg er så stolt over jentene om dagen. Vi var på to års kontroll sist uke, og fikk høre at jentene var langt fremme i både språk og motorikk. Det jentene er mest opptatt av i disse dager er å lære seg farger og sanger. Ingenting er søtere enn når de spør hver andre “hvem faje ej det?”, også svarer den andre kanskje feil og de blir stående å duskutere fargen i hånda. haha.

Denne språkutviklingen skjer så vanvittig fort, og det er en fryd å stå på siden og kunne følge med. Jeg føler meg litt ekstra priviligert som får så mye tid med barna mine, for jeg får stort sett være den første til å oppdage alle milepælene. 

Gleden med å ha barn er at hverdagen aldri er kjedelig ♥

Et liten glimt fra gårsdagens snapstory. 🙂

 

Når alt bare føles urettferdig

Eksamensoppgaven skal snart leveres og jeg reiste til kontoret for å se over et par ganger til.

Jeg sitter og ser på oppgaven min, men jeg skjønner at det er fint lite jeg får med meg av det som står skrevet. Tankene mine er alle andre steder, og plutselig blir jeg sittende med tanken på hvor feil alt sammen er. 

På fredag døde en av mine nærmeste kompiser fra folkehøgskolen, denne dagen var det minnestund for han, og selv om jeg ikke hadde mulighet til å være der, ble det lange samtaler med medstudenter, og det hele gikk bare så veldig inn over meg. 

På kontoret satt jeg også og snakket med min beste venninne, hun har ei lita prinsesse i magen, med komplikasjoner. Jeg bare vet at det kommer til å gå veldig fint for den lille jenta, noe annet er ikke akseptabelt. Men av de tingene jeg har lært etter å ha blitt mamma er at ingen frykt er større enn den frykten man kan få for sine barn, og det føles så urettferdig at noe så uskyldig som et ufødt barn skal måtte vente seg operasjon og smerte som det første møte med livet. 

Jeg ble til slutt nødt til å pakke sakene mine og reise hjem til BT, ensomheten på kontoret ble rett og slett for vanskelig. 

Dette kom oppå en del annet som har surret rundt i hodet de siste dagen, som en melding fra noen medstudenter ved veteropatstudiet om at 6 stykker som avsluttet skolen fikk en inkassogjeld i posten (nesten to år senere) på mellom 15 000 og 53 000 kroner. Ingen aner noe som helst om hvordan denne inkassogjelden har bygget seg opp, og ingen har mottatt purringer eller forvarsler på noen ubetalte regninger. Jeg har ikke fått inkassobrev, men er jeg den eneste som ikke har fått? Eller kommer den om et par dager? For jeg avsluttet jo også studiet. Det å sjekke postkassen de siste dagene har derfor vært lite hyggelig. 

Jeg ble også nødt til å bestille meg legetime i går, for det er noe som ikke stemmer i underlivet. Jeg har gått i flere dager med følelsen av å få kynnere, i tillegg til murringer, og smerter, noe som er veldig merkelig da jeg verken er gravid eller har menstruasjon/eggløsning. Jeg sitter med en konisering av livmorhalsen frisk i minnet, så tanken på at noe ikke er som det skal treffer meg i en større grad. 

Nå sitter jeg med minneboka fra folkehøgskolen foran meg, og med venner mimrer vi om en fantastisk gutt vi brakte timevis sammen med. Folkehøgskole gjør et vennskap sterkt, vi bodde jo sammen i nesten ett år. 

Hans hilsen til meg fikk det til å briste. 

Ord blir fattige, men jeg tenner et lys i kveld, og sender varme tanker til familie og venner. 

 

Livet kan være så ufattelig skjørt at det gjør vondt. 


 

 

Tid for å feire

HURRA!! I dag sovnet jentene 19:05. Juhuu. Riktignok så hadde vi verken matro eller en spesielt hyggelig tid fra halv seks til sju, da var det sutring og to motvillige jenter mesteparten av tiden. Akkurat denne perioden hos jentene er ganske krevende synes jeg. De er nå i det stadie hvor de begynner å bli for store for dagluren. Problemet er bare at de samtidig er litt for små, så enten blir det en liten daglur, men da blir det problemer ved legging. Andre alternativet er å droppe dagluren for å få de til å sovne når de burde, problemet er bare at tiden etter klokken fem kan til tider være et mareritt som foreldre. To stykk som sutrer i kor får det til å riste i trommehinnene. 

Akk ja, så det at jentene i dag sovnet rett etter de ble lagt var virkelig noe både BT og jeg trengte. ♥

 


 

Nå sitter vi i sofaen og momser deilig frukt og sjokolade. Kvelden skal nytes og feires. Jeg har hatt en helt utrolig dag. BT tok meg seg begge jentene til en kompis, slik at jeg kunne få litt alenetid. Eksamensoppgaven min er nå ferdig, jeg fikk tid til å rydde og friske opp huset og etter det tok jeg på meg ridebuksa og red tre kvarter på Dronninga. Altså hva mer kan jeg be om? Jeg er bare så vanvittig takknemlig for den beste og diggeste kjæresten jeg er så heldig og dele livet mitt med.

Ha en fantastisk helg alle sammen. 

Jeg er helt klar for å se på Eurovision Song Contest ^^, Noe flere? 

Skriveprosessen

Gjett hva det går i her om dagen.. 

Skrive, skrive, tenkte, fjerne, skrive, skrive, fjerne, fjerne! 

Eksamen er virkelig så nervepirrende, jeg som er vandt med å skrive mye burde jo ikke slite med å klare å få ord på papiret. Eksamensnervene får meg derimot til å bli usikker! Hjeeelp! Haha.. 

Uff, men dere kjenner jo alle til tanken om å gjøre det bra på eksamen. Hovedoppgaven min er å skrive en nyhetsartikkel, det kan sammenlignes med norskstilene på skolen, for man kan egentlig ikke vite hvordan det går før man får tilbakemelding. En kan gjøre alt riktig med tanke på oppbygging og tekst, men vil det bli en god story?? 

Heldigvis har jeg nå en sak jeg mener er bra, jeg har et intervju igjen for å få inn en kompetent kilde til. I går hadde jeg intervju med ordføreren i kommunen, så jeg må si at det er spennende og lærerikt å ha eksamen, eller å jobbe som “journalist” ^^, 

Men nå er jeg nødt til å snu nesen min inn i oppgaven igjen. 

Tusen takk for alle hilsener, det er veldig koselig 🙂

En fin, fin helg ønskes fra kontoret 🙂


Når jeg bare blir nødt til å klaske meg selv i panna! 

Er det en ting som irriterer meg er det skrivefeil i magasiner og nyhetsmedier. En ting som irriterer meg enda mer er det mine egne skrivefeil, for det første må jeg klaske meg i hodet for at dere må la dere irritere over mine skrivefeil, og for det andre blir jeg irritert på meg selv av den enkle grunn at jeg burde klare å unngå skrivefeil som er mer enn opplagte, spesielt her jeg sitter å skriver en eksamensoppgave i journalistikk. Jeg mener, jobben min er vel å kunne klare og skrive !!  

Sorry peps! Jeg MÅ skjerpe meg.. 

Og takk for korrigeringer ^^, Det er vel slik man lærer, i hvert fall raskest.