Radio!

I dag slang vi oss inn i vestfoldssendingen på P1. Temaet var kvinnekroppen og i kveld kommer det en debatt om nettopp dette temaet på NRK1 kl 21:30. 

Synes det er så viktig å fremme at en kvinnekropp ikke trenger å være perfekt fordi man er slank og fitt som er blitt den nye trenden. Og da er det litt ekstra moro å kunne dele sine meninger på radio – direktesending. Dette var jo i arbeidstiden for BT så jeg måtte ha med jentene, men med så mange hyggelige mennesker hadde de god underholdning mens jeg var inne å snakket. Veldig koselig når de to små klarer å sjarmere en hver som ser de, blir jo ganske stolt da ^^. 

Jeg blir så provosert av at motebransjen kan ha så stor innvirkning på hvordan en kropp skal se ut, har dere tenkt over at om vi hadde blitt møtt av normalvektige kvinner og kvinner med former på de sosiale mediene så hadde vi endret vårt syn angående hva vi tenker på som den “perfekte kroppen”. Vi liker det vi er har sett flere ganger, og nettopp derfor trur vi at mennesker som grenser til undervekt på BMI og nå i tillegg kan vise frem muskler og blodårer er det som er det vakre vi må prøve å leve etter. 

I andre land blir man sett på som vakrest om man har noen kilo for mye som igjen viser til at familien har nok penger til god mat. 

Lik innlegget om du mener at det bør være mer realistiske forbilder i mediene. At en mammakropp SKAL bære sine preg av å ha vært igjennom den største påkjenningen en kropp kan gå igjennom. At strekkmerker er de vakreste tegningene bitt barn kommer til å gi deg. At hver og en kropp er den perfekte kropp.

Ikke sammenlign deg med de såkalte forbildene, sammenlign deg med deg selv og bli fornøyd med kroppen din !

Les nyhetsoppslaget etter sendingen min – HER

 

Different scarf to different mood

//Annonse//

God dag alle sammen, tidlig på´n her i dag. Tannlegetime klokken 8! Haha, alt for tidlig for meg, NULL HULL! Er så stolt av de sterke tennene mine som tåler jucie, brus og kaffedrikking år etter år 🙂 Nå nærmer helgen seg kraftig. Og i helgen skal vi på firmatur til Kiel med jobben til BT, jentene skal være hos Mormor og Bestelars sammen med kusine Solveig på 2 år – så der kan jeg tenke meg det blir liv i leieren! 😀 


// Jeansblå // lys blå // lys grå //

Tidligere har jeg vist dere tre vakre skjerf fra BuyHelse i fargene camel, mørk grå og rosa, (SE HER). Jeg elsker de nye skjerfene og bruker de HELE tiden, haha. Ute og inne. Skjerfene fra BuyHelse er laget av 100% ull og de er altså bare så myke, nesten så jeg ikke skjønner at det ikke er 50% silke i de. Utseendemessig minner de om Acne sine skjerf, men koster under halve prisen. De har den perfekte lengde til å surre to ganger rundt halsen og er veldig lette å få til å henge pent. Skjerfene kommer i de lekreste farger, du kan se alle fargene HER. Jeg har vært så heldig å motta 3 nye farger i posten denne uken, og da kan jeg ikke la være å vise dere. 

Fargene går mot lysere tider og hva er vel ike bedre enn å ha mange forskjellige farger å bytte på etter humør og antrekk. Fargene jeg har fått denne gangen er jeansblå, lys grå og lys blå. 


Jeans blå ullskjerfet finner du HER

Skjerfet i fargen jeans blå har en kjempe fin blå farge som passer utrolig godt sammen med jeans – noe som kanskje sa seg selv. Fargen er rolig og passer derfor godt til de fleste antrekk. Selv legger jeg merke til hvor godt den mørkeblå fargen rammer inn ansiktet mitt og fremhever øynene. Absolutt et “MÅ HA” skjerf. 

 


Lys blått ullskjerf finner du HER

Skjerfet i fargen lys blå; Vanligvis kler jeg veldig sjeldent lyse blåfarger, så jeg var veldig spent på hvordan dette kom til å se ut på meg. Igjen ble jeg veldig positivt overrasket over skjerfet da jeg åpnet det fra esken. Det har ikke den lyse blåtonen som jeg ikke kler, sikkert fordi den er så dus. Og det morsomme med dette skjerfet er at det endrer seg fra dagslys til innelys og fra fargene på antretrekket.. Inne om kvelden ser det nesten ut som skjerfet er i fargen lys Aqua, det ser du på bildesamlingen i bunn, når jeg legger skjerfet på snøen som er helt lys blir den skikkelig lyseblå og det ser ikke ut som det er noe grønt i det i det hele tatt, på bildet over får den en slags mellomtone. Kjempe herlig farge! 

 


Lys grått ullskjerf finner du HER 

Skjerf i fargen lyse grå; Et grått skjerf er alltid en innertier, passer jo til alt. Selv om jeg synes det er veldig fint med farger som skiller seg litt ut, så blir det til at jeg bruker farger som grått, sort og hvitt mest, rett og slett fordi det passer til aller klær og til alle annledninger. Liker også at det grå matcher med vogna og vognposene til jentene. ^^, Nok et “MÅ HA” skjerf.

Et skjerf er ikke bare et skjerf, men et smykke som kan brukes på så mange forskjellige måter. Disse skjerfene er så store at de kan brukes som sjal over skuldrene sammen med en kjole også, og selv om det er ull så er det veldig tynt og mykt så det blir på ingen måte for grovt eller vanskelig å dandere. 

Følg ByeHelse på facbook (HER), om du ønsker å få med deg nyhetene deres. De har så mye fint 

Bøkene til jentene

God kveld  ^^,  

I dag har jeg hatt besøk av min fine venninne Kaja, vi har kost oss gløgg med pannekaker til middag og is til dessert. Det beste er å kose seg på en helt vanlig hverdag ^^, 

Etter at hun reiste hjem satte jeg meg ned med bøkene til jentene. Det er jo sååå mye jeg må få skrevet ned før det blir for sent å glemt bort. Må si det er ganske så kjedelig å skrive omtrent det samme i to bøker, men men. Jeg får bare tenke at det er verdt det den dagen jentene er så store at de kan sitte å blad og lese i bøkene om seg selv. 

I kveld har jeg blandt annet tegnet inn tenner i bøkene, har nemlig hatt datoene for når tennene oppsto på et ark – og kjenner jeg meg selv rett så får jeg på et tidspunkt rotet vekk eller kastet det arket. Nå har jeg heldigvis fått ført inn tennene, så nå kan de neste bare komme ^^, 

Trur ikke jeg skal skrive så veldig mye mer akkurat nå for jeg er rimelig trøtt og da blir det bare et hav av skriveleifer. 

Skriver du bok til barnet ditt? Del gjerne dine tips og trisk i kommentarfeltet 😀

Apropo tenner, i morgen kl 8:00 skal jeg til tannlegen! Buhuu, kan ikke si jeg gleder meg, og det klokkeslettet var for meg hoppende galt, jentene har jo ikke en gang stått opp på den tiden. Godt jeg har verdens beste svigermor som kan komme å ta frokosten når jentene står opp i stedet for at jeg skal vekke og drasse med meg de til tannlegen. 

God natt <3

Budrunde (over)


Flere har savnet syinnlegg i det siste, og grunnen til at jeg nesten ikke var sydd noe som helst den siste tiden er fordi overlock-maskina mi er på tur, litt syk stakkar 🙁 Er jo egentlig litt dårlig siden jeg har vanlig symaskin som jeg kunne brukt, men når man er blitt bortskjemt med en overlock er det plutselig veldig nedtur å bruke en symaskin fordi det tar så veldig mye lengre tid, og da har motivasjonen falt litt også. Jeg gleder meg veldig til overlocken er friskmeldt igjen, da skal jeg sy og sy og sy 😀 

Jeg får veldig mange spørsmål om jeg tar i mot bestillinger, noe jeg ikke har tid til desverre. Gjorde det en liten periode før jeg begynte å blogge, jeg tenkte kanskje jeg kom til å få inn 3-4 bestillinger for den tid hadde jeg heller ikke så mange følgere på IG (speiltvillingene) og det var jo de som tok bestillinger av meg. Må si jeg ble helt overveldret av hvor mange bestillinger som strømmet inn, det ble så mange at jeg måtte slutte da jeg følte jeg fikk meg en fulltidsjobb når jeg egentlig skulle være hjemme å kose meg med de små ^^, 


Heldressene jeg syr har vært et av plaggene med mest popularitet blant følgere og senere lesere på bloggen. Det er ikke rart, et mer praktisk plagg trur jeg ikke finnes. Jentene har nærmest sagt bodd i dressene siden den første jeg lagde til dem. Vi bruker de HELE tiden. Haha. Når de er ute å sover i vogna trer jeg dressene på utsiden av klærne, da holder de en perfekt temperatur i vognen med dyne/vognpose rundt seg. Når vi skal ut på biltur holder dressen dem perfekt varme, trer den igjen på utsiden av klærne og rett i bilstolen, den er ikke så tykk at det blir utrygt som det fort kan bli med for tykke dresser og jakker under belte. Vi har til og med hatt en periode hvor jentene sov med heldressene utenpå pyjamasen om natten. Det var vår reddene engel for nattessøvnen. Som sikkert mange allerede vet har jentene vært veldig tullete på kveldene, de har sovnet når vi har lagt dem, men våknet en time etter å vært umulig å få til å fortsette å sove. Jeg fikk et tips om å bruke ullfrotté pyjamaser da det holdt dem varme selv om de snudde seg ut av dynene, syntes det ble for dyrt å kjøpe så tenkte jeg skulle sy det selv, men fikk aldri somlet meg til å kjøpe stoff før jeg prøvde å legge de med dressene på utsiden av pyjamasen. Vips så sov de fra 19-8:30. Så ja, de bor nærmest sagt i dressene sine, som passer perfekt til høst, vinter og vår ^^, 

De lilla dressene er blitt for små til snuppene, derfor selger jeg de om det er av interesse. Dressene er sydd i str 68. Jeg selger de separat eller sammen etter ønske fra dere. Og jeg tenkte å gjøre det litt morsomt med å lage en liten budrunde på dressene: Budrunden starter på 1,- dressen, budrunden skjer i kommentarfeltet om du vil være med. Sannsynligheten for at naboungen har en lik er vel omtrent lik null, så er du heldig kan du få kjøpt en eller to helt unike dresser til ditt/dine barn.

Skriv:
En dress   – (din pris)  /eller
To dresser – (din pris)

Budrunden er over kl 20 I KVELD! (BUDRUNDEN ER OVER!) 

GRATULERER Malin Tanita – skribenten av barnelatter.blogg.no – du vant budrunden ^^, 

 

Lykke til !

Mandag igjen

God mandag alle sammen, håper dere har en hatt en fin start på uken. 

Her i hus våknet vi ikke før halv 9, så kan ikke si det var en dålig start. Etter frokost  startet jeg dagen med litt rengjøring. Badet sto for tur, og det er så deilig å kunne sette seg ned med en liten kaffekopp etter at hele badet er skrubbet ned fra topp til tå 🙂 

Mens jeg sto i dusjen og skrubbet la jeg merke til hvor stille det plutselig ble i huset, så da jeg var ferdig gikk jeg ut i stuen for å se etter jentene, og der finnere jeg to små som har lagt seg nedpå litt, hånd i hånd. Er det rart jeg smelter? ^^, En halvtime etter hørte jeg de plutselig bryter ut i latter begge to, da hadde de tydeligvis våknet og funnet en leke som var fryktelig morsom. 


Hjelper mamma i vaske bad / krabbet ut i stuen og tok en lur

Fikk spørsmål om jeg kunne vise frem badet vårt på IG, så slenger med noen bilder. Vi har jo det bittelille badet da, som vi tok tak i før jentene ble født. Vi kjørte en billig løsning ved å kun tapetsere om med våtromstapet, og det gjorde at vi fikk et nytt bad. Så selv om det er lite og heller ikke veldig classy så gjør det nytten sin 😉 Hurra for praktiske løsninger, vegghengt stellebord og badekar i dusjen. 

Nå skal vi ut i det ikke så koselige været store og små, så vi snakkes 😀

Hjemmelaget vognpose!

Jeg trur jeg tørr å påstå at jeg nå har VERDENS FINESTE vognposer til twinsa. Og endelig kunne vi bytte ut hardbaggene som det begynte å bli så trangt i til sportsdelene. Jeg har lenge vært hodestupsforelsket i vognposene til Risarosa, men jeg synes det ble litt i overkant å betale 6000,- for at jeg skulle få meg de. Jeg bestemte meg for at jeg skulle prøve å lage vognposer selv og jeg begynte den store letingen etter å få kjøpt ferdigstrikket stoff på rull. 

Jeg var hos mamma på middag og fortalte om drømmen min og at jeg ikke klarte å finne det stoffet jeg ønsket. Hun sa at det var ikke så rart for hadde man funnet strikketstoff på rull ville jo det rakne opp hvis man startet å klippe i det. Haha, at jeg ikke tenkte på det. Hun ga et forslag på at jeg kunne kjøpe strikket pledd og sy posene ut av det, men hun mentente at om jeg skulle bruke et pledd måtte jeg finne et som var i ull og ikke bruke et syntetisk stoff. Ullpleddene med fine strikkede mønster kostet såpass mye at jeg antagelig like gjerne kunne kjøpt risarosa sine vognposer.

Også da, som den snille mammaen jeg har sier hun at hun kan strikke for meg, og at det ikke er noe problem. :O Halleluja, er det mulig, skulle jeg begynt å strikke noe slikt hadde jeg brukt i hvertfall 30 år. Mamma har heldigvis stikkert ganske mye mer enn meg i sitt liv og i 20 årene hadde hun for hobby og strikke en genser i uken. Så da bestemte hun seg for at posene kom til å bli julegave til jentene. Det har tatt litt lengre tid enn hun hadde planlagt da hun i tillegg begynte å strikke to ol- herregensere og marius-gensere til jentene som også skulle være ferdige til jul. Men nå er de helt klare.

Jeg kan ikke hjelpe dere med hvordan hun har gjort det, mamma er utrolig dyktig innen strikking og sying. Jeg vet bare at posene er strikket av ull etter et mønster fra en pute, jeg valgte strikkemønsteret jeg syntes var fint og jeg syntes det var moro å kunne gjøre det den litt annerledes enn risarosa sin når mamma først skulle lage de til meg. Hun har sydd et grått bomullstoff bak på de strikkede delene for at den hvite dundynen inni ikke skulle skinne igjennom. Stoffet inni er laget av rosa babykordfløyel, det er et veldig mykt og slitesterkt stoff. Posene er fylt med dundyner, og jeg vet at mamma kjøpte en voksen dyndyne som hun sydde fyllet ut av. Det er glidelåser slik at jeg kan ta av trekket og vaske det i maskinen på ullvask. Hun har også heklet en kant rundt åpningene og heklet rundt en knapp som ender i en blomst som knapper på posene. De er bare SÅÅÅ LEKRE!! 

Virkelig håndarbeid på sitt beste. Som mamma sa, de her får du ikke lov til å selge. Og det er helt sikkert, det hadde jeg aldri gjort, disse skal med i skattekisten til jentene. Tenk hvor moro for dem å ha denne flotte vognposen den dagen de blir voksene og kanskje selv får et barn. Jeg skal heller få til å sy om det rosa i en annen farge om de får en gutt ^^, 


Faller i smak hos store og små ^^, 


Baksiden


Gjemt glidelås for å ta ta ut dynen slik at stoffet kan vaskes

Mamma sier alltid til meg, bra håndarbeid skal se like flott ut på vrangen. Så trur dere ikke at jeg kan vrenge posene om jeg ønsker å ha de rosa med grått inni <3

 
Midt på ser dere den andre glidlåsen som tar ut fyllet i den store delen.


Detalj, heklede knapper på utsiden av en hard knapp

Her ligger jentene ute i den “nye” vogna, i de nye dunposene for førstegang. I dag sover jentene i låven pga det voldsomme vindværet. Babycallen er da et must og for å skryte litt mer, dette må være verdens beste babycall, hihi. Vi er så fornøyd med den store og små, den spiller musikk og lager stjernehimmel i taket <3 Du finner den med 10% av prisen HER

OPPUSSING BARNEROM :D

Juuhu!! ENDELIG er vi i gang med soverommet til jentene, nå skal de få et vakkert prinsesserom sammen. 

For ca et år siden la BT platepanel på veggende da en katt som bodde i huset tidligere hadde som sin størte hobby å skrape krørene sine på veggene i dette rommet. Det var virkelig helt forferdelig, gravd dype hull i veggene. Se på dette bilde under. Huff, er ikke alle som er like opptatt av å bo i en fint hjem. 

Jeg tok meg av maling av lister og tak og vi fikk opp gardiner foran skapet som er bygd inn i veggen. Vi hadde trudd at babyen i magen skulle ligge på det mindre rommet rett over gangen siden vi selv har hatt hederssoverommet. Men da det viste seg å være to i magen fant vi ut at det var mye bedre og la jentene få det store sammen også kunne vi ta det lille. Vi trenger jo ikke akkurat mer enn en seng på soverommet.

Vi vet ikke hvor gammelt gulvet i annen etasje er bare at det er veldig gammelt. Det er som dere ser veldig slitt, så slitt at man kan risikere å få en flis i foten så det egner seg ikke akkurat på et barnerom. Derfor har vi tatt på oss den ganske store jobben å pusse det ned. Det enkleste hadde vært å lagt nytt gulv oppå, men jeg har ikke ord for hvor stor sjarm jeg synes de gamle tregulvene har så er det veldig moro å kunne bevare det gamle, samtidig som det koster oss litt mindre. 

I dag har vi byttet på å pusse og passe jenter, så nå har vi vel klart å pusse over 1/5deler. Pjuu, kan nesten ikke vente til denne pussejobben er over, for det er rimelig tungt. 
Neste blir å lakke/beise om og sette på nye lister.

Har dere noen forslag på hvilke farge gulvet kan få ?? 🙂 

Ønsker fra Ellos.no

REKLAME

I kveld ble jeg sittende å titte litt inne på Ellos.no, noe jeg faktisk ikke har gjort før. Haha, er så dårlig på nettshopping. Men gud så mye FINT 😀 Jeg trudde faktisk ikke de hadde klær til barn der, men det har de jo. Og det jeg liker ekstra godt er at om man kjøper på nett så risikerer du ikke at alle har det samme. Jeg synes ofte at det jeg kjøper på H&M og Kappahl har alle andre babyer også – Ikke at det gjør noe, men det er litt ekstra moro å finne noe fint som andre ikke har sett eller har fra før av. 

Deler mine favoritter med dere 😀 

 


Her finner dere linker til plaggende: Brun lue, -40% Nå KUN 89,- // Brune votter, -50 % Nå KUN 74,50,- // Rosa lue, -40% Nå KUN 89,- // Rosa votter, -50% Nå KUN 74,50,-

Jeg kom over disse utrolig fine luene med votter til. Elsker fargene, og ingenting er så fint som strikk. Det går jo nå mot lysere og varmere tider, og det er nettopp derfor det lønner seg å kjøpe disse nå. Det kommer jo en vinter igjen om noen mnd og hva er vel ikke bedre enn å få hamstret med seg noe så lekkert til hele 40% og 50% . Det er nesten så jeg kan handle inn til begge jentene for prisen av en. Det liker jeg! 


Reima lua, 169 ,- // Lilla Solhatt, 99,- // Hvit Solhatt, 129,- // Hårbånd, 79,- 

Også over til det mer vårlige! Jeg synes små barn med slik luse som er øverst til venstre er så ufattelig søtt, er dere ikke enige? Og grunnen til at de to søte solhattene havnet med på min favorittliste var så klart fordi de var utrolige fine, men også fordi jeg i fjord lette Norge og Sverige rundt etter solhatter til jentene – det var ikke å finne fordi jeg var “for sent ute”. Så i år får jeg heller være først ute slik at jeg slipper å løpe rundt etter jentene med parasoll i sommer for at de ikke skal bli solbrente i knollen. Haha. 
Og som sikkert mange her inne vet elsker jeg å pynte jentene med hårbånd, og dette hårbåndet fikk meg virkelig til å tenke på våren når blomstene begynner å springe ut. Vakreste årstiden.  


Kjole og hårbånd i sett, -30% Nå KUN 99,- // Hvit kjole og kortbukse, 249,- // Blomstrete rosa kjole, 249,- 

Nå er jentene mine endelig så store at det funker å bruke kjoler på de, det er så moro for jeg elsker kjoler. Ellos hadde veldig mange nyyydelige kjoler, men jeg plukket ut disse tre. Den beige er perfekt til hverdags og pannebåndet ved siden av kommer med på kjøpe, juhu. Den hvitekjolen med kortbukse til som er under kjolen falt jeg pladask for, og samme med den blomstrete rosa. ^^, GLEDER MEG TIL SOMMEREN !!! 


Lilla bukse, 89,- // Rosa mønstret leggings, -30% Nå KUN 55 // Rosa prikkete nameit bukse, 89,- // Skjørt, 149,- 

Og til slutt noen underdelsfavoritter ^^, Kan ikke noe for det, faller for rosa og lilla. Nyydelige! 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(21078346)a(2338899)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

Åh, NEI! Nå går det rett vest med meg …

God dag alle mine vakre, snille og hyggelige lesere:)

I dag fikk jeg besøk tidlig på dagen av min fantastiske søster og datra hennes, verdens vakreste Solveig ^^, De kom rett etter frokosten vår til et litt bombet hus. Haha, var så trøtt og sliten i går etter litt tullete natt at da jentene var lagt for natten og jeg hadde vært i stallen og trent hesten falt jeg om på sofaen sammen med min kjære og så en film. Rot fikk vente til morgendagen. Kan ikke si det er noe bedre nå etter at to på 10 mnd og ei på 2 og et halvt har lekt rundt i hele huset. 

Søster Line hadde med seg lunsj til oss og jeg sto for kaker, har såå mye igjen etter bursdagen til BT på mandagen. Trur vel jeg har spist på meg to kilo bare i dag. Haha. 

Haha, noen som ser meg på bildet over? 

OG så kommer det lurt fra min søster: “vet du hva jeg har sett hos deg i dag?” – var som jeg leste tankene hennes og brøyt ut i et forskrekket: “GRÅTT HÅR????”, hun trakk hardt på smilebåndet. Og trur dere ikke at mitt første grå hår sto rett ut fra knollen min. Line kunne jo ikke dy seg så vi ble sittende som aper som peller lus fra hodene på hverandre, og fant til sammen TRE GRÅ HÅR i hodet mitt. BUUUUHUUUUuuuuuu…. Det kaller jeg dårlige gener. Følte meg plutselig VELDIG mye gamlere enn det jeg er (22). Jeg som har vært så happy for at jeg endelig etter så mange år har klart å vokse ut min egne hårfage (- ombreen i bunn). Så lenge for den gleden, nå må jeg vel om ikke lenge begynne å helfage igjen. 

:(((( 

Ingen vei tilbake nå, jeg blir vist gammel.. 

 

Veggpynt til BARNEROMMET

God kveld alle sammen. I dag har vært en travel, men VELDIG koselig dag. Lise-Sophie har vært på besøk med de nyyydelie tvillingene Celine og Selma som jeg bare har blitt helt forelsket i. <3 Rart hvor fort tiden egentlig har gått, jentene hennes nærmer seg 5 kg og det er nesten så jeg tenke at sååå små har aldri mine vært, også har Olivia vært 1600 gram på det minste og Otilie så lite som 1500 gram :O Helt sykt, jeg turte jo nesten ikke ta i de små tullene i går, det kom seg heldigvis fort. 

I 17 tiden kjørte jeg alle tre til toget for deres hjemreise før jeg freset innom stallen for å sette inn Queen, så var det hjem til BT som har blitt hele 25 år i dag. På tur ventet selskap hvor farmora hans kom, foreldrene hans og mamma + kjæresten. Ingen var bedt og jeg fant ut i dag at det var en lur ting. For siden de ikke hadde regnet med at vi hadde gjort i stand stort hadde farmora med vaffelkaker, svigermor snurreboller og mamma is. Så alt jeg trengte å stå i med var litt kaffe. Haha, fint det for en travel tvillingmamma 😀

Men over på det jeg tenkte jeg skulle vise dere. Jeg kjøpte for en tid tilbake litt veggpynt som jeg skal ha på barnerommet, men som har fått henge litt i stuen i mens. Noen veldig søte sommerfugler som jeg bestilte hos -> Lindasimport <- Jeg var veldig i tvil om jeg skulle ha de i rosa eller lys lilla og endte opp med lilla siden jeg har lilla gardiner på soverommet deres. Men tonen ble litt feil, jeg synes det var for mye blått i fargen så ble liksom aldri helt fornøyd. (burde tatt rosa) 

Derfor har jeg i dag malt de om ^^, 

Jeg har kjøpt maling i fagen gammelrosa på panduro, og brukte en svamp til å trykke på malingen, effekten ble kjempefin med den ruglete svampeoverflaten. 
Mens jeg holdt på å lage disse slo det meg at det er jo like greit å lage de selv, tegn en form og klipp den ut så du kan bruke den som mal. Legg malen din på litt tynn stiv papp (for eks: pappen til en frokostblanding eller lignende), tegn rundt, klipp ut og mal i ønsket farge. Lag to små bretter så de får en 3D effekt og fest de til veggen. Billig løsning på like fin veggpynt som disse kjøpte hvis ikke enda finere siden det blir mer personlig.  

Her er noen av sommerfuglene på veggen sammen med de fire vakre, ble det ikke fint? 

Kjenner dere igjenn buksene til Celine og Selma? Har vel lovet Lise disse buksene for en stund siden så da var det perfekt at de kom på besøk nå som de passer perfekt til jentene hennes ^^, 
Under er et par bilder fra tidligere hvor O&O har på seg de samme buksene som jeg har sydd. Mine mest populære hjemmesydde bukser: uglebuksene ^^, 

God kveld ^^,