Bildene fra året 2020 i bokform

Reklame | fotoknudsen

Jeg håper alle har hatt en fantastisk julefering, enda den kanskje ble annerledes for mange.

Hele denne desember har jeg virkelig fått tenkt igjennom året som har gått med nye øyne. Da jeg satte meg ned for å lage fotoårboka i år ble jeg emosjonell over alle de fine små øyeblikkene dette året har gitt oss, til tross for at alt ble så annerledes enn vi hadde ventet.

Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg vil med dette, annet enn at jeg bare vil rope ut til alle der ute at dere må  sette av tiden til å lage fotobøker – det gir så mye! Det er virkelig ingenting som er mer givende, og jeg kjenner så alt for mange som sier “søren, det der skulle jeg fått gjort også” når de ser fotobøkene våre som står i sentrum av huset og er framme til en hver tid.

Nå har jeg også en veldig god rabattkode å dele med dere:

STINEBOK gir hele 40% på fotobøker, men også alle andre produkter hos fotoknudsen fram til 18.01.21

Året er snart over, så bruk disse siste dagene på å sette deg ned å samle sammen bildene for hele året i en og samme årbok.

TIPSENE FOR Å LAGE FOTO ÅRBOKA PÅ ENKLEST MULIG VIS!

Lag fotobok med årbokstil.

Mange synes det er vanskelig og tidkrevende å lage en fin årbok, men fotoknudsen har gjort dette veldig enkelt for deg som liker å få ting raskt unna. Hvis du lager årboka fra nettsiden deres: fotoknudsen.no kan du velge Fotobok -> temabøker -> årbok. Der er det flere ferdig design på årbøker som du kan velge i mellom.

Når du har valgt det årbok-designet du synes er finest, er det bare å flytte inn bilder i malen. Det går raskt, og er veldig enkelt.

BRUK BILDER FRA MOBILEN OG KAMERA I SAMME FOTOBOK 

Det er overraskende mange som spør meg hvordan man kan lage årboka med bilder fra mobilen og dataen. Dette kan gjøres veldig enkelt ved å laste ned appen “minnebanken” fra fotoknudsen til mobilen din. Inne i appen laster du opp alle bildene du vil ha med i boken fra mobilen. Når bildene er lagret i minnebanken har du backup på bildene dine til evig tid helt gratis!!

Finn så fram dataen og gå inn på fotoknudsen.no.  Når du velger å lage fotobok der inne, kan du enkelt hente opp bildene som du har lagret i minnebanken. Bildene ligger i kronologisk rekkefølge, så det er enkelt å manøvrere seg igjennom året av bilder som er tatt.

STØRRELSE OG UTSEENDE

Her har fotoknudsen mange muligheter, selv foretrekker jeg bestselgeren: liggene bok i størrelse L. I tillegg lager jeg alltid boken i Layflat innbinding og med glanset ark. Disse to valgene gjør boken litt dyrere, men med Layflat innbinding åpner alle sidene seg helt flat slik at man også kan ha en bilde som går i margen på boken uten at det gjør noe. Glanset ark er ikke bare veldig lekkert, men også helt genialt da det er enkelt å tørke over sidene når barna har bladd sidene helt seige, som mine barn gjør.

Jeg utfordrer deg til å gjøre dette. Jeg kan garantere at det er den beste investeringen av tid og penger du kan gjøre i det vi går inn i 2021.

Sjekk ut fotoknudsen sine maler for årbok og se hvor raskt det er å komme i gang 

STINEBOK gir hele 40% på fotobøker, men også alle andre produkter hos fotoknudsen fram til 18.01.21

 

Jul i nytt hus

Barna teller ned

“Ti dager igjen, mamma!”

De sier det med iver i stemmen, selv kjenner jeg at pulsen stiger noen hakk når jeg hører hvor få dager det er igjen.

Julaften har på mange måter blitt min indre deadline for når alle byggedetaljer skal stå ferdig i huset. Enda mangler det en god del småting som brått har blitt forferdelig tungt å få helt ferdig. Et par lister her, et uferdig bad, flere skap som må monteres slik at flyttingen kan gjennomføres.

Småting som egentlig ikke vil ta så lang tid, men jeg kjenner at det å tenne et stearinlys, sette på julemusikk og dekorere til jul er langt mer spennende. Så derfor lukker jeg dørene til de uferdige rommene, og brått har det gått en uke siden jeg sist vurderte problemet.

For i dag: la oss bare nyte det som er ferdig! Huset begynner å ta form som et vakkert julehus. 

Heldigvis er julegavene klare, og ribbemiddagen har vi fått øvet oss på å lage! Så vanvittig det skal bli å feire jul i eget hus for første gang.

Mine juleantrekk

Reklame | Ellos

Julen blir kanskje ikke slik vi ønsket at den skulle bli, men det vi kan gjøre, er å gjøre det beste ut av situasjonen 

I år er det året for å handle gaver og penklærne på nett, spør du meg kan det heller ikke sammenlignes med å reise på et kjøpesenter hvor jeg alltid ender opp med å gå flere timer i forskjellige butikker, mer og mer frustrert over å ikke finne det jeg leter etter i kaoset av klær. Det er vel kanskje derfor 95 % av klesskapet mitt består av klær fra Ellos.

Ellos leverer alltid god kvalitet i forhold til prisen, og siden utvalget er så ufattelig stort, pleier jeg sjeldent å en gang ta meg tid til å titte innom andre nettsider. På Ellos finner jeg alt jeg, nei: vi, trenger! Om det er interiør til huset, eller klær til liten og stor.

Jeg har en ny rabattkode å dele med dere på Ellos, som jeg selv så klart allerede har benyttet meg av. 

Rabattkoden: 425426

Gir 33% rabatt på dyreste varer til ordinær pris, eller 5% ekstra rabatt på allerede nedsatte varer, og det er fremdeles ikke for sent å bestille og motta varer fra Ellos før jul.

Her er 4 av mine favoritter fra klesskapet med direkte link til plagget:

Sort julekjole med blondestoff

Denne kjolen kommer jeg garantert til å bruke i desember, men også utenom. Den er også veldig fin med et smalt belte i livet. Kjolen har jeg i størrelse 38. Jeg vil si at alle plagg jeg har kjøpt hos Ellos er helt normale i størrelsen.

Naturfarget skjorte kjole

Denne kjolen er den perfekte hverdagskjolen, med utrolig lekre detaljer. Jeg har den i størrelse 38. Jeg er en størrelse 36 i følge alle størrelsesguider, men personlig liker jeg at klær på overkroppen er litt ekstra store. Det er vel en smakssak.

Den sorte kjolen fra i fjor

– er tilbake i år!
Dette er en av mine største favoritter i hele klesskapet, og er like mye i bruk i år som for ett år siden da jeg kjøpte den. Jeg har den i størrelse 38/40

Naturfarget kjole med lekre detaljer

Skal du sikre deg denne kjolen må du vært raskt ute. Det er få igjen, men jeg ville dele den fordi det min absolutte favoritt for tiden! Den er såå lekker! Jeg har den i størrelse M

System på kjøkkenet

Reklame | Brother

På tide å organisere skapene

Som det rotehodet jeg er, prøver jeg å lage en ny start nå som vi flytter over i nytt hus, og med det er målet å lage et system som gjør det enklere å holde orden, og enklere å holde det ryddig til en hver tid.

Så i dag har jeg gjort et skikkelig grep på kjøkkenet. For enda det bare er noen uker siden alt flyttet inn på kjøkkenet, er det spesielt i ett skap der det er kaos allerede – tørrvareskapet.

Her skal ting skje..

Til det trenger jeg en haug av plastikkbokser..

.. og denne geniale Cube merkelappmaskinen fra Brother

Brother P-touch Cube

Litt om: Jeg vet ikke om noen av dere husker at jeg har vist denne merkelappmaskinen før? Den kan  skriver ut de klassiske merkelappene til å klistre fast, men den kan også brukes til å lage silkebånd med tekst, og merkelapper til å stryke fast i klær. Den kan gå alene på batteri, og sammenkobler seg med mobilen via Bluetooth. Alle merkelappene lages i den brukervennlige appen som hører til og som du laster ned til mobilen.

Du finner merkelappmaskinen HER ! Et genialt julegavetips? 

Jeg valgte denne stilrene fonten til alle lappene mine, og plasserte inn en 12 mm sort og hvit rull i printeren til alle lappene. Dette er så klart helt valgfritt, neongrønn eller hvit med rosa hjerter er også alternativer man kan ta.

Du kan sjekke ut alle merkelappruller her 

Og bare se, hvilken stoor forskjell!!! 

Jeg plasserte merkelapper på lokket til alle boksene, og litt ekstra beskrivelse på siden der det trengs, som for eksempel hvor mye makaroni man trenger til en middag !

Noe så genialt, og oversiktlig! Jeg elsker det!!