Brunt, sort og hvitt

Reklame | Ellos

Denne uka rydde jeg i klesskapet på soverommet, ryddet bort sommerklær, og ga bort alt jeg ikke bruker.

Den følelsen er helt magisk, for ikke bare blir det ryddig og pent, men det blir også mye mer oversiktlig. Høstklærne plasserte jeg lett tilgjengelig på kleshengere og i skuffer med glass slik at de er synlig, og som en fargeentusiast koste jeg meg ganske bra mye med at høstens favoritter matcher interiøret på soverommet.

Her er noen av mine høstfavoritter. Alle plaggene er fra Ellos, og bruker du rabattkoden min: 445409 så får du 33% rabatt på dyreste vare, eller 5% ekstra rabatt på allerede nedsatte varer. 

Nye sko! Jeg kjøpte meg disse skoene nå nylig, etter som jeg ELSKER et skopar som er ganske så likt som dette. Men disse er foret inni!! Perfekt når det blir kaldt ute! Du finner skoene HER 

Denne kjolen er blandt mine favoritter, jeg elsker løse og behagelige plagg, og denne kjolen passer alltid. Den kan styles enkelt opp og ned, med belter og jakker. Den finnes også i beige. Du finner kjolen HER. 

Dette brune skjørtet er så sykt fint! Skjørtet finnes i fire farger. Du finner skjørtet HER. Singleten jeg har på meg har jeg hatt lenge i sort. Den holder så utrolig godt i vask, så derfor kjøpte jeg den i hvit også. Singleten har jeg i str L, fordi jeg elsker at den er løs og ledig. Den finnes i fire farger og du finner singleten HER. 

Bukser synes jeg er helt utrolig vanskelig. Jeg liker ikke om de strammer og er ubehagelige. Disse liksom skinn buksene er en vinner i skapet mitt. De har så god stretch og er skikkelig behagelig på.  Buksa finnes i brunt, beige og sort. Du finner buksene HER 

Jeg har fått en skikkelig elsk på blonder i det siste, og fant denne sorte blonde genseren på bildet under hos Ellos. Den er fin alene, men også veldig stilig med en løs genser, eller jakke over. Du finner genseren HER 

Bruker du rabattkoden min: 445409 så får du 33% rabatt på dyreste vare, eller 5% ekstra rabatt på allerede nedsatte varer hos Ellos 

Tune Ups ! Det er barnebursdag

Reklame | Majorette Tune Ups

Det er helt sprøtt at det er 2 år siden sist vi feiret barnebursdager til barna i familien. Skikkelig trist, og nå skikkelig godt på samme tid. Helt isolert har vi jo ikke vært, familien har vi sett, men når ulike familier samles møter man også familien på den andre siden, og brått har en familie på tre, blitt til en familie på 4, hvor til og med den minste har begynt å gå. Først da innser man at tiden har gått!

Jeg må jo si at det er ganske gøy å ha noen gutter i familien når jeg selv bare har prestert å få jenter. Minstemor og jeg syntes i alle fall vi fant den perfekte gave å gi bort til fetteren til bursdag. Denne gaven vil jeg fortelle litt om.

Majorette Tune Ups

Er en helt ny serie småbiler barna kan samle på. Det som er ekstra gøy med denne gaven, er at pakken består av kun overraskelser, i denne eksen finnes det 4 mindre bokser. Du vet ikke hvilke biler som finnes i de skjulte boksene, og hver boks inneholder 7 overraskelser, flere av overraskelser er deler til å designe bilene med. Målet er å klare og få tak i hele samlingen på 18 biler. Noen biler er enkle å få tak i, andre mer sjeldne. Det som gjør disse bilene ekstra stas, er at bilene kommer med ulikt tilbehør, så før leken starter bygger du sammen delene til en tøff bil, enten det er racerbil, en van, eller en pickup truck.

Husk også å ta vare på de blå boksene bilene kommer i, disse boksene kan du stable sammen som tårn etter hvert som bilparken blir større.

Majorette Tune Ups biler er designet for barn fra 5 år og oppover. Bilene er laget i metall, så de tåler det småbiler skal tåle og mer til. Dessuten har alle bilene en original lisens fra merkene Lamborghini, Toyota, Ford, Dodge, Volkswagen og Renault.

Sjekk ut nettsteder til Majorette Tune Ups HER! Der kan du se hele samlingen biler eller last ned kule fargeark som barna kan fargelegge.

Sjekk ut nettsteder til Majorette Tune Ups HER!