Pappa

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte, men dere har allerede og vil legge merke til en stund framover at mine oppdateringer kanskje ikke blir helt som vanlig.

Jeg sitter her foran pulten min. Jeg legger hendene over tastaturet, fingrene mine skjelver. I hodet mitt går jeg igjennom flere titalls måter å starte denne teksten, jeg kniper øynene så hardt sammen at det gjør vondt. To tårer, en fra hvert øye, unnslipper og renner ned til haken min. Jeg kniper øyene enda hardere sammen, helt til jeg ser stjerner i alt det svarte. Jeg nekter meg selv å tenke, nekter meg selv å gråte. Lar jeg tårene komme, vet jeg at jeg ikke klarer å stoppe. Jeg starter å skrive, men etter to setninger fjerner jeg alt, jeg prøver på nytt, men jeg får det ikke til.. Jeg skal prøve å forklare en situasjon, samtidig som jeg prøver å nekte meg selv å tenke på situasjonen.. Så jeg vet ikke hvordan jeg skal begynne..

Jeg er ikke i stand til å fortelle så mye om den fortvilende situasjonen jeg og min familie står i, men pappa havnet uten forvarsel i koma på lørdag, livet er snudd på hodet, og dagene er helt forferdelige.

Alt inni meg er kaos, så jeg trenger et pusterom, et sted der ikke alt er mørkt, jeg må komme igang med skrivingen her inne, ikke fordi jeg må, jeg vet jeg ikke må, men fordi jeg trenger det. Jeg trenger et sted der tankene kan vandre, men uten at de forsvinner ned i alt det dystre. Jeg er ikke redd for å gråte, jeg har grått til det ikke har vært tårer igjen, men akkurat nå hjelper det ikke pappa om jeg gråter. Akkurat nå må jeg prøve å holde motet oppe.

Ingen klemmer er bedre enn dine pappa, og hver lille centimeter av meg holder hardt rundt håpet om at det skal bli utallige klemmer til – God bedring

 

 

Sy selv- buksedress uten ermer

Første syveiledning fra syboka mi’ : Sy selv – verdens fineste klær til ungene

Slik som minstejenta vokser, de utrolig mange plaggene jeg sydde til henne for ett halvt år siden sitter litt for stramt over kulemagen nå, så i dag var tiden inne for å sy opp noen nye klær.

Siden syboka mi lanseres om to og en halv uke (10.september), hadde jeg veldig lyst til å sy noe fra boken og vise fram en syveiledning samtidig. Jeg vil så gjerne vise at alle kan få til å sy, det er faktisk hovedmotivasjonen min bak hele syboka. Derfor har jeg laget oppskrifter som er svært enkle å følge, og laget et konsept som gjør det utrolig enkelt å sy alle plagg i garderoben til barnet ditt.

– Syboken kan du kjøpe HER – 

Koseptet er slik at du syr et plagg på tre steg, dette gjelder om du skal sy, en singlet, en t-skjorte, en genser, en skjorte, en bluse, en kjole, en pyjamas, en buksedress, en heldress osv.. På denne måten her:

 • Steg 1 : Sy bryststykket (som er felles som alle plaggene)
 • Steg 2 : Sy valgfrie ermer (uten erme, rynkeerme, kort erme, lang erme, eller kombinasjoner av disse)
 • Steg 3: Sy valgfri underdel (velg den underdelen som matcher plagget du skal sy, er det genserstykket, bodyen, buksedressen, blusa eller kjolen? Du kan også kombinere disse, og husk at selv om jeg kalle genserstykket for nettopp genserstykket, så blir det en t-skjorte om du velger “korte ermer” i steg 2, eller en singlet eller vest om du velger “uten erme”.

For å vise hvor enkelt dette er har jeg laget en video i dag, som jeg har delt på festede innlegg på min Instagram Sykonto: → @Spresyglede

Jeg legger også videoen ut her, slik at om du ønsker en filmatisert syveiledning når du skal sy fra boken, så kan du enkelt finne det enten her eller på Instagram


Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Mine favoritter

Reklame | Ellos

Jeg har nettopp bestilt meg noen høstnyheter hos Ellos, og fått en rabattkode å dele med dere! Så la oss snakke litt klær i dag 😀

Jeg var 16 år da jeg endelig fikk drømmejobben. Jeg fikk jobb i en klesbutikk! Kan du tenke deg. 16 år og omringet av flere hundre nye klesplagg. At jeg ikke fikk så mye i lønn gjorde meg ingenting. Det vil si, jeg kunne fått en anselig sum hver måned, med det skjedde til stadighet at jeg hadde med meg flere klær enn kroner ved månedsoppgjøret.  Herlighet livet var herlig.. Og jeg, jeg var freeesh!

Så fikk jeg barn… sluttet å jobbe i klesbutikk… og fortsatte å gå i tights fram til ei venninne fortalt meg at det var gått av moten..😅

Jeg falt helt ut etter at ungene kom til verden, både på stiler og nye innkjøp. Tro meg, jeg har prøvd å holde det ved like, jeg har reist til byen ens ærend for å kjøpe meg noe nytt, men jeg har en tendens til å komme hjem med 5 fulle poser hvor alt som er til meg er en liten truse og noen nye sokker.

Ellos har i de siste årene blitt min redning

– Fordi Ellos er en butikk laget for meg – Ett sted hvor jeg finner alt jeg trenger  🥳 Om det er klær til ungene, mannen, meg selv, eller interiør til huset.

Nå er det SÅ sinnsykt mange nydelige høstnyheter hos Ellos!  

– Bruker du rabattkoden: 405408, så får du 30% avslag på den dyreste varen fram til 31. august! (tilbudet gjelder ordinære varen, utenom møbler)

Jeg har lyst til å vise dere noen av mine siste innkjøp, og jeg kjenner at med nytt til garderoben ble høsten brått veldig velkommen.

 • Bukse Sasha PU ← en “skinnbukse” må jeg alltid ha i skapet, det fungerer alltid om man er usikker på hva man skal ha på, enten det er til et møte eller til fest. Etter denne sommeren trengte jeg plutselig er ny, kan ikke skjønne hvorfor! 🍦🍿🍫🍰
 • Bluse Moa ← Denne mørke brune blusen er jeg blitt helt stormforelsket i, den er så sykt fin – finnes også i en blomstrete variant
 • Poncho Philippa ← Jeg har en til Ponsho som dette i annen farge, som jeg har hatt i fem år og som jeg fremdeles bor i. Det er rett og slett som å gå rundt med et pledd over skuldrene og jeg synes de er så fine.

 • Bluse Melody ← Denne gullbeige blusen!! Altså jeg har ikke ord. Den er såå fin, finnes også i en lys blå. Jeg elsker detaljene, knytingen i nakken og strikken på armene som samler de store armene inntil håndleddet.

Nok en gang må jeg få applaudere Ellos for deres mangfold av naturlige kvinnekropper blant modellene! Jeg synes det er såå fantastisk!
Og som den synerden jeg er, henger jeg meg alltid opp i stoffer og sømmer – dette er nok grunn til at jeg handler mye klær hos Ellos. Kvaliteten på klærne er alltid hakke bedre enn hos de fleste andre butikker, og plaggene er alltid så for seg gjorte! Det lille ekstra, små detaljer som få hvert plagg til å stikke seg ut.

Sjekk ut de herlige høstnyhetene HER, og bruk rabattkoden 405408, for å få 30% avslag på den dyreste varen fram til 31. august! (tilbudet gjelder ordinære varen, utenom møbler)

 


Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Mitt favorittrom i huset

Reklame | Desenio

Jeg har fornyet litt på syrommet, og jeg har en rabattkode å dele med dere på de fantastiske bildene! 

Du blir kanskje ikke overrasket; for det er rommet hvor kreativitet dyrkes som er mitt absolutte favorittrom i huset. SYROMMET 

Etter at syboka ble sendt med siste korrektur til forlaget slapp jeg alt jeg hadde i hendene, lot stoffrester og mønsterark flyte, så gikk jeg ut av rommet og lukket døren bak meg. Døren var stengt igjennom hele sommeren, men nå er den endelig åpnet og det med et helt nytt og inspirerende utseende.

I min iver etter å møblere og dekorere det nye huset, har jeg allerede gått på et par shoppingsmeller. Så nå har syrommet fått en helt ny bildevegg ! Jeg klarte nemlig ikke å vente med å få de sykt fine bildene opp på veggen, til tross for at tanken bak bildene er en veldig sentral plassering i det nye huset!

Jeg spurte Desenio, som jeg har funnet alle bildene hos, om de ville være interessert i ett nytt samarbeid med meg. Jeg elsker bildene som jeg kjøpte til stuen i fjor, og jeg hadde et stort ønske om å få en ny rabattkode å dele med dere – noe jeg har fått 😀 HURRA!

Rabattkoden er: SPEILTVILLINGENE25, og ved bruk av den får du 25% rabatt på alle bilder hos Desenio, koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/Collaboration posters/ Personlige posters.
PS: Rabattkoden er kun gyldig i mellom 20-22 august!

Så trenger du noen nye bilder til veggen din bør du altså bestille nå! Posterne og rammene er jo i seg selv så billige at det er moro å handle, og utvalget gjør det hele helt fantastisk!

Desenio gjør det SÅ enkelt å få til fine bildekollasjer til veggen

Jeg er sikker på at det finnes flere som meg, som synes det er veldig vanskelig å sette sammen bilder, og få flere bilder sammen til å se bra ut. Det er en av de tingene jeg liker aller best inne på Desenio, de har flere eksempler på byggevegger hvor man kan sette sammen bilder, rammer og postere for å se hvordan de passer sammen. Hvis du ser i linken nedenfor kan du rask oppdage at min bildevegg er hentet ut i fra et av alternativene. Jeg har altså bare valgt en sammensetning av bilder som jeg likte og plassert inn de bildene jeg falt pladask for 😀 Så enkelt og gøy

– HER kan du bygge din egen vegg med hjelp av Desenio sine forslag

Kreativitet, inspirasjon, motivasjon – det handler om å kunne føle det på hele kroppen – det ene jeg gjør for å oppnå dette er å sette på musikk som får meg i riktig sinnstilstand, det andre er å skape et rom rundt meg som gir meg ro i sjelen og lysten til å bare være tilstedet. Å skape et rom man virkelig elsker har jeg i de senere årene forstått at betyr mye mer for meg enn hva jeg tidligere har trodd.

– Tørr å skape ditt drømmested –

I morgen deler jeg en helt GENIAL måte å henge opp bilder på veggen – følg med på min Instagramstory: @speiltvillingene

Ha en nydelig dag


Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Når første skoledag ikke blir så bra..

Klokken var 23:00, kvelden før den store dagen. Kvelden før første skoledag. Jeg la rent skift ned i sekkene og kjente det stakk til i brystet, som om noen slo pusten fra meg og hjertet begynte å dunke fortere enn normalt. Bilder, mange av dem, for over netthinnen i brøkdelen av et sekund: barn, skolen, nytt, skremmende, hva hvis..

Heldigvis varte den lille panikken ikke lengre enn et par sekunder, jeg beroliget meg selv ved å si høyt: “Så klart går det bra!”

De fire vekkeklokkene jeg satte på var ikke nødvendig, to skoleklare jenter trippet på dørterskelen før den første av de hadde ringt.

I dag var dagen, endelig skolejenter. Sånn som de hadde gledet seg til denne dagen. 

Vi var med hele familien og så de to jentene, stoltere enn noen gang, bli ropt opp og ført inn i klasserommet sitt.

Latter og store smil, en elektrisitet igjennom de to kroppene. Det var alt jeg klarte å observere…

.. så kom vi hjem og verden raste.. 

I armene mine holdt jeg den hulkende kroppen. Jeg kjente hvordan det stakk bak mine egne øynene, nå blomstret den vonde følelsen av hjelpeløshet, den vonde følelsen av å være en mamma som ikke kan strekke ut en trygg hånd, men i stedet forlate det mest dyrebare inn i en helt ny verden, med kryssende fingre om at det kommer til å gå bra.

I mellom våte tårer som trillet nedover kinnene, og store hikst begynte hun å fortelle. Jeg kjente tristheten hennes inni meg som om det var min egen, men jeg var også lettet.

Tenk å være 6 år, og skulle begynne på skolen om du er den jenta, eller den gutten som synes det er vanskelig å snakke om de skumle følelsene vi alle sammen kan få i magen når så store endringer i livet er i ferd med å skje. For noen er det så enkelt å si: “Jeg gruer meg litt!”, mens for andre er det så vanskelig å sette ord på. 
Tenk å være 6 år og lage seg en detaljert forestilling over hvordan første skoledag skal bli, også blir den om ikke mye, men bare litt annerledes enn det man hadde tenkt. 
Tenk å være 6 år og føle at man så veldig gjerne vil dele noen ord, men så spør læreren noen andre enn deg enda du var tålmodig og flink til å holde armen oppe så lenge at det føltes litt vondt. 
Tenk å bære på utallige mange følelser for hvordan én enkelt dag i livet skal bli i 8 uker med ferie, også plutselig er dagen her, og like brått forbi. 

Da er det ikke rart at titusen følelser må ut på en og samme tid. Så glad jeg er for at jeg er den hun kan rase i mot, men også den som hun kan la seg bli omfavnet av til tårene strømmer og ordene til slutt får renne ut.

I kveld sier hun kanskje at hun aldri vil rekke opp armen igjen, men i morgen vet jeg at hun på nytt kommer til å prøve, for hun er ikke den som gir seg så lett.

 


Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Sy turban lue

Så gøy å sy at alle måtte få! 

Jeg var i en klesbutikk og grep tak i en av de super populære og helskjønne turbanluene. En slik ville jeg kjøpe til mini. Men med min nysgjerrighet for hvordan alt kan lages, tok jeg lua nærmere i øyensyn. Jeg gikk tomhendt ut av butikken, noe å enkelt skal jeg virkelig klare å sy selv.

MØNSTER 

Mønster står forklart i video. Ønsker du ikke å tegne mønster selv, kan du kjøpe mønsteret jeg har laget som går fra 6 mnd til voksen.

Når du har kjøpt et mønster fra meg, vil jeg sende mønsteret til din mailadresse (Husk å sjekke søppelpost om mønsteret ikke dukker opp i løpet av et par dager). Skriv ut mønsteret i full størrelse med A4 ark. Teip mønsterarkene sammen uten overlapping.


Foto: Ada Vroljik

Se hvor enkelt turbanluen lages i videoen under 
Del gjerne din turbanlue inspirert av meg på Instagram med #spresyglede slik at jeg kan se din versjon 😀

 Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Huset har fått tak

… En liten oppdatering på husbyggingen  😃

For en vanvittig spennende tid vi er inne i. For hver eneste dag som går skjer det store forandringer på det nye huset. Nå er faktisk konturen av det ferdig huset på plass!

Jeg kjenner jeg begynner å bli vanvittig utålmodig for å komme skikkelig i gang inne, og planene blir større for hver dag som går, for akkurat nå får jeg ikke gjort stort annet enn å planlegge. I dag var jeg nødt til å reise å kjøpe en pakke av gulvet vi har bestemt oss for å ha gjennom hele huset, til tross for at en av snekkerne ropte med humor i stemmen at det var litt tidlig å legge gulv alt nå, da jeg kom bærende med pakka. Siden vi alt vet hvilket gulv vi skal ha, gjør det det litt enklere å planlegge fargene i huset.

Dere trodde kanskje jeg alt hadde bestemt meg for fargene til alle rom etter DETTE innlegget. Vel, det trodde jeg også, men nå har jeg omtrent snudd opp ned på det hele og byttet om og ut flere farger! Jeg lurer på hvor mange ganger jeg rekker å gjøre det før jeg endelig får malt en av veggene.

Det er mange som har spurt hvorfor vi bygger så tett oppi huset vårt, men det er rett og slett fordi gamlehuset skal rives etter vi har flyttet inn i det nye. Da skal terrenget senkes litt der gamlehuset står og så skal mann i hus lage gårdsplass på den siden av huset. I dag har vi gårdsplassen på framsiden av huset, noe jeg gleder meg veldig til å slippe å ha.

I første etasje begynner ting å bli klart, her er alle rommene delt inn med reisverket til veggene

I andre etasje er det enda bare et stort rom, så jeg gleder meg veldig til å få opp veggene her også, da blir det så mye enklere å se for seg hvordan resultatet blir.

Det jobbes for fullt på taket om dagen, i dag kom takrennene på plass, og om de er i rute tror jeg faktisk taksteinen kommer i morgen.

 Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Nå vil jeg opp og fram her i livet..

.. Etter mye grubling, prøving, feiling og tungt arbeid, var jeg kommet ett steg i riktig retning. Det ga meg den motivasjonen jeg trengte, og til syvende nådde jeg målet mitt! Altså jeg klarte jeg å komme til toppen uten å falle ned! .. slik jeg så det, var den enkleste løsning for å komme meg opp og fram her i livet og bygge meg en trapp for å oppnå drømmen 😆 Bokstavelig talt

Nok en gang har jeg bevist for meg selv: Alt er mulig bare man tror på seg selv og tørr å prøve. 

Under ett av møtene med byggefirma ble det nevnt av vi burde legge litt tid i å bygge en god og solid arbeidstrapp, for det blir mange turer opp og ned i byggeperioden, og en god trapp sparer oss til syvende og sist for mye tid og energi.

For å komme opp i andre etasjen for å se hva snekkerne har gjort har vi måtte klatre i stigene på stilasjen rundt huset – det er ikke min favorittsport. Jeg tenkte jeg derfor kunne prøve å google hvordan en trapp lages. Etter noen raske googlesøk var jeg plutselig inne på et forum om trapper hvor jeg klikket meg inn på en anbefalt link som ble løsningen på hele trappekonstruksjonen

SLIK LAGER DU TRAPP 

På DENNE siden kan du konstruere din ønskede trapp. 

Du velger den type trapp du ønsker, altså om det skal være en rett trapp som denne, en u-trapp, en repotrapp, en spiraltrapp osv.. Så fyller du inn målene på trappehullsåpningen, og vips regner den ut hele konstruksjonen til trappa med detaljerte mål for alle de ulike delene og hvilke grader trappen skal kappes i.

Klokken var 01:00 på natten da jeg satt med løsningen av trappen foran meg. Jeg ble så ivrig at da jeg våknet dagen etter var jeg besatt på at denne trappen var mulig å lage, selv av en som meg som aldri i sitt liv har laget en trapp. Jeg samlet sammen avkapp etter snekkerne og kappet ut klossene som er feset til trappevangen som trinnene ligger oppå. Flaksen var på min side for jeg fant to lange og brede nok planker på låven som kunne bli trappevanger. i fire tiden på ettermiddagen ringte jeg mannen, “tror du jeg kan bygge trappa i huset?” for altså, hva annet kan man finne på når mannen må jobbe overtid.

“Bare å bygge,” var svaret.

Jeg hadde på det tidspunktet gjort klar alle delene, så nå var det bare den gøye men også tunge delen igjen, å sette sammen trappa. Jeg har heldigvis en mann som aldri har tenkt at siden jeg er jente så kan jeg ikke håndtere verktøy og snekring, men det er en liten men irriterende svakhet jeg har som jente. Det å løfte på plass stokker på 40-50 kg er så forbasket mye tyngre for meg enn for mannen i hus.

Det var derfor utrolig deilig å få en assistent da mannen kom hjem i 21 tiden, som hjalp til med de siste justeringer og kappet og bar planker til trinnene mens jeg kunne kose meg med å skru det hele sammen.

Det er lenge siden jeg har vært så støl etter et prosjekt, men fy søren så gøy når man får det til! I dag blir det rekkverk også!

Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

 

PO.P nyheter før skolestart

Reklame | Rolarn O. Pyret

“Er dette til meg? Jess jess jess!” ropte Olivia da en stabel med lilla nye klær lå framme på stuebordet. Lilla er for dere som ikke vet det den fineste fargen hun vet, lilla er hennes farge. En fargekode hun fikk allerede før hun kunne gå, slik at de rundt henne kunne skille henne fra tvillingsøsteren som fikk fargekoden rosa. Problemet med lilla er bare det at det er svært lite som kommer i lilla sammenlignet med rosa. Derfor har nok også Olivia blitt veldig raus på alle farger og har mange fargefavoritter, men i det et plagg finnes i lilla, da kommer stjernene i øynene hennes fram.

Spør du meg når ungene ikke hører, er lilla også min favoritt til kidsa –  til forskjell fra rosa så er lilla en farge som er helt sykt mye mer varig!

11 dager til skolestart. 

Jeg trodde jeg gledet meg til dette, men nå kjenner jeg er skikkelig sug i magen. Nå skjer det faktisk! Jeg føler jeg kan kjenne meg igjen i “redebygging – instinktet” som tar over kroppen før fødsel, hvor man vasker, handler, styrer og steller for at barnet skal få den beste starten på livet. Det samme har skjedd nå, ny klær, en god ryggsekk, merking av klær, planlegging av utstyr – alt for at de to skal kunne gå denne nye verden i møte med alt på stell.

 

KAMPAJE : ENDELIG SKOLESTART (og barnehagestart)

Kjøper du 3 varer eller mer inne hos Polarn O. Pyret, får du 20% avslag på kjøpet.Tilbudet gjelder til og med søndag 11/8.

 

Jeg er gleder meg over å få presentere høstens nyheter fra Polarn O. Pyret nå som de har en kampanje gående.

Felles for alle klær til barn er det vel at de går vanvittig mange runder igjennom vaskemaskinen, og her synes jeg PO.P skiller seg ut. Alle de gangene jeg har slengt de nedsølede jakkene og fleeceklærne inn i maskinen med en tanke om at det umulig kan bli rent igjen, så kommer plaggene ut som nye fra maskinen. Fargene holder like godt, flekker åpenbart renner av, og selv om jeg ikke har tall på hvor mange ganger vindfleectøyet og yttertøyet til ungene har vært igjennom maskinene så er fasongen den samme og funksjonene like bra.

Det er ikke for ingenting at jeg velger PO.P til alle mine barn om igjen og om igjen!

Klær som går i arv

Jeg er veldig glad for at denne høstens kolleksjon er i nydelige mørke farger, for det betyr at uansett hvor mye lek og gøy det blir på de store jentene, så vet jeg at lille kan arve like fint tøy når hun har blitt 6 år. Klærne til Polarn O. Pyret er laget for å gå i arv, og jeg kan med hånden på hjerte si at de oppfyller det kravet.

For små og store

Vilde skal ikke starte i barnehagen riktig enda, men en utegarderobe har hun også like mye bruk for når høsten kommer.
Jeg legger ved link til de ulike favorittplaggene vi har til Vilde:

Linker til Vilde sine plagg:

 • Vindfleecejakke – Denne er så fin fordi den er så god i overganger når det begynner å bli kaldt, men også som lag to under yttertøyet når det blir enda kaldere.
 • Skallbukse baby – Denne buksa er vanntett men pustene, og med et tynt stoff slik at barna har god bevegelighet. Så når det begynner å bli vått i gresset og kaldt på bakken så kan Vilde krabbe rundt og leke uten å bli kald og våt.
 • Fôret skalldress –  Denne nydelige dressen er fôret med en avtakbar varm og myk fleece som gjør at dressen kan brukes både vår/høst og i mildere vintervær, så denne gleder jeg meg veldig til å ta i bruk!

Sjekk ut alle nyhetene til barn fra 1-6 år her Husk å benytte deg av kampanjen på siden som er 20% rabatt om du handler 3 eller flere plagg (gjelder t.o.m 11/8)

Skoleklare Twins 

Det er ikke bare yttertøy Polarn O. Pyret er gode på, de har også en hel masse råstilige barneklær

Sjekk ut alle nyhetene til barn fra 6-12 år her Husk å benytte deg av kampanjen på siden som er 20% rabatt om du handler 3 eller flere plagg (gjelder t.o.m 11/8)

Linker til plaggene på bildene:

 • Stripete kjole – HER
 • Strømpebukse – HER
 • Skjorte – HER
 • Jeans – HER

Yttertøy

Vi ønsker alle en good skole- og barnehagestart! 

 Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

En nervøs sybokforfatter

Reklame | for egen bok

Jeg var skikkelig nervøs før forhåndslansering av bok, og enda mer etterpå..

Det er to spørsmål jeg daglig får stilt av familie, venner og bekjente på butikken. “Hvordan går det med huset?” og “Hvordan går det med salget av bok?”
Det første spørsmålet klarer jeg å svare på uten å tenke, for jeg ser jo hver dag ut av vinduet og vet ganske så nøyaktig hvordan det går med huset:
“Joda, veldig bra, takstolene er kommet på denne uka, så nå ser det ut som et hus.”

Det andre spørsmålet derimot, har hele veien laget et sug i magen:

“Det har vært fellesferie, så jeg vet faktisk ikke helt altså. Jeg har jo fått en god del tilbakemeldinger fra folk, men jeg har ikke hørt med forlaget – du vet, ferie og slikt”, det er det jeg har svart når alle har spurt, men sannheten er vel at jeg ikke har turt å spørre forlaget om hvordan det har gått.

Syboka er nesten som et fjerde barn, og følelsen litt den samme som å sende ungen til barnehagen for første gang. Plutselig skal man overlevere barnet til fremmede hender, og alt man kan gjøre er å krysse fingrene for at menneskene rundt kommer til å ta det godt i mot og like det like godt som en selv.

Nesten 800 forhåndssolgte bøker til nå

Da jeg fikk mailen i dag om antall solgte bøker fikk jeg hjertebank. Jeg er så takknemlig, aldri før har jeg fått flere fantastiske hilsener og personlige ord. Jeg klarer nesten ikke å tro det, men jeg har fått så mange i dette landet til å tørre å sy, og enda flere blir det, for nå sitter flere bare klare med stoffer og symaskin og venter til en spesifikk bok kommer i posten i starten av september. Jeg bare digger det!!

Mot slutten av august skal jeg endelig få holde boka i hendene, da skal jeg inn til Egmont og signere de forhåndsbestilte bøkene, noe som fikk meg til å tenke på antallet solgte – Hah, jeg kommer jo til å få krampe i skrivehånda som knapt er brukt siden skoletiden.

Men shitt au! La meg drukne i bøker den dagen jeg skal inn å signere, for boka kan enda forhåndsbestilles på ARK.no

HER kan du forhåndsbestille syboka!

Alle forhåndsbestilte bøker blir signert, og sendt ut før lanseringsdatoen 10. september.

 

– Hvis du vil lese mer om selveste konseptet til syboken så kan du gjøre det i mitt tidligere innlegg her 

 Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –