Min favoritt nettbutikk

Reklame | Ellos

Høstens nyheter har kommet! 

Jeg svinger innom for å dele en ny rabattkode inne hos Ellos nå som nettbutikken er full av høstnyheter. Selv har jeg fått handlet inn til store og små i dette huset.

Rabattkoden er: 435472 og den gir som alltid 33% rabatt på dyreste vare eller 5% ekstra rabatt på nedsatte varer.

Jeg må bare gi en liten ekstra oppmerksomhet til Ellos! Fy søren for en nettbutikk! Jeg tror ikke jeg én gang har måtte sende tilbake varer fordi kvaliteten ikke har stått til forventningene eller at størrelsene ikke har passet meg. Jeg elsker at omtrent alle varer er vist fram på kvinnekroppen og ikke et stativ. Jeg elsker prisene der inne. Jeg elsker utvalget. Jeg elsker modellene. Jeg eeeelsker at de leverer varene så himla raskt!

Noen av høstnyhetene ser jeg raser ut av butikken, for jeg kjøpte denne deilige hvite teddygenseren sist uke, og den er allerede utsolgt. Men den finnes enda i sort om du er raskt ute!

Du finner teddygenseren her 

Denne sorte kjolen bor jeg i. Det er en løs ribbekjole, med den perfekte lengde. En skikkelig behagelig hverdagskjole, den finnes også i beige, og så mye jeg bruker denne kommer nok den beige med på bestillingen neste gang jeg handler hos Ellos

Du finner den sorte kjolen her 

Denne grønne kjolen!! Dere som følger meg på instagram har antagelig sett den litt for ofte i det siste, men den altså bare så fin! Kjolen er sydd i et bomullsstoff og har så sykt mange fine detaljer. Kjolen kommer også i to blåfarger

Du finner den grønne kjolen her 

Minner om:

Rabattkoden: 435472 som gir som alltid 33% rabatt på dyreste vare eller 5% ekstra rabatt på nedsatte varer.

 

 

Nytt liv i gammel seng

Nå har det faktisk gått 8 måneder siden vi flyttet inn i nytt hus og la det gamle huset med rotter og mus bak oss. Det er litt trist hvor fort man blir vant til luksusen av å ha varme i gulvene, stor plass og kun husdyr vi selv har invitert inn, tuslende rundt i huset. Allerede savner jeg den euforiske følelsen av å våkne om morgen til at belysningen av seg selv sagte men sikkert skrur seg på, og så gå inn på et bad som ga meg deilige ilinger igjennom kroppen – mitt drømmebad!  Joda, jeg er fremdeles takknemlig hver eneste dag, men vi har rett og slett landet litt.

Verst av alt er det kanskje at det står igjen en dag med arbeid for å ferdigstille huset 100%. Det mangler en fotlist på kjøkkenet, noen takventiler, og litt flikking med sparkling på noen lister. Ganske utrolig å tenke på at vi har bygd hele husets innside selv, når det virker helt umulig å få ferdig de siste små filletingene.

Jeg hadde store planer for barnerommet til minstejenta i hus, men så stoppet jeg meg selv, og sa til meg selv at hun faktisk kan ha et rom som ikke er spesialbygd. Ikke enda i alle fall.

Denne uken fikk jeg allikevel malt den gamle sengen som jeg snekret til ei av tvillingene da de var små. Og med tipiteltet jeg sydde i vinter, begynner det å bli et riktig så koselig soverom.

Som tema på barnerommet har jeg valgt skogen. Jeg synes det passet så godt når hun fikk et telt på rommet.

Alt av leker som skaper morsomme stunder

I det store høyskapet finnere mini alt av fargesprakende og morsomme leker, utkledningstøy og bøker. Vi har plass til å ha klærne hennes på badet, og det gjør det veldig lettvint å lage et godt system for alt av leker på rommet. Den dagen hun er så stor at leker ikke er like gøy, flytter vi klærne til rommet. Jeg er helt klart for at ungene skal ha mye å leke med, men av erfaring blir ingenting lekt med om alt ligger flytene på gulvet. Så dette systemet fungerer helt supert. Det tar ikke lang tid før det meste er dratt fram, men på den andre siden er det enkelt å rydde alt på plass. Mini bruker en liten stol når hun skal rote rundt i de øvre skuffene, men det er akkurat som at det gjør det hele litt mer spennende.

 

Kjøp signert utgave av SY SELV 2

Reklame | egen bok

Wow! Nervene er i helspenn, denne dagen har jeg jobbet fram mot i ett helt år nå, og det er en ubeskrivelig følelse at dagen endelig er her! Dagen hvor jeg kan rope ut:

NÅ ER MIN NYE SYBOK ENDELIG UTE FOR SALG! KJØPER DU DEN NÅ FÅR DU SIGNERT UTGAVE

Fram til 20. august vil boken ligge ute til forhåndssalg, det vil si: alle som rekker å kjøpe boka innen 20. august får en signert utgave av boka hjem i posten kort tid etter. 

Sy Selv 2 – skap barnas nye favorittklær, er en oppfølger av syboka mi Sy selv – verdens fineste klær til ungeneDette er en sybok som passer til alle som har lyst til å sy klær til barn mellom 3 og 13 år, enten du er nybegynner, mer erfaren eller et litt eldre barn som vil prøve deg bak symaskina. Til deg som er kjent med min første sybok, så vil du kjenne igjen den morsomme måten å sy på; nemlig at du selv setter sammen og bruker de 8 grunnmønsterne som er i denne boken, til å skape akkurat det plagget du måtte ønske å sy.

For deg som ikke har sett min første bok, kan jeg vise deg et inspirasjonsbildet fra boken. Her kan du se hvordan 8 forskjellige mønsterdeler kan settes sammen, til mange ulike variasjoner av plagg. Med denne metoden kan du bokstavelig talt lage hele garderoben til barnet ditt. 

Nesten alle plaggene i boken syr du på tre steg:

Dette er skikkelig moro. I den nye syboka, finnes det tre varianter av hvordan du kan å sy bryststykket. Du kan velge å sy det med knapper foran, med knapper bak, eller uten knepping i det hele tatt, noe som også kan forklares med at du kan få en kjole med knepping i ryggen, en skjorte med knapper foran eller en kul hettegenser som tres over hodet. Når bryststykket er sydd, blar du om til del 2 og syr på de ermene du måtte ønske å tilføre plagget, om det er korte, lange, med puff eller helt uten erme. Jeg viser deg enkelt og med bilder av hvert systeg hvordan det gjøres. Når ermene er på plass, blar du om til del 3, hvor du finner oppskrifter for alle underdelene du kan sy fast til bryststykket, kjole, kosedress, genser.

I tillegg kan du sy skjørt, poncho, 4 ulike bukser og 2 shortser. Ønsker du mer utfordring, kan du tilføre hette eller krager på plagget, og på den måten sy alt i fra penskjorter og fine selskapskjoler til myke koseklær.

For å gi et lite innblikk av plaggene du kan sy fra boka, deler jeg noen av de nydelige bildene du finner i den. Bildene er tatt av den fantastisk flinke fotografen: Ada Vroljik @fotovrolijk

Her er en variant at kosedress. Et super deilig plagg som også kan sys med hette eller gjøres om til en sommervariant med korte ermer og bein.

Her har jeg sydd en penskjorte med krage som du også finner oppskrift på i syboka

Myke, unike plagg til gutter og jenter. Her har jeg sydd en deilig kosebukse, en blå genser uten knepping, og en vest som enkelt å greit har den samme oppskiften som den blå genser, men denne har jeg sydd med knepping, sydd på “uten ermer” og tilført hette.

På bildet under har jeg sydd en kjole uten ermer og et antrekk som består av en topp med korte puffermer, og skjørt. For å forklare hvor enkelt det er å lage ulike plagg, så er forskjellen her at på kjolen så er skjørtet sydd fast til bryststykket, mens på det grønne antrekket har jeg sydd skjørtet for seg og bryststykket for seg. Så enkelt er det faktisk å lage 3 ulike plagg med samme mønsterdeler.

Du finne den nye syboka mi HER!! Jeg minner om at for å få en signert utgave må boken kjøpes før 20. august! 

Sybok, hage og hytte!

Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg måtte børste støv av dataen min i dag, det kjennes godt å la fingrene gli over tastaturet igjen, nå starter endelig hverdagen og jeg er tilbake for fullt!

De siste to årene har vært spinnville! Først husbyggig og så rett over på bokskriving, og så hage. Når først en epidemi skulle ramme verden, kunne det vel egentlig ikke truffet på en bedre tid for oss, vi har rett og slett hatt så mye å gjøre hjemme at det ikke har vært rom for mye annet. Dagen etter den nye syboka var levert inn til trykken sto det 1000 lecablokker og ventet på meg.

Siden da har dagene rast av sted, enten har jeg vært hjemme og muret, eller så har vi vært på hytta og rett og slett tatt en etterlengtet ferie. Det at mamma og Lars kjøpte hytte i vinter har vært helt fantastisk. Aldri har jeg sett mannen min slappe bedre av i noen ferier, eller faktisk tatt seg ferie i så lang tid. Vi må visst komme oss bort fra hjem og jobb for å klare å ta noen dager fri.

Nå teller jeg ned timer til forhåndssalget starter av den nye syboken jeg har jobbet med det siste året, og om ikke lenge kommer første rasjonering av planter til hagen. Det beste med å jobbe med noe, er å se resultatene, og resultatene av timene tilbragt med hendene i stoffedeler og rumpa i været ute i hagen kan jeg love deg at er fantastiske! Om jeg har lov til å si det selv, og det gjør jeg 😀

Jeg føler nesten jeg må spenne sikkerhetsbelte for ikke å lette, dette blir litt av en reise.