Tipp, topp

Hvorfor ikke sitte på baderomsgulvet å blogge litt? Begge snuppene kom løpene til meg, dro i klærne og sa “bade, bade”. Og med et snev av dårlig samvittighet fra morgendagen ble det bading så vann og såpe spruter her. Godt badekaret er i dusjkabinettet slik glassdørene kan lukkes og forhindre vann OVER ALT ^^,

I dag har jeg hatt alt for stor trang til å rydde og vaske hus. Få vekk smitte og få det fint rundt meg slik at jeg kan slappe av. Men selv om jeg får det for meg at det trengs litt rydding, betyr ikke det at jentene føler det samme. Så jeg har vært “kjedelig mamma” i dag, og jeg har blitt skikkelig irritert av mas og sutring. Uff. Stakkar små, de kan jo ikke noe for at jeg begynner å rydde og vaske med en kropp som knapt har fått i seg næring på 36 timer.

Jentene synes også det begynner å bli barnselig med daglur, men i dag hadde jeg et stort behov for få litt pusterom. Så kl 12 pakket jeg inn jentene i utetøy og gikk tur med Tyra som leder. Jeg trengte litt frisk luft også, og etter en tur ute i det fine været og en time hvor jeg kunne rydde og vaske mens jentene sov var  dagens kur for å komme ovenpå igjen. 

En ting jeg bare ikke skjønner meg på er hvordan jentene slipper unna omgangsyken? I jula hadde BT sin runde, og nå jeg. Jentene flyr rundt som gale med godt humør. Trudde det var de som var mest utsatt jeg da.. Er nemlig ikke bare meg som har vært dårlig heller, det er 4 andre i familien som også har hatt omgangsyken samtidig som meg og vi var alle sammen i helgen. Ikke at jeg klager, for gud å glad jeg er for at de er friske. Krysser finger og banker i bordet for at smitten ikke tar dem i løpet av et par dager nå. 

Heldigvis er tegning en stor favoritt her, så da fikk jeg vasket over gulvene


Deilig med en lur på skinnende rent gulv ^^, 
 

Nå skal jeg se om jeg får kommet meg i gang med fortsettelsen av historien min til dere 🙂 

 

Buuuhuhuhuhu!!

Er det noen danger der jeg mangler totalt inspirasjon til å blogge er det dager som denne! Sykedager. 

Jeg var nødt til å svare på noen mail tidligere i dag, og bare det var nok til å få svetten til å piple i pannen. I går etter middagen kjente jeg kvalmen kom å tok meg. Jeg reiste i stallen etter leggetid, der var jeg så varm at jeg måtte ta av meg jakka. Jeg gikk derfor rundt i genser med trekvart arm. Såå varmt er det vel kanskje ikke ute om dagen. 

Og siden jeg kom hjem igjen har har jeg egentlig ikke gjort annen enn å ligge på sofen, løpe på do og ligge i senga – om hverandre! 

Fy fillern, noe så kjedelig!! Nå har jeg ligget så lenge at det ikke finnes en god liggestilling igjen, men kroppen er ikke i stand til å gjøre noe annet enn å ligge uten å starte et skjelvemaraton. Såå jeg blir i sofaen noen timer til! 

yZcXWwjxim

Takk for god bedring hilsene jeg har fått  på Instagram ^^, 

 

Fifty words of green!

Nå er det ikke lenge før Fifty Shades of Grey kommer ut på kino! Bøkene ble slukt, så jeg er veldig spent på hvordan filmen er. I den anledning har UIP (United International Pictures – Norge) laget bloggen fiftyshadesofgrey.blogg.no. En blogg hvor din mest romantiske historie kan bli delt sammen med andres kjærlighetshistorier. 

Jeg har fått spørsmål om jeg har lyst til å sette i gang med en liten historie. Det trenger ikke være like stort fokus på sex, som bøkene Fifty Shades har, men heller på kjærlighet, humor, flauser, forbudt kjærlighet eller fantasi. 

Ved å dele din mest romantiske historie blir du med i trekningen av to premierebilletter til Fifty Shades Of Grey med hotellopphold i Oslo, etter filmener det fest på Villa Eckbo m/ servering av mat og drikke. Dersom vinneren bor i fly-avstand dekkes også fly. Historien din deler du HER

Jeg elsker å skrive, og i dag lot jeg meg inspirere av litt fantasi til min kjærlighetshistorie. 

 

Annonse

FIFTY WORDS OF GREEN

Det var som en knyttneve traff meg i magen, hjertet hoppet over så mange slag at jeg kjente svimmelheten flomme over meg, beina kunne like gjerne ha vært laget av gelé som hadde stått litt for lenge ute i varmen. Et øyeblikk var jeg sikker på at jeg kom til å treffe bakken, om det enten var for svimmelheten eller for beina som smeltet bort under meg. Jeg sto øyne til øyne med han. Tidsnok til å ikke falle sammen rev jeg blikket bort til kjekshyllene i matbutikken. Hjertet måtte ta igjen tiden det stoppet, det dunket så fort og hardt at jeg kunne høre det slå.

Det måtte være ni år siden sist. Ni år siden jeg så i de øynene. Vi var tenåringer den gang! Min første kjærlighet.
“Ine, er alt bra med deg?” Jeg skvatt til i det venninnen min, Karoline, tok tak i armen min. “Beklager, jeg falt ut” svarte jeg og plukket en melk ut av kjøleskapene ved meieriproduktene. “Jeg så han.” svarte hun og klemte hånden hardere over armen min, “hvem?” spurte jeg som om jeg bare trengte å høre henne si navnet hans høyt. “Axel”

 

Jeg avlyste kvelden med venninnene med en oppdiktet migrene. Jeg ville ikke ødelegge for dem, med en flaske vin innabords ville jeg høyest sannsynlig begynne å sippe over den tapte kjærligheten. Ni år var for lenge for andre å forholde seg til. I starten holdt de hånden min og trøstet meg i timer. I dag klarte de ikke lenger å forstå. Hvordan kunne de egentlig det? Jeg var jo den livlige jenta som aldri brakte opp noen ord om den gamle flammen, og likte å trekke til meg litt ekstra oppmerksomhet fra en kjekk fyr. Det var ingen som viste at jeg kveld etter kveld sovnet inn ved å tenke på, han. Selv etter ni år uten å ha sett, hørt eller snakket med han. 

Da jeg var kommet godt ned i vinflaska hjemme alene i leiligheten visste jeg hvor patetisk jeg var som lot meg selv sitte å sørge over en idiotisk fyr som med iskaldt blod dumpet meg og flyttet. Jeg sverget til han at jeg aldri kom til å snakke med han igjen om han dro den kvelden, noe jeg hadde holdt med unntak av noen telefon anrop jeg hadde utført en gang mellom lørdagskvelder og søndagsmorgener, bare for å høre han si “hallo?”. 

I det jeg sovnet så jeg han for meg igjen, det mørke, litt for lange håret som hadde en naturlig evne til å alltid se bra ut, de lyse grønne øynene, det sterke kjevepartiet. Han var lik, men så mye mer maskulin, 3 dagers skjegg og bryster som var godt synlige bak t-skjorten indikerte at han hadde trent mye siden sist jeg så han. 

 

Hva han gjorde på den lokale matbutikken etter ni år var det vanskelige spørsmålet å få svar på uten å spørre han. Hadde han flyttet hjem igjen etter så lang tid? Hva hadde han egentlig gjort i ni år? – var også spørsmål som surret rundt i hodet mitt de neste dagene. 

 Vi var unge, men det var ekte, var det ikke?

musicnodes

Det eneste jeg visste var hvor hardt det hadde vært å se han igjen. At jeg tenkte på han daglig før, var ikke sammenlignbart med hvordan det var blitt nå. Burde jeg rin… tankene kom ikke lenger da jeg plukket opp en hard pakke i postkassa. Pakken var skrevet til Ine med håndskrift, så før jeg fikk plukket opp resten av reklame, avis og brev, rev jeg den opp for å se hva som var inni. 

En brent CD? Var det noen som drev med det enda? Jeg var inne igjen uten å ha lagt merke til at beina mine tok meg ditt, blikket var festet til CD-coveret, jeg åpnet det og tok ut CDen.

Ine, 

Vær så snill å lytt til denne sangen før du bestemmer deg for noe annet.. 

Axel

Call it magic
Cut me into two
and with all your magic
I disappear from view
And I can’t get over
Can’t get over you
Still I call it magic
Yoy’re such a precious jewel 

Jeg klarte ikke stoppe å lytte til sangen. Et følelsesregister jeg ikke hadde kjent på mange år skyldte over meg som en bølge over et sandslott i vannkanten. Oppløst i tårer, kunne jeg føle glede, men samtidig et så stort sinne over hatet av en person jeg hadde elsket komme til overflaten. Hvilken rett hadde han til å sende meg en slik sang? 

Jeg tastet: 

Jeg er hjemme, du skylder meg en forklaring..

Etter å ha stirret på meldingen i 15 minutter, trykket jeg “send” 
Senkunder etter mottok jeg meldingen:

Kommer nå. 

Magen tok kolbøtte, hjertet dunket som om jeg akkurat var ferdig med en intervall-økt. Jeg ble værende på badet med en uggen følelse av at jeg ville komme til å kaste opp når som helst, helt til det ringte på døren. Jeg må ha vært blekere enn en spøkelse da jeg åpnet opp 

Jeg hadde lyst til å være sint, rope og skrike til han, men jeg klarte ikke si et ord. I stedet fylte øynene mine seg opp med tårer da jeg kikket inn i de kjente øynene. Øynene hans hadde alltid vært som en åpen bok, som om alle følelsene hans var skrevet i dem. I dag sto det sorg. Jeg tok et skritt ut til han og løftet opp hodet som han akkurat hadde latt synke ned mot plattingen med en hånd mot kjeven hans. 

Da han så meg inn i øynene igjen kjente jeg hvordan varmen først sprette seg ut i ansiktet mitt og ned, ned, ned. Han grep rundt meg, løftet meg opp så jeg ble sittende med hvert bein rundt hoftene hans. Så kysset han meg. Han kysset meg som jeg var hans siste mulighet til å overleve. Ordet i øynene hans var ikke lenger sorg, men lyst.

“soverom?” spurte han i mellom kyssene han plasserte mot halsen min, “inn der” sa jeg med en skjelven stemme og pekte. Jeg viste at dette kunne gjøre en håpløs kjærlighetshistorie enda mer tragisk, men jeg hadde ingen planer om å stoppe, jeg ville ha han. 

Det var ikke før vi lå andpusten ved siden av hverandre i sengen jeg klarte å tenke rasjonelt, “NI ÅR! Hvorfor gjør du dette mot meg? Du dro, du sa det var en annen, at du ikke elsket meg. Har hun slått opp? Er det derfor du er hjemme igjen?” Sinnet mitt tok over 

“Nei, Ine. Det var aldri noen annen, jeg håpet det ville være lettere..”  jeg avbrøt “lettere?? Lettere å komme over deg? Jeg har brukt ni år uten å lykkes” .. 

“La meg forklare, Ine!” i øynene hans sto det nå frykt, jeg klarte ikke. Hver celle i kroppen hylet ut smertesignaler til hjernen. 

“DRA, DRA, Axel..” 

Han dro ikke, i stedet la han armene rundt meg og klemte meg inntil kroppen sin. Jeg gråt til det ikke var tårer igjen og sovnet i de sterke, varme armene. 

Noen som ønsker fortsettelsen? ^^, 

Husk å dele din historie HER, for å bli med i trekningen av hotellopphold og kinobilletter! Vinneren trekkes 6. februar 

Mønster Topp Voksen


OK, dere!!
Det å tegne et godt mønster selv tar litt tid. Men ikke gi opp, for når du er ferdig har du et mønster du kan ha så lenge du ønsker. Og med ett mønster er det lett og gjøre små endringer for å skapet et helt nytt plagg.  

Dette mønsteret i seg selv er ganske enkelt, det er kun fire forskjellige deler.
Du trenger: matpapir på rull (dette får du kjøpt på daglivarebutikk til rundt 10 kroner), og noe å tegne med. Når man skal lage voksenklær så må du nok teipe sammen to eller tre lengder for å få plass, men det forstår du. 

Alltid når du skal tegne et mønter som skal være symetrisk på begge sider så legger du arket ditt dobbelt. Når du har tegnet og så klipper ut så får du et symetrisk mønster. 

FREMSIDE BUE:

Start med å tegne buen som skal være en del av ringen rundt halsen. Her blir det nok litt “prøv og feil” da det er vanskelig for meg og gi et eksakt mål siden vi alle er så forskjellige. Prøv å tegne en halvbue slik bildet over viser, klipp ut og legg den mot halsen din, eller brystet kanskje. Endene skal havne midt opp på skuldrene. Når du gjør dette så ser du fort om du har tegnet en for bred bue som havner langt ut på skuldrene, eller en for liten bue. 

Det eneste målet jeg har er at bredden på buen min er 6 cm hele veien. Jeg har da tegnet den indre buen først, målt opp noen punkter 6 cm ned fra den slik at buen under blir parallell.  Så har jeg lagt til en cm på den ene enden slik at jeg har plass til å overlappe og feste delene i hverandre helt til slutt. Dette skjønner dere når dere har kommet så langt. 

BAKSIDE BUE:

Når du først har fått fremside bue til å passe deg, er baksiden enkel. Ende skal være på de samme punktene, slik dere ser på den midtre tegningen under. Men baksiden skal ikke være like utringet, så i stedet for å fortsette i samme mønster svinger du den litt slakker av. Legg til en cm på motsatt siden av fremstykket.  

Endene må være litt skå, ikke mye, men litt. Dette er for at stoffet skal falle naturlig over skuldrene siden vi er litt skrå fra hals og ned til armene. Lim de gjerne sammen og se om de passer, eller om du bør gjøre noen små endringer. 

HOVEDSTYKKE FORAN:

Det å tegne kun en side, legge papiret dobbelt, for så å klippe ut og få et symetrisk mønster gjelder her også. 

Du tar utgangspunkt i fremside bue. Følg den nedre buen fra midten til så langt opp du ønsker at hovedstykket foran skal starte. Så må du tegne en bue til arm. Igjen må du bare se hvordan jeg viser her, prøve og sjekke mot din egen kropp. 

Et viktig mål når du lager dette mønsteret er målet merket med grå strek og piler. Altså over brystene. Det er viktig at du får stoffet bredt nok til å rekke fra hver side av kroppen din.

(Hvis du har store bryster, vil jeg anbefale og lage hele stykket litt bredere, ved enden der ringen din starter også, for så å rynke stoffet mot halsringen når du skal sy. På den måten vil stoffet legge seg penest etter formene)

Lengen på toppen din kan du bestemme helt selv. Mål fra under armen og finn den lengen du selv ønsker. Legg til et par cm til brettekant. Streken ned fra armhulen tegner du med en liten skå utover, siden vi stort sett alle sammen er litt bredere over hoftene. Og så tegner du en svak bue inn mot midten. 

HOVEDSTYKKE BAK

Er i teorien veldig likt som fremstykket. Men siden utringningen er litt mindre på bakside bue enn fremside bue, må hovestykket bak være litt lengere. Det kan være lurt å legge stykkene på hverandre slik de skal syes sammen, så ser du hvordan må må tegne. De striplete linjene viser at bakstykket er likt som fremstykket. De grå strekene viser fremstykket. 

Bunnen bak har jeg også valgt å ha litt lengere.


Her er et bilde av mine fire deler. 


HVOR MYE STOFF?

Her må du rett og slett bare måle hvor lang toppen din er. Skal du bruke to forskjellige stoffer slik som jeg har gjort trenger du bare å måle lengden på bakstykket og fremstykket, legge til 5 cm siden stoffet kan krympe litt ved første vask. Og da vet du hvor mye stoff du trenger til hver av delene. På den hvite toppen har jeg dobbelt stoff på fremdelen, silke mot magen og blonder på utsiden. På den mønstrete toppen har jeg kun et stoff foran og et bak. Man kan også velge å bruke det samme stoffet foran som bak, og ofte er stoffer på 140 cm i bredden, slik at du får både bakstykke og fremsykke inn om du kjøper stoff som er litt lengre enn bakstykket. Husk at du kanskje må legge til noen cm til buene.

På buene så har jeg brukt å ha en stift stoff bak. Man må klippe ut 2 x fremside bue og 2 x bakside bue. Jeg har brukt bomull bak fordi det er enkelt å jobbe med samtidig som det er stivt.

Eksempel: på den hvite toppen klippet jeg ut en fremside bue og en bakside bue i hvit bomull og en frem/bakside bue i blonde. På den mønstrete toppen har jeg frem og bak i bomull og frem og bak i det mønstrete stoffet. 


Vask stoffene før du klipper ut mønster, dette fordi stoffer krymper litt ved første vask. 

OG HER FINNER DU SY-FREMGANGSMÅTEN

Vintage Kjole Til Lille Skatt

Overlocken jeg fikk til jul har vært i full sving om dagen. Jeg tenkte at jeg skulle fortelle dere litt hva en overlock er siden jeg får veldig mange spørsmål om hva en overlock er, og om man burde kjøpe det i stedet for en symaskin. 

En overlockmaskin er en symaskin som lager en kantsøm. Denne sømmen finner du stort sett inni alle klærne dine. Det er en tykkere søm med fire tråder, og mens man sy skjærer den stoffet samtidig slik at du får en lekker søm som er veldig solid. En overlock er en hjelpende symaskin, det går raskt og man får enkelt pene sømmer. Men uansett hvor fantastisk en overlock er så må man ha en vanlig symaskin. Derfor er en overlock en symaskin man kjøper i tillegg til den vanlige symaskinen om man ønsker å utvide syferdigheter og øke produksjon. Men en overlock er ikke noe man må ha 😀 

I dag vil jeg vise dere kjolen jeg ble ferdig med for et par dager siden. Når jeg syr, prøver jeg å tenke ut enkle oppskrifter, nettopp for at jeg kan lage klær som jeg kan dele mønster og fremgangsmåte med nybegynnere. 

Denne gangen har jeg laget en enkel kjole med armer, i et jersey-stoff. Med andre ord har jeg laget en kjole som er mer hverdagslig enn de andre kjolene jeg har sydd. En behagelig utenpå-kjole. 

Jeg har enda bare sydd en, for jeg tenkte jeg skulle spørre dere om denne kjolen er en kjole dere ønsker å prøve og sy selv? Jeg sparer da eventuelt den andre til å ta bilder under fremgangen. 🙂 

I dag var det Otilie som veldig gjerne ville ha på seg “sjo”, så da fikk jeg knipset noen bilder av den nydelige datteren min ♥

Ønsker dere mønster og fremgang på denne kjolen, jeg kan garantere for at den har vanskelighetsgrad: LETT! 😀 

En riktig god helg ønskes fra oss ^^, 

Tvillingmødre – 77% større risiko for depresjon

Har dere fått med dere overskriftene?  TVILLINGMØDRE HAR ØKT RISIKO FOR Å BLI DEPRIMERTE

Jeg fikk ett spørsmål i går om jeg hadde fått med meg saken, og hadde noen kommentarer til dette. Omtrent samtidig ringte Side2 og intervjuet meg om det samme. Så om noen ønsker å lese svarenede: 

Tvillingmamma Stine Skoli er ikke bekymret for å bli deprimert, selv om hun har tallene mot seg.

– “Skulle du ikke ønske at du bare hadde ett barn?” Selvfølgelig ikke, de er jo barna mine!


 Multitasking


 

I går hadde jeg store planer om det ene og det andre. Vel, ingen ting ble noe av. Jeg fikk besøk av Janne, hun var faktisk bedt til kl frokost, kl 10. Vi skulle være litt sammen på morgen da BT måtte avgårde og fikse et og annet. 
Etter det skulle jeg sette meg på kontoret og jobbe med det ene og det andre.. Så langt kom jeg ikke. Før vi viste ordet av det var det allerede blitt tid for middag, så da ba vi like godt Janne om å spise middag med oss. 

Og klokken var vel passer 23 på kvelden, før hun forsvant ut døren med samboeren sin. 

^^, Men andre ord fikk jeg kjenne på en dag der jeg ikke gjorde noen annet enn å være sosial med en bestevenninne fra morgen til kveld. Fantastisk avbrekkk i hverdagen. 


Nå nyter jeg første kopp med kaffe og er nødt til å få tatt igjen litt jobbing som uteble i går.

Så vi snakkes igjen om litt 😀  

 

Fish & Chrisp

Annonse

Når man skal lage middag med to små i hus er det jammen meg flaks det finnes enkle middagsretter. 
Jeg prøver å få inn 1-2 fiskemiddager hver uke, i det siste har jeg vært skikkelig matlei. Ingenting av det jeg pleier å lage har fristet, for ja det blir slik at man får seg noen faste retter som man bytter i mellom. Travle dager gjør at man lett glemmer å prøve ut noe nytt.

Men i dag kjørte jeg på med en ny fiskerett ^^, Enkelt og godt for store og små. 

“Livet er urettferdig” noen tar seg en middagsstrekk før middagen mens andre må “slite” for å få den på bordet ^^, 

Jeg er veldig glad i å lage middag fra bunn av, men noen dager er det bare helt fantastisk å kjøpe noe som er ferdig og klart til å puttes rett inn i ovnen. Dagens middag ble, Fish & Chrisp fra Findus. 

 

Det jeg liker med så mange retter nå for tiden er at det står tilbredningstips på pakken. Til denne varianten var det anbefalt båtpoteter og en hjemmelaget ertestuing, men jeg fyset mer på oppskriften til Fich & Chrisp Spicy Paprika med Chilidipp. Derfor kjørte jeg en liten blanding av mine egne tilbehør og Findus sine. 

Jentene her ELSKER søtpotet, og siden de har et rikt næringsinnhold lager jeg alltid båtpoteter med potet og søtpotet blandet. Litt olivenolje over, havsalt og litt pepper før jeg setter det inn i ovnen. 

Chilidippen fant jeg oppskrift på hos Findus, HER. Otilie hjalp til med å røre inn alle ingrediensene. Veldig enkelt og utrolig god. 

Fisken satte jeg inn i ovnen slik som var anbefalt på pakken, etter 20 min, over potetene, og stekte i vidre 20 minutter til alt var klart til servering. 

Jeg satte også på litt gulrøtter, jentene spiser gulrøtter som godis, så det passer alltid godt til med fiskemiddager. Når gulrøttene er ferdigkokt, heller jeg av vannet og lar en liten skje smør smelte rundt dem. Det er såå digg! 

To små som koser seg med middagen 😀

Helt geiale produkter for å få barn til å elske fisk. Denne retten kan jo nytes som helgekos, nå som det helgen er rett rundt hjørnet. Forandring fryder !

Bon appetit. 

Fotoshoot

I går var vi som dere sikkert allerede har lest hos hovedkontoret til Miinto.no. Der skulle vi fotografere kleskolleksjonen min, Virre Vapp by Stine Skoli. Søsteren min med begge barna var også med, så Sol kunne vise frem den turkise kjolen i størrelse 3 år. 

Jentene sov hele veien inn til Oslo, 1 t og 15 minutters tur, noe jeg hadde håpet på slik at de ikke skulle være trøtte og sutrete da vi kom frem. Jentene er i den alderen nå at de er veldig sjenerte for fremmede så da vi kom opp til lokalene, klistret de seg på meg og gjemte ansiktene inn mot kroppen min. De har jo vært i fotostudiet mange ganger før, men denne gangen var det noe så skummelt som to menn bak kameraene! Haha. Heldigvis brukte de ikke mer en to minutter på å forstå at ingen var skumle. 
Og alle tre jentene var helt utrolige, vi satte på litt musikk og de hadde dansekokurranse foran kamera. De løp, hoppet og lo – ikke at jeg var noe bedre, for er det en ting som motiverer barna er det at en selv leker litt gal. Det viktigste for meg er at en fotoseanse skal være morsom og positiv.

Her er det bare noen bilder “behind the scenes” fra i går. Og jeg gleder meg STORT til å motta bildene fra shooten. Det er jo ikke bare bare å få tre ansikter til å ikke lage grimase eller blunke på samme tid. ^^, 

I dag ventet vi besøk fra kusinen min og sønnen, men da de var kommet halvveis ringte hun og sa hun ikke turte å kjøre lenger da noe galt skjedde med bilen på veien. Jentene og jeg var allerede i full sving med bollebakst, så her har det blitt en kosedag utenom det vanlige selv om vi ikke fikk besøk. ^^, 

Jeg har også sydd en ny kjole^^, Olivia insisterte på å få den på seg, så her kommer et lite snikbilde. Det er som dere sikkert forstår den blå kjolen med blomster på. Kjole og sovesveis, jentenes favoritt look 😉 

Ha en fin dag <3 

“Jeg sydde to fleecedresser for 50 kroner”

I går hadde jeg et hyggelig intervju med Helle Nilsen i Side2. Vi fikk skravlet litt over telefonen mens jentene hadde dagluren, og litt senere var allerede en fin spalte om min lille syhistorie ute på Side2.no 

Det at jeg skriver denne bloggen har blitt veldig naturlig for meg, men jeg har ikke vendt meg til å lese om meg selv på andre nettsteder! Haha.. Det kjennes virkelig helt fjernt. Jeg har vært fast leser av Side2.no siden 2008, jeg husker årstallet fordi jeg husker jeg ble introdusert for siden av en venninne i 1. klasse vgs. Men at jeg noen gang skulle komme til å lese om meg selv der inne ville jeg nok aldri trudd på! 

Men nå har jeg gjort det også ^^,

Om dere vil lese artikkelen er det bare å ta dere en titt HER 

(Litt jul i januar må være lov) 

Ha en strålende dag! Vi tar turen til Oslo og Miinto.no sitt hovedkontor i dag:)  

Prøving av kolleksjonen min

I dag måtte jeg prøve på Olivia-kjolen på jentene. I morgen reiser vi til Oslo for fotografering av kolleksjonen, så da måtte jeg jo se at alt var som det skulle ^^, Jeg fikk et innfall da vi plukket ut stoffet at jeg ville ha en gul kjole i kolleksjonen. Jeg trur egentlig ikke jeg har sydd noe i gult før, og Lise syntes jeg var tøff som ville satse på gult. Men SEE da!! Jeg skjønner at jeg skal begynne å lage gule klær til jentene, er ikke Olivia bare helt nydelig i denne frisk vår/sommerfargen? og Otilie like nydelig i sin rosa ♥

Jentene har også på seg bolero fra Virre Vapp, kjeden som står bak min kolleksjon, DENNE, om noen skulle lure ^^, 

Jeg smeltet helt da de begynte å danse rundt og rope “sjo, sjo” (kjole, kjole). Så jeg ble nødt til å ta frem kamera og gi dere første titt med kjolene på 🙂

Nå skal jeg stryke plagg og gjøre klart slik at vi slipper å stresse i morgen tidlig. 

Ha en nydelig kveld!