Favoritter fra klesskapet, og ny rabattkode

Reklame | Ellos

Endelig en ny rabattkode fra Ellos! 

Med rabattkoden: 435403 får du 33% rabatt på dyreste vare eller 5% ekstra om varen allerede er på tilbud. Dette tilbudet gjelder også på produkter til hjemmet 


Tenk at året vi skulle flytte inn i nytt hus, var det året det både var museår, og rekordkaldt over lang tid! Mer flaks kan man vel ikke ha ettersom det gamle huset vårt verken hadde isolasjon igjen i veggene og var et musehotell igjennom hele vinterhalvåret.

Nå tørker skoene som blir sparket av i gangen, og ikke trenger vi å lukke dører for å holde varmen. Det er en luksus vi ikke har kjent på de siste ti årene. Skotørkeren ligger godt plassert i en bortgjemt skuff! Det er en stor kontrast fra tidligere, etter som den alltid har gått døgnet rundt hele vinterhalvåret siden vi fikk barn.

Det er ingenting som slår følelsen av å komme hjem, sparke av seg jakke, sko og bukse og hoppe inn i kosebuksa.

Jeg har lyst til å dele noen favoritter fra Ellos med dere. Nå skal det sies av 90% av klesskapet mitt består av klær fra Ellos, så det å plukke ut bare noen er ganske vanskelig.

Den beige kåpen – jeg har på meg på bildet over er favoritten over alle favoritter om dagen. Jeg bruker den hver dag og elsker det ullstoffet den er laget i. Kåpen kommer i fire ulike farger.

Hvit ribbstrikket genser – denne genseren har det perfekte snitt. Jeg digger løse store gensere og denne er så lekker!

Jeansen min – Denne buksen kjøpte jeg i sommer, og det er en av mine favorittbukser, den kommer i fire farger og har masse stretch. Buksa er av Ellos sin egen kolleksjon, og alle klærne av merket Ellos har så utrolige gode priser, passfasong og kvalitet. Det er et tips om du er inne på Ellos og kikker. For hos Ellos finner du en haug av kjente merkevarer, men også kolleksjoner som er Ellos sitt eget design.

Sorte støvletter – disse skoene ELSKER jeg! De er så gode å ha på, og det har sannelig kommet godt med å ha den ekstra høyden opp over anklene med all den snøen vi har fått servert i det siste.

Enda så mye jeg liker jeans, så ryker de alltid av i det jeg kommer inn døren hjemme.

Den brune kosebuka – er det plagget både mann og barn ser meg oftes i her hjemme! Et mer behagelig plagg finnes ikke.

Jeg gjentar igjen, med rabattkoden: 435403 får du 33% rabatt på dyreste vare eller 5% ekstra om varen allerede er på tilbud. Dette tilbudet gjelder også på produkter til hjemmet 

Rabattkoden ligger klar i handlekurven dersom du klikker på en av lenkene i innlegget, og er gyldig ut februar.

 

Velkommen inn ytterdøren vår

Siste sentrale brikke har falt på plass! Vi har fått ytterdører og skyvedørene i gangen. Nå kan jeg vel si at huset er så godt som ferdig. ENDELIG!

Veldig mange har spurt om jeg kan dele bilder av veggen med yttertøy i gangen vår, etter at jeg delte noen glimt av den på Instagram Story. Jeg har riktignok ventet med å publisere bilder fordi vi ikke har fått alt ferdig før nå.

I lang tid så gangen vår nemlig slik ut ↑. Vi hadde byggedør, og manglet lister, men i den ene delen av gangen laget jeg en spilevegg med knagger og et hjemmelaget skostativ.

For å få ekstra godt hold til knaggene har jeg festet sponplate bak spilene. Sponplaten har jeg malt sort, og så har vi spikret fast spiler som jeg har pusset og beiset med dekorvoks i fargen: leire.  Knaggene er en kombinasjon av IKEA knagger og større treknagger som jeg fant på Obs.

Skohyllen er laget av to rundstokker som jeg har kappet til, pusset og beiset som spilene. Jeg har festet to mdf plater sammen og laget sidestøtter til skohyllen. Ved å skjære ut kvadrater og borre hull igjennom som rundstokkene er tredd inn i.

Sist uke kom endelig skyvedørene på plass. Nå er jeg spent på hva dere synes, for jeg vet ikke hvor mange som har fortalt at jeg ikke burde ha skyvedører ettersom spileveggen er så fin i seg selv. Jeg er i og for seg enig i det, rett etter at jeg har stablet skolene og støvsuget grusen rundt, men så kommer barna hjem og en hau av fargerikt yttertøy og sko på kryss og tvert ødelegger litt for hva jeg synes er fint.

Det er jo ikke som at jeg ikke ser spileveggen heller, den ser jeg hver gang jeg kommer og går fra huset, men med dørene igjen er det ryddig på et blunk.

Skyvedørene er av merket Rival, vi har valgt glass med sotet speil, noe jeg synes er helt fantastisk lekkert! Ytterdøren er kjøpt igjennom Harmoni, denne døren er designet av StudioLindhjem. Jeg finner ekstremt stort inspirasjon i alt Kristin og Borgar bak StudioLindhjem gjør og døren som er inspirert av en gammel låvedør her i Vestfold, kunne ikke passet bedre inn hos oss.

Se mer av huset vårt? Klikk HER

Hjemmelaget skøyteis i hagen

Det er mulig vi lider av et byggesyndrom, som gjør det litt vanskelig å slappe helt av nå som vi omsider er ferdig med å bygge hus. Vi har i alle fall ledd godt av at mannen min og jeg kikket på hverandre med den lysende ideen om å lage skøytebane i hagen.. 100 kvadratmeter stor!

Hvor kult er det ikke med egen skøytebane?

Det har vært en tidkrevende prosess, men spør du meg om det var verdt – 100% JA! Skøytebanen er som den beste barnevakt, ungene er ute hele tiden og skøyter i vei, jeg kan passe på med tøfler på beina og en kaffekopp i hånda. Aldri har det vært enklere å legge barn om kvelden.

Da vi gikk i gang, forsto jeg raskt at for å få det hele til måtte vi få på plass presenninger med opphøyd kant for å få vannet til å bli værende der vi ønsket. Vi kjøpte hvite presenninger på Montér, 3 stykk, som vi tapet sammen. Vi lagde opphøyde kanter av snø, med presenningen over. Underlaget er grus, ettersom dette skal bli hagen til nyhuset, men som er et prosjekt vi ikke har startet på. En ting å tenke over om du tenker at du skal lage isbane på plenen, er at det bør isoleres med for eksempel isolasjonsplater før du legger presenning og vann, dette for å unngå isbrann og død plen til våren.

Med alt på plass startet vanning, mer vanning, og atter vanning. Det kreves tid, for lagene kan ikke være for tykke i starten. Da opplevde vi i alle fall at isen ble porøs. Heldigvis har været vært på vår side. Med så mange minusgrader har vi kunnet vanne flere ganger om dagen fram til vi oppnådde ønsket størrelse og tykkelse på isen. Nå vanner vi isen med tynt lag hver kveld for å vedlikeholde den etter en dag med barn og voksne som har gått på skøyter.

Isen er i bruk omtrent daglig, og det er rett og slett skikkelig gøy for liten og stor!

Nå kommer min andre sybok

Reklame | Egen bok

Det er en veldig spennende tid i møte, jeg jobber for fullt med en oppfølger av syboken Sy Selv – verdens fineste klær til ungene.

Denne syboken baserer seg på det samme konseptet som den første, men denne gangen kommer størrelsene i boken til å gå fra 3 til 13 år. Den første boken gikk fra størrelse 0 til 6 år. Mønsterne i boken er også nye, og denne gangen blir det fokus på mer av de mykere stoffene. Jeg elsker virkelig de faste stoffene som hadde en sentral rolle i den første syboken, men jeg har innsett at barn i skolealder skal gå i en viss type klær, og da er det viktig og også ta med deres favorittstoff; som Isoli (joggedress-stoffet), jersey (tighs-stoffet) og andre morsomme stoffer.

Målet mitt med denne nye syboken er igjen at alle skal kunne bruke den, nybegynner som erfaren. Jeg håper også at de unge ungdommene som har lyst til å lære seg å sy skal kunne åpne denne syboken og faktisk klare å designe og sy sine helt unike plagg selv. Syboken inneholder grunnmøster slik at du kan sy en helt komplett garderobe.

Jeg må få sagt en stor takk til alle dere som har sendt nydelige tilbakemeldinger på at ny sybok er under veis. Det er ingenting som motiverer meg mer enn å få høre at det sitter mennesker der ute og gleder seg til boka kommer for salg.

Noen få eksemplarer igjen av Sy Selv – verdens fineste klær til ungene

Jeg vil minne om at lageret av min første sybok er i ferd med å tømmes. Nå selges boken ut til kun 189,-

Jeg legger ved en link til salgssiden her, og ønsker alle som kjøper siste rest av syboka masse lykke til med mange fine syprosjekter 


Nå om dagen finjuseres alle mønsterne til boka, og jeg har begynt å sy noen av modellene. Her er en liten smakebit på hva som er i vente.


Følg meg gjerne på Instagram: @stineskoli og @spresyglede