Siste julegavehandel

Reklame | Ellos

Bare meg og pus som flotter oss i julestua fordi det snart er jul 🙂

Er du ferdig med juleinnkjøpene? Jeg er faktisk ferdig med å handle inn alle julegavene, flere gaver er pakket klare og resten kommer seilende med posten i løpet av noen dager! Den følelsen er den beste.

En av pakkene jeg venter på nå er fra Ellos. Jeg har handlet inn siste rest av julegaver og juleantrekk der.

Med rabattkoden min 445431 får du 33% rabatt på dyreste vare og 5% ekstra rabatt på allerede nedsatt vare hos Ellos.

/Link til julekolen min HER / Eller trykk på bildet/

Denne kjolen synes jeg er helt himmelsk, jeg har kjøpt den hos Ellos, og det finnes fremdeles noen igjen både i rød og sort hvis du er raskt ute.

Det er litt ekstra leveringstid nå som det er juleinnspurt, så hvis det er noe mer du skal handle, om det er festantrekk eller gaver vil jeg anbefale deg å handle i løpet av denne uka for å være sikker på at pakken din rekker å komme fram før jul.

Selv venter jeg på en levering fra Ellos, og det er første gang i historien at jeg har måtte vente lengre enn 2 arbeidsdager på å få varene mine. De er rå på levering, men akkurat nå må du forvente at det går et par dager ekstra.

Det er så mye lekkert å finne hos Ellos, her er en liten inspirasjonstråd til antrekk som passer godt til julen: 

KLIKK på bildet for å komme rett til plagget! Rabattkoden ligger klar i handlekurven 😀

 

 

 

Master bedroom 100 % ferdig

Det er ett år siden vi flyttet inn i nytt hus! Tenk det! Ett år allerede! Samtidig føles det nesten fjernt at det ikke er mer enn ett år siden vi ble ferdige med å bygge lettvegg til walk in, tette vegger og tak med gips, bygge sengegavl av MDF plater, sparkle, pusse, male, legge gulv, lage og montere spiler, montere dører og liste gulv, vegger og tak.

Siste kronen på verket var å få laget innebygget hylle. Noe jeg ikke ble ferdig med å gjøre før i høst, og ventilasjonsdekselet i taket kom ikke opp før nå. Men i mål kom vi, og jeg elsker soverommet vårt..

Den innebygde hylla..

…laget jeg av ubehandla benkeplater av furu. Disse fant jeg på Byggmax til 749kr stykk. Målene er 60x240x2,8cm. Jeg tegnet først opp hylla slik jeg ønsket at den skulle se ut i målestokk. På den måten kunne jeg regne ut hvor mange lengder med plank jeg måtte ha.

Jeg brukte en skinnesag til å splitte platene på langs ettersom hylla ikke er 60 cm dyp. Og delte så opp plankene etter målene fra tegningen min. Jeg pusset over plankene før jeg monterte de.

Monteringen: 

Jeg har prøvd å bruke minst mulig synlige skruer ved montering. Jeg startet med å sette de tre plankene helt i bunn opp først, og la den lange planken over. Jeg skrudde den liggende planken fast til de små fra oversiden, for i og med at det kommer planker oppå der igjen blir skruene skjult. For å bygge meg videre oppover borret jeg hull og satte i treplugger til neste rad som jeg festet ved hjelp av pluggene og trelim. Slik fortsatte jeg til toppen.

Helt til slutt vokset jeg hyllen i samme farge som spilene på motsatt side av rommet. Fargen på spilene ser gulere ut på grunn av lyset fra lampene på bilene.

Hyllen har ikke så mye funksjon annet enn å det gjør det lille ekstra i rommet. Dessuten er det veldig kjekt med en ekstra hylle til oppebevaring av pyntegjenstander, ettersom jeg liker å bytte pynten jeg har i hus fra rom til rom for å skape endringer.

Hylla ble tiltenk fordi vi har ventilasjonsrør som kommer opp i veggen ved siden av døren som går ut fra soverommet. Denne veggen måtte derfor bygges ut 25 cm, og i stedet for å bygge ut hele veggen 25 cm, laget vi denne boksen til en innebygget hylle.

Informasjon om rommet: 

Soverommet er på ca 15 kvadratmeter. Walk in er på 8 kvadratmeter. Det som er veldig deilig med å ha disse rommene knyttet sammen er at det sjeldent blir klær på soverommet.

Gulvet heter: Berry Alloc Champs Elysees
Veggfargen: dempet sort
Treverket er vokset i: Osmo decorvoks, leire
Lister: fra Deco Systems, malt i bomull
Gavel: Laget av MDF plater med integrerte trådløse ladere til mobil (bestilt gjennom elektriker)
Gardiner: hengt opp i to rader på skinner, fra Princess
Lamper: Halvor Bakke
Garderobeskap: Ikea Pax

Liker du rød jul best?

Reklame | Princess

Og DER… Kom jeg i julestemning!

Første borddekking med juletema er unnagjort, og det er søren meg den koseligste borddekkingen jeg vet om. Til jul føler jeg alt er lov, og jo mer jo bedre.

Min beste metode for å komme i julestemning på er å sette en kjele med vann, appelsin, kanel, stjerneanis, nellik og en grankvist på kok. Nå dampen av dette fyller huset er det jul!

Siden jeg flyttet fra meg selv har jeg hvert år kjøpt litt og litt ny julepynt, målet er at jeg en gang skal ha så mye at det oser av jul i hvert rom av huset. Jeg synes det er så koselig. I år fikk jeg fylt opp litt i varelageret mitt etter en tur på Princess! De har jo pynt til alle huset rom, og så mye! Det er ganske gøy å se at 80-90 tallet kommer tilbake på moten. Mye farger, og ting jeg får barndomsminner av å se.

Har du ikke en Princess butikk nær deg, kan du sjekke ut hjemmesiden deres HER..

Denne helgen er det også 3 for 2 på alle julevarer

I år plukket jeg ut en del røde varer, er jula best rød for deg?

Det er ingen tvil om at det gir en skikkelig julefølelse for meg. Spisebordet har jeg dekket med en rød linduk, men matchende linservietter. For å bryte av det røde litt, har jeg brukt en gylden løper og pyntet med granbar, lys, mer lys og de lekreste julekulene som også er fra Princess.

Princess har samlet alle mine favoritter på siden sin, du finner siden HER.

Min første nøtteknekker er også i hus, og se på de lekre vridde lysene.

Alle mine favoritter finner du HER