Nydelige ullskjerf – billigere enn Acne!

REKLAME


 

I går hentet jeg de vakreste skjerfene på posen. Gjett om jeg hadde gledet meg til at disse skulle komme. Og desto bedre ble det da skjerfene stilte opp til forventingen, nei foresten, de var bedre. ^^, Jeg er tidenes skjerfe-menneske, bruker skjerf året rundt og har to store kurver med skjerf. Det går jo aldri av moten, og det er ikke så rart med så mye surt vær vi har i Norge. 

Skjerfene er fra -> BuyHelse <- en nettbutikk for helse, livsstil og velvære. De har masse nyttig og fint om du ønsker å skjemme deg bort, eller en vennenne for den sags skyld. 

Disse skjerfene ligner på Acne sine, men er så klart langt billigere. De er laget av 100 % lammeull,  har den mykeste kvalitet og klør ikke. Før jeg fikk disse har jeg vandret rundt med et som ligner i utseende, men som er av 50 % acryl. Hvilket har resultert i at jeg har fått støt av alt jeg kommer borti. Ull som er et naturprodukt gjør deg ikke statisk og det varmer på en helt annen måte. Det blir mye lunere, og selv om man blir varm som da jeg skulle trille tvillingvogna igjennom 15 cm snø så blir det ikke vått og ekkelt slik som det føles når man bruker syntetiske stoffer mot huden. Det holder like godt på varmen og eksporterer vekk fuktigheten uten at man merker det. 

Skjerfene kommer i de nydligste farger. Jeg vet ikke hvor mange som har fortalt at jeg kommer til å bli kjempe lei av rosa når jeg er så glad i rosa til jentene mine. Tull, jeg blir bare mer og mer glad i rosa, og det ROSA skjerfet er desidert min favoritt. Elsker det! 
Jeg har også fargen MØRK GRÅ og CAMEL som også er helt nydelige og passer til alt.  

 

 

Du finner det GRÅ HER  / det ROSA HER / det CAMELFARGEDE HER / Eller mange fler farger HER 

Hvilken er din favoritt?  


Følg SPEILTVILLINGENE på facebook HER

Alene*M*A*M*M*A*


 

Alenemamma og gressenke er de to ordene jeg omtaler meg selv med om dagen. 
Etter at jeg ble kjent med BT (min samboer) har jeg fått et nytt ganske så stort irritasjonsmoment. I disse dager som det kommer så mye snø ser jeg på facebook og overhører på butikken de utrolige mange som klager over elendig brøyting. Tenke seg til at man ikke kommer seg på skolen og jobben tørrbeint med Converse på føttene, en skandale, og en samfunnssvakhet er det ikke ? 

Jeg må nok i dette innlegg innrømme ovenfor meg selv at jeg også har vært en av klagerne over å måtte vasse i snø på vei til bussen om morgen da jeg var skoleelev. Som med det meste annet klaget jeg fordi jeg ikke viste bedre. 

Nå vet jeg så langt mye bedre, og for hver klaging jeg kommer over er det som noe begynner å frese på innsiden av meg. Hadde de bare vist!!! …

Min samboer brøyter, og han har gjort det hver vinter i 8-9 år. De siste tre årene jeg har bodd med han sier han: “til neste år orker jeg ikke”. Problemet er at de blir spurt igjen på sommeren og vi mennesker har en fantastisk evne til å glemme det som er tungt og kjedelig, derfor blir han med år etter år igjen.

Sliten er forbokstaven, det er nok derfor jeg lar meg hisses opp over klagingen. Jeg ser det dere klagere ikke ser. Jeg lever med en mann som ofrer så langt mer enn deg og meg for at du skal kunne komme deg på skole/jobb uten å ta på vinterskoa.

Brøytere sitter ikke å NAVer frem til snøen kommer for å løpe ut til traktoren sin og brøyte. Nei, de som brøyter har jobber, og brøytingen kommer som regel i tillegg. BT jobber i sin vanlige jobb 7-16 som vanligvis bli til 17-18. Så kommer han hjem og brøytevakta ringer, det blir brøyting fra kl 23. BT rekker kanskje å få seg 2 timer på øyet før han setter i gang og brøyter for alle oss med Convers og sportsbiler. Brøytingen varer til langt ut på neste dag og er han heldig får han fri fra jobben sin, men kanskje er det et møte han må på og da kommer han ikke hjem før klokken har blitt 18. Trur dere det da er slik at han har et døgn hvile fordi han har jobbet 20 timer døgnet i før ? Nei, det snør jo enda så han må ut klokken 01 igjen. 

Brøyterene brøyter det meste på natten rett og slett fordi de skal komme til uten at det er parkert biler overalt eller kjørende biler og mennesker å ta hensyn til. De jobber ikke natten fordi de synes det er deilig å snu døgnet, og droppe å være med familie og venner.

Også kommer det til reglene vi har i Norge, at i løpet av en 8 timers arbeidsdag så har man krav på 30 min lunsjpause. Eller som lastebilsjåførene som ikke kan kjøre lengre enn 4 timer før de må ta en hvil. Trur dere klagere at dette gjelder for brøyterene? Trur dere at grunnen til at det ikke er brøytet hos deg akkurat når du skal ut av døren er fordi guttaboys sitter i en brakke og drikker cola ? Vel da tar dere feil.
Så lenge det er for “samfunnets beste” så er det ikke lengre noe som heter slike regler. Hadde de tatt pauser hadde ikke Erna kommet seg på jobb i tide.

Hva hvis det ikke stopper å snø? Ja, min samboer har kjørt 48 timer i strekk på slike dager.

Mange tenker kanskje – Hvis det er så fryktelig ille, hvorfor gidder de å gjøre det da? – Tenk hvis alle hadde tenkt slik, tenk hvis alle hadde tenkt som meg, “fy fillern, det der hadde jeg aldri orket” – da hadde det ikke blitt mye moro å prøve og komme seg på jobb hver morgen. Og hvis du tenker etter er dette kanskje også en av grunnene til av gata de ikke er nybrøytet hver time, det er faktisk ikke slik at det renner over av folk som sier ja til å brøyte. Tar en rode 8 timer å komme seg igjennom og det snør som verst, da er det faktisk ikke mulig at alle veiene er snøfrie til en hver tid. Men de kommer, og neste natt når det ikke lengre snør kommer de igjen, da kommer de for å rydder alle gatene for deg og for meg! 

Vi mennesker er så forbanna flinke til å finne ting vi kan klage over, det gjelder alt, og nå klager jeg over at folk klager!! På tide å tenke litt lengre enn nesa rekker. Og du, mann 60 år som står ute klokken 5 på natten i gårdsplassen fordi du er så sint fordi bøytemannskapet brøyter snø i gårdsplassen din, ta ansvar for å brøyte den gata de selv eller sett pris på at det faktisk er noen som gidder å ofte “livet” sitt for at du og jeg skal komme oss på butikken uten å havne i grøfta. 

Selv er jeg møkkalei og sliten av å ha en mann som jeg kun får sett noen få timer i døgnet, og da i sovende tilstand fordi han nærmest sagt er i koma. Jeg har en våken kjæreste i 30 minutter av døgnet, det er når jeg vekker han for at han skal få i seg middag. Det merkes etter en uke at jeg har alt ansvaret for to barn alene, spesielt når de i tillegg er forkjølet, snørrete og sover dårlig pga tette neser (creds til alle alenemødre). Jentene ser nesten ikke pappaen sin og når han går gråter de. 

Men til helgen, da har han fri <3  

 – Stine 


Hvis du kjenner noen som brøyter eller likte innlegget del det med dine facebook-venner ( http://stineskoli.blogg.no/1391106078_alenemamma.html )

Følg gjerne SPEILTVILLINGENE på facebook HER for lettere å få med nye bloggpost. 

Tegningen av jentene er ferdig!


 

Jeg har vært snødd inne i dag, så da har jeg fått tegnet ferdig tegningen av jentene. Gøy at jeg fant igjen tegneinspirasjonen, men nå er det nok lenge igjen til neste gang, hihi. Det tar jo sånn tid… 

Jaja, jeg får vel vise den frem siden så mange har gledet seg til den ble ferdig 🙂 

Igjen tusen takk for alle komplimentene jeg har fått, er ikke rart jeg er så glad om dagen!

*


Følg SEPITVILLINGENE på facebook HER 

HÅR: Doughnut med flettet krans / FILM

 

Jeg har fått forsespørsel om jeg kan vise hvordan jeg lager frisyren på bildet over. Noughnut med flettet krans er veldig lett å lage om man klarer å flette seg selv. Jeg tenkte det var like greit å vise det på en film, og synes det var ganske morsomt å se at hele klippet var under 7 minutter langt før jeg redigerte det. Fint med en hårfrisyre som tar så kort tid å lage samtidig som det ser så elegant og velgjort ut. Jeg får ofte kommentarer på hvor fin jeg er på håret når jeg har det slik, og egentlig så er dette en frisyre som jeg lager hvis jeg har det litt travel ^^, 

Det man trenger til denne oppsatsen er en doughnut, min er ganske stor fordi jeg har så mye og tykt hår, finn en som passer til ditt hår. 2 stikk og noen lusespenner. 

 

Liker dere filmer? Hvis dere ønsker mer av det, hva vil dere at jeg skal legge ut film om? 

 


 

Ha en fin dag alle sammen! Selv har jeg to tupper som ikke er helt i form, så vi er inne og fyrer og ligger under tepper i dag. 


 

Følg SPEILTVILLINGENE på facebook HER 

Vimpel barnerom


 

Da var endelig vimpel to ferdig også 😀 Haha, skjønner dere hvor mye jeg holder på med samtidig, i mellom den forrige vimpelen har jeg sydd et antrekk til hver av jentene (det finner du her) og begynt å tegne en tegning av jentene. Jeg lagde også ferdig seng nr 2 etter jeg var ferdig med første vimpel, vimpelen til Olivia (HER
Gjør jo ikke noe i hvilken rekkefølge jeg gjør det i kanskje, problemet ligger i at jeg gidder jo ikke rydde opp det jeg skal bruke til å lage ferdig noe med når jeg vet at jeg snart skal fortsette. Nå må jeg få gjort ferdig noen prosjekter FØR jeg begynner på noe nytt trur jeg ^^,

Bare for å poengtere mine negative egenskaper siden folk trur jeg er et mutitalent, jeg er et rotehue! Haha. Skulle gjerne vært myye flinkere til å rydde og holde orden. Det kommer vel med åra?

Slenger med noen bilder av vimpelen til Otilie også, må jo ikke være forskjell :p

Du kan se hvordan jeg lager vimpelen på innlegget om vimpelen til Olivia HER 

Ha en fin kveld !


Følg SPEITVILLINGENE på facebook HER

 

TAKK – Dere er kule!


 

Hei hei alle sammen 🙂 

Jeg sitter å tegner i dag også, er nok en good stund til tegningen av jentene blir ferdig, er ikke ferdig med et ansikt en gang. Heldigvis er det ikke akkurat vær til å være ute i, så da passer det fint med litt inneaktiviteter. 

I dag sitter jeg å drikker kaffekopp etter kaffekopp i håp om å våkne litt. Ble en litt tøff natt med mye oppvåkning av jentene. Når man har to stykk som våkner annen hver gang så følels det ganske mye etterhvert. I tillegg ble BT ring rundt ?1? og måtte ut å brøyte. Så da våknet jeg av det og i tillegg slet jeg med å sove igjen da han hadde dratt.  Men men fikk sove noen timer fra kl 3. Sånn er det å være mamma, det skal jo kjennes noen dager.  

 

MEN DERE!!! Jeg må bare få takke alle for den syke skrytingen deres etter at jeg la ut bilde av min påbegynte tegning. Hallo, dere er alt for snille. Og til alle dere som lurer: det er MASSE jeg IKKE kan også, noen multitalent er jeg nok ikke ^^, Jeg er bare glad i å bruke hendene mine til å utføre diverse detaljer. 

Jeg synes en kommentar var spesielt fin, og den skal jeg faktisk dele med dere, ps: takk Cathrine Narum:

OI, SUPERFINT! Du er jo et multitalent! Ikke nok med at du lager mat, syr, trener, ordner og fikser, du tegner også! Haha, jeg er superdårlig til å tegne! :p Mener å huske at du skrev i et innlegg at du ikke så så mye på tv, etc. som barn og måtte finne på ting å gjøre/leke selv. Det er nok en del av grunnen til at du er så kreativ og har så mange tanker. 🙂 Dette bør foreldre tenke på. Man gjør seg selv kun en bjørnetjeneste ved å sette barna foran en tv. Det mener jeg ihvertfall.

Jeg husker mange av disse samtalene med pappa:

Jeg: Jeg kjeder meg 🙁

Pappa: Alle har godt av å kjede seg i blant!

Jeg: Åååå, jeg kjeder meg 🙁

Pappa: Ja, da må du finne på noe!

🙂

Jeg trur nemlig hun har veldig rett i det hun sier om hvorfor jeg er så kreativ. Noe ligger nok naturlig for meg fordi jeg har aldri hatt “tid” til å sitte stille å se på tv eller bli lest for som liten. Men alt som het tv-titting den gangen var 30 minutter barnetv fra kl 18 -18:30, pluss litt barnetv på lørdag og søndag morgen. Da daten ble interessant hadde vi en halvtime hver om dagen, vi fikk beskjed om at øynene ble firkantet hvis vi ble sittene og glane på slikt.

Vår mamma har alltid vært veldig krativ av seg, jeg er på veldig mange måter veldig lik henne så da skjønner dere sikker hvordan hun er. Hun har med andre ord oppfordret oss til å gjøre ting fremfor å sitte stille og glane på noe. Det er her jeg trur Cathrine har veldig rett i det hun sier, hva man blir oppfordret til som barn blir man god på og fortsetter med som voksen. Foreldre som er mye ute, gjør barn glad i å være mye ute osv osv. Tenk over hvordan du vil at ditt barn skal bli.. Jeg har trent på å sitte i ro ved å gjøre noe, som jeg nevte over; jeg kunne ikke sitte i en armkrok å bli lest for. Men jeg satt og tegnet, eller puzzlet 1000-2500 brikkers puzzlespill mens jeg hørte på lydbok som barn. Den dag i dag ser jeg heller ikke på tv i noen stor grad. Jeg kan omtrent ikke navn på noen kjente skuspillere, rett og slett fordi jeg ikke begynte å se på tv før jeg ble 16 år og begynte å se på filmer med kjærester, haha. 

 


 

Om ikke sånn alt for lenge får jeg nytt bloggdesign, og i den forbindelse så lurte jeg bare på hve dere skulle ønske var annerledes? Noe dere savner?? Bloggen skal bli mer oversiktlig slik at det blir lettere å finne frem i arkivet. Eldre innleggknapp er desverre ikke mulig å få hos blogg.no, bloggerene som har det hos blogg er under side2 som har et annet system 🙂 

 

 

Jeg tegner igjen !


 

Måtte ta meg en liten pause fra tegningen da jeg får “kramper” i armene fordi det er så lenge siden sist. Husker faktisk ikke sist jeg satt med blyanten i hånden for å tege. Det var faktisk kusinen min som utfordret meg til å tegne jentene, og plutselig kom tegnelysten tilbake.! 
Jeg elsker å tegne, men jeg gjør det kun et par ganger i året, hvis ikke enda sjeldnere nå for tiden. Da jeg var midre tegnet jeg en del, men det er tidkrevende og jeg har x-antall tegninger som er halvferdige. Jeg tar meg lang tid når jeg skal tenge, men i flere tilfeller blir jeg lei før jeg blir ferdig og da blir heller aldri tegningen komplett.

Jeg ante ikke om jeg hadde ark da jeg fant ut at jeg ville tegne, men jeg krabbet inn i skapet med tegningene mine og blandt haugen av tegninger jeg har tegnet opp i mellom lå det et blankt ark. Snakk om flaks. Haguen med tegninger tar meg tilbake så mange år, det er så moro å se utviklingen og tegningene mine helt tilbake fra barneskolen.

Disse to tegningene tegnet jeg som barn, jeg var 7-8 år. Geitekillingen husker jeg godt jeg tegnet på rommet mitt, jeg kikket i en gammel bok min pappa hadda da han var liten. Det var der denne geitekillingen hørte til, det beste med hele tegningen er kanskje det jeg har skrevet så pent i løkke i den nedeste boblen “nå kåmer den” Hihi. Gråtass tegnet jeg på SFO og jeg husker så godt hvor stolt jeg ble da de ansatte kopierte den opp til alle barna så de kunne fargelegge min tegning. Jeg har desverre ikke originalen selv da, kun en av kopiene ^^, Var vel så snill å ga bort den jeg hadde tegnet. 


Etterhvert som årene gikk fikk jeg mine favoritt motiv. Menneskekropper, profilbilder, hester og trær er det som går igjen i bunken av tegninger. Tegningen til høyre betyr mye for meg. Det er et symbol på min føste hest som betydde veldig mye for meg. Jeg har tegnet øyet hennes inni en skisse av en hest, øyet var fylt av sorg og er avbildet fra dagen før hun døde. Hun ble avlivet som 6 åring fordi hun var syk og skadet.

Hadde vist en periode hvor jeg hadde det gøy med å tegne kjendiser. Angelina Jolie til venste tegnet jeg i ungdomskolen i tegning form og farge eller hva det het, og jeg fikk karakter 6 på den, haha. Så da var jeg passe fornøyd. 🙂 

Denne hesten er det jo faktisk ikke mer enn 3 år gammel, jeg tegnet den etter jul fordi jeg hadde fått et sett med kullstifter av søsteren min som måtte testes 🙂 Tilbake til nuet… 

Nå holder jeg på å tegne jentene mine, jeg har så vidt fått begynt på vakre Otilie. Håper så inderlig at jeg kan bli fornøyd med denne tegningen og ikke lei midt inni.. Haha.  

For å si det slik, så er det noen timer til jeg er ferdig, så da avslutter jeg her. 

Ønsker alle en fin kveld, selv skal jeg begrave meg ned i tegningen min igjen 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(21674962)a(2338899)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

VÅRGARDEROBE – Blusebukse


 

Kanskje er det litt tidlig, siden det snør som bare det ute i dag, og BT ble ringt fordi han må brøyte i natt, men hvis man tar en titt i butikkene er jeg ikke tidelig ute, der er vårmoten i full anmars. Derfor bare måtte jeg sy et plagg til jentene som lokker frem tanker om varmere tider. Den kan så klart brukes vinterhalvåret også, med en ullstrømpis og ullbody under. Antrekket er sydd litt stort, noe som passer perfekt siden den da varer mye lengre og forhåpentligvis så kan de bruke den når det blir varmene i lufta og mindre snø på bakken. 

Blusebuksa kommer til å bli enda søtere den dagen de begynner å gå slik at man ser antrekket i sin helhet og ikke som en “krøll” når de sitter. Hihi

 

Otilie og Olivia, våre vakre modellene viser frem hvor fine de er i sine nye klær ^^, Mange av dere begynner å bli flinke til å se hvem som er hvem nå, ser dere hvem som er Otilie og hvem som er Olivia i dag da? 

Jeg kjøpte mønsteret til denne blusebuksa hos stoff&stil. Det er veldig mange som lar seg inspirere av at jeg syr og oppfordrer dere til å prøve dere. Derfor tenkte jeg at jeg kunne finne et mønster på stoff&stil som både er søtt og som har vanskelighetsgrad – ENKEL. Mønsteret koster 35,- så om du vil prøve å sy, men trenger et mønter med oppskrift kan denne være et alternativ ? 🙂 

Du finner mønsteret HER 

Jeg har lagt på en liten detalj, sydd på en strikk på innsiden foran slik at jeg har fått en rynket effekt og sydd på slufsa som jeg har laget. De er kjempeenkle å lage – se hvordan HER.  Blusebuksene mine er sydd  i 100 % bomull.

Hva synes dere? Husk jeg blir veldig glad for kommentarene deres <3
 


Pappakos som ga mamma tårer i øynene <3 Vakreste jeg ser da vet dere ^^,


Følg SPEILTVILLINGENE på facebook HER

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(21674976)a(2338899)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

Jeg bare måtte!


 

Gooood kveld, eller skal jeg si natt. Jeg skal legge meg nå egentlig, men har spist alt for mye godis og drukket et par glass for mye med coca cola, så jeg føler meg ikke så veldig trøtt akkurat! Haha, BT sovnet på sovnet på soffen og rett før øynene falt igjen lurte han på hva jeg hadde fått i meg som danset, hoppet, spilte cazy og skulle kosemoseplage han. Huff, jeg tåler såå dårlig sukker. Hvis jeg har fått i meg litt sukker når vi skal legge oss blir BT sprø av meg, for skravla mi går i ett! Det er vel kanskje derfor jeg sitter her å skriver nå som han har sovnet…

Det er ikke helt bra når jeg får veldig mange ideer i hodet mitt på en og samme tid, da hopper jeg litt fra det ene til det andre uten og bli ferdig med det første å få ryddet etter meg. Pytt pytt, litt rot må man tåle (les: BT tåle) når jeg skal være så produktiv ^^, Det kommer jo noe godt ut av det.

Jeg har sydd et nytt antrekk til jentene og jeg spute BT om han syntes det var søtt “ja, det var søtt” svarte han, så måtte jeg spøre om det var litt søtt eller veldig søtt da vet dere “det var veldig søtt, svarte jeg rett nå ” Hihi.. Jeg har lært opp samboeren godt – akkurat det jeg ville høre. 

Snikpik i dag, viser i morgen 🙂 
 

I tillegg til at jeg har sydd i kveld har jeg hørt på en sang på repeat sikkert nærmerer 50 ganger nå. Er ikke så ofte det skjer, men i dag kom en sang på radioen mens jeg kjørte hjem fra skolen som jeg ikke hadde hørt før, jeg var solgt etter det 20. sekundet begyntene. Kjenner jeg får vibber inni meg av å høre den syke deilige saxophon-soloen som går igjennom hele sangen. I dag sier T-skjorta mi alt ” MUSIC IS THE ANSWER” Jeg lover at om jeg får meg en sax snart skal jeg lære meg og spille sangen for dere. Har 7 år sammen med to trofaste saxer, og nå har jeg gått noen år for lenge uten å spille kjenner jeg  :O 

Må nesten bare slenge med sangen ^^, 

God natt dere <3 

 

 

KYLLINGdrøm til BARNET

 


 

Nå har jeg eksprimentert meg frem til en ny og veldig godt middagsrett til barnet. En rett som passer de som tåler å få litt mer konsistens i maten enn ren pure. Fra 7-9 mnd. 

Kyllingdrøm har masse smak i seg og er så klart veldig sunn og god 🙂


 

Ingredienser:

  • 1/2-1 paprika 
  • 2 små eller 1 stor tomat
  • et hvitløksfed
  • en bit av en chilli – Retten blir ikke sterk fordi du har litt chilli i, chilli er med på å gi en utrolig god smak
  • friske urter (basilikum, oregano, timian og persille kan brukes vekslende for å variere smak)
  • en kyllingfilet
  • kokosmelk
  • kokt ris eller fullkornspasta (uten salt i vannet). Potet kan også anvendes i stedet for ris og spagetti. 

 

 

Fremgangsmåte:

Med Philis avent sin dampkoker og hurtigmikser:

Skjer opp paprika i biter
Del opp tomatene og ta ut frøene, del opp i biter
Del chillien i to og FJERN frøene (det er frøene som er det sterkeste på chillien, kytt opp i biter
kytt hvitløken i små biter
Skjer kyllingen i terninger
Ha alt over opp i beholderen + urtene og la det dampe i ca 15 minutter, kontroler at kyllingen er gjennomdampet.
Snu beholderen, hell av væsken og blend sammen alle ingrediensene til en puré. Ha i kokosmelk til du får ønskelig kosistens og smak. 

Risen eller pastaen kokes ved siden av. Ønkser du å bruke potet kan du ha en potet oppkuttet sammen med det andre i beholderen. 

 


 

 

Uten Philis Avent sin damkoke og hurtigmikser:

Skjer opp alle ingrediensene i biter, fjern frøene fra tomaten. FJERN førene fra chillien, det er frøene som er sterke. 
Ha paprika, tomat, chilli, hvitløk og kyllingen i en kjele med litt vann så det ikke blir svidd, spe på litt mer vann om du ser det begynner å bli tørt. La det småkoke til kjøttet er gjennomkokt og grønsakene møre.
Hell av eventuell overflødig væske.

Tilsett urter, bruk en stavmikser til å mose alt sammen til en puré. 
Spe på med kokosmelk til du får ønskelig konsistens og smak.

Risen eller pastaen kokes ved siden av. Ønkser du å bruke potet kan du ha en potet oppkuttet sammen med det andre i beholderen. 

 

Ris kan ta litt tid for barna og vende seg til pga den nye smaken og den spesielle konsistense. Men vi lærer oss til å like alt vi blir servert nok ganger.

Server en posjon og frys ned resten eller sett i kjøleskap – holdbar i 2 dager.  


 

Følg SPEILTVILLINGENE på facebook HER

 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19529024)a(2338899)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>