Gode ringvirkninger i hudpleien..

Reklame | Oslo Skin Lab

.. viser seg å gjøre en forskjell

Det må være flere enn meg som ikke alltid gidder eller husker å ta av sminka før de legger seg! Det er i alle fall det jeg har sagt til meg selv i mange år, men for å unnskylde hvem? Jeg har vært skikkelig og helt meningsløst lat på dette området, enda jeg i så mange år har slitt med hudproblemer.

For ett halvt år siden startet jeg på kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab, noe som har ført til at jeg endelig har fått meg gode hudpleierutiner. Det som er litt morsomt er at jeg sammenligner det nærmes med å trene, for når jeg er flink til å trene blir jeg også mye flinkere til å spise et sunt kosthold. Og slik har det vært etter at jeg startet med The Solution også, det har ført til at jeg har blitt mye flinkere til å passe på huden ellers også. Akkurat som om det har en ringvirkning. Jeg har blitt mye flinkere til å rense huden, smøre huden, og rett og slett ta bedre vare på den, fordi jeg setter mer fokus på å huden etter at jeg startet med å ta kollagenpulveret hver morgen. Resultatet nå etter et halvt år er at jeg aldri har hatt bedre hud enn det jeg har nå.

Jeg har fortalt tidligere at jeg har byttet ut foundation med BB krem, og den eneste grunnen til det er at jeg rett og slett føler at jeg, første gang i livet mitt, kan det – det er heeelt nydelig.

Fra slutten av 20-årsalderen synker kollagennivået med rundt 1% hvert år. The Solution er et kollagenpulver, som ved jevnlig inntak over tid øker hudens elastitet, forbereder hudkvaliteten, samt forebygger og reduserer synligheten av rynker og linjer. Produktet er et 100% rent hydrolysert kollagen som ikke har noen negative bivirkninger, og kan trygt tas av alle.  The Solution pleier huden fra topp til tå og den gjør det innefra, noe som er et viktig poeng da huden uten tvil responderer på det vi putter i oss så vel som det vi smører på utsiden.

For meg har The Solution gitt meg helt nye og gode hudpleierutiner, og det har uten tvil gitt meg svært gode resultater.

God rabatt

Har du ikke testet The Solution, men ønsker å gjøre det, kan du klikke deg inn HER.

Da får du 60 % rabatt på første levering, og 30 % rabatt på leveringer etter det.
Du tegner et abonnement, men det er helt uten bindingstid, så du kan avslutte når du selv måtte ønske. Det geniale med det er at at du får en ny pakke sendt rett til postkassen din en gang i måneden.

 

Alt for få kvinner tror på seg selv under oppussing

1 million kroner! Det er prisen av hva mannen min og jeg sparer under husbyggingen på alt det vi gjør selv. Det er en vanvittig jobb, helt sinnsykt mye skal jeg være ærlig, men det er også 1 million kroner.

Vi har ingen erfaring hverken som snekker, maler eller flislegger, men vi har noe som er viktigere enn det – vi har troen på at vi får det til, for hvor vanskelig kan det vel egentlig være?

Allikevel er de mest vanlige spørsmålene jeg får, når vi forteller at vi bygger store deler av huset selv, noe i denne duren:

“Så da passer du barn da, mens mannen din bygger”, “står du med malekosten du eller, og pisker mannen din rundt”, “er det du som bestemmer og mannen som bygger jobber”

Jeg har aldri tatt meg nær av disse kommentarene, og min mann er eksepsjonelt god til å raskt fastslå at jeg gjør vel så mye som han selv gjør i byggeprosessen. Men det som synd er at årsaken til disse kommentarene springer ut i fra en helt reel sannhet.

Hver eneste dag hagler det meldinger i innboksen min på Instagram (@stineskoli), helt enestående tilbakemeldinger fra andre kvinner som forteller hvor rå og vanvittig flink jeg er. Jeg kan fortelle at dette er den største motivasjonsboosten jeg får hver dag og jeg trenger ikke legge skjul på at noen dager trenger jeg en ytre drivkraft for å orke å komme i gang.

Men kom igjen kvinner!! Vi er da ikke noe dårligere enn menn! Hvem er det som sier at vi ikke kan skyte med en spikerpistol? Hvem er det som sier at vi er dårligere på å måle avstander, kappe foringer og liste et tak? Jeg kan ikke finne en eneste grunn til hvorfor vi skal være noe dårligere til det enn menn, for man bruker virkelig ikke utovertissen til å utføre noen av overnevnte oppgaver. Jeg bruker armer, spesielt hendene, noen ganger beina litt, og hodet mitt, og alle de tingene har jeg, på samme måte som mannen i hus.

Mannen min har heller aldri bygd ett hus før, det gjør han til like rå, like tøff, like imponerende og flink som meg, men det er nok jeg som får den største skryten, for det virker nesten til at det er litt forventet at han som, ja hva da? en mann? skal klare å bygge et helt hus alene.

Er det en ting jeg har erfart til nå, så er det at jeg får til mye mer enn jeg hadde trodd, bare fordi jeg gir det en sjanse. Derfor utfordrer jeg deg til å ta fatt på det prosjektet du lenge har tenkte på. Lag deg en god plan, og bruk Google og YouTube for å lære deg det som er nødvendig.

I helgen fliset jeg for aller første gang, med litt kappehjelp fra mannen som heller aldri har fliset før. Sammen fikk vi det til! Slikt blir det jubelrop og god stemning av!

 

– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

En fargeklatt i det mørke

Reklame | Ellos

Lite visste jeg at det skulle være såpass gøy å ta bilder i det nye huset, til tross for mangelen av lister, og ganske mye mer enn det. Det at jeg i tillegg snek meg over i nyhuset med alle barna igjen i det gamle, kan jeg også understreke at var som et øyeblikks pause fra en hverdag jeg ikke riktig hadde sett for meg at jeg skulle igjennom. Phu..

Jeg hadde nemlig fått siste levering fra Ellos, og benyttet rett og slett sjansen til å få noen minutter for meg selv.
Den nye rabattkoden jeg har, og som jeg nå skal dele med dere, fikk jeg selv brukt til å kjøpe meg en ny og superdeilig pyjamas, for det syntes jeg faktisk jeg trengte nå i disse hjemmedager. Men så så jeg også denne rustrøde jakken, og var helt solgt.

Rabattkoden for ikke å glemme den, er: 415414 Den gir 33% rabatt på dyreste vare til ordinærpris, og +5% ekstra på allerede nedsatte priser. Gyldig til 31/3

Jeg legger rett og slett ved en link til alle koseklærne hos Ellos HER – for jeg regner med at det må være flere enn meg som føler at det er et behov nå.

Like behagelig, men presentabelt 

Jeg har blitt for gammel (neida, joda) til å gå med klær som er stilig, om de ikke er behagelig. Derfor er jeg alltid på let etter de antrekkene jeg kan gå i som er like behagelig som koseplagg, men som allikevel ser fint ut.

Denne kombinasjonen av klær jeg har på meg på bildene, er uten tvil min nummer 1 favoritt og består av:

Tipset mitt er enkelt, du kjøper inn noen helt enkle kjoler, som denne jeg har på meg som også finnes i sort.
Og så tar du en tynn jakke over for å pynte opp kjolen. Har du to –   tre ulike jakker, og tre – fem ulike farger på en helt basic kjole, så er det utrolig hvor mange ulike antrekk du kan få, selv om kombinasjonen av klær er den samme.

Jeg liker ikke at klærne jeg har på blir for ettersittende, spesielt ikke rundt magen etter mitt tredje barn, derfor er jakken redningen. Så lenge jeg står kan det gått være glipe i jakken, men skal jeg sette meg ned og spise et godt måltid drar jeg den sammen i livet, og spiser og koser meg uten å ofre en tanke på hvordan magen er når jeg sitter og slapper av.

Sjekk ut Ellos HER, og husk å benytte deg av rabattkoden ↑

 

Lag fantastiske påskeharer av raggsokken din

Disse hjemmedagene benytter jeg til å være litt kreativ. Jeg har jobber som kanselleres og møter som er avlyst, så brått er det blitt tid til å finne på litt annet. Det å prøve å sysselsette barna dag inn og dag ut er også en utfordring, men ved å velge kreative aktiviteter går dagene både fortere og enklere for meg også.

Jeg kom til å tenke på de morsomme snømennene vi laget til jul et år, og tenkte at jeg helt sikkert kunne lage like bare i harer nå som det nærmer seg påske. Hvis noen har lyst til å bryne seg på påskekyllinger er det også fullt mulig, og en morsom utfordring!

Påskeharene ble i alle fall råstilige. Det er i tillegg en aktivitet som ikke tar så lang tid og heller ikke er spesielt vanskelig å få til, verken for voksne eller barn

Dette trenger du: 

 • raggsokker
 • saks
 • hyssing, eller annen sterk tråd
 • ris, makaroni eller grus til å fylle opp sokkene med
 • garn til hale / og hår
 • limpistol
 • ståltråd og avbiter
 • Noe til å lage nese og øyne med, og litt pyntegjenstander om du vil ha det

Spill film, og se hvor enkelt påskeharene lages 


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

En ny kreativ verden fra LEGO !

Reklame | LEGO DOTS

Det er en ære å få være med på å introdusere LEGO sitt nye helt nye produkt: LEGO DOTS. Utviklet med tanke på barns kreativitet, og til å oppfordre barn til å lage kreative DIY-prosjekter med farger, former og mønster.

Jeg er så glad for å ha mottatt dette store LEGO DOTS kittet, for å vise dere hva LEGO DOTS i sin helhet er. LEGO DOTS selges i ulike mindre kitt, slik vi allerede er vandt med når vi handler LEGO. Altså består de ulike kittene av ulike byggesett, for eksempel: Ananasblyantholder på bildet under, eller de flere ulike armbåndene man pynter med LEGO DOTS 
Den sorte boksen jeg har mottatt får du ikke kjøpt, da dette en en samling LEGO DOTS for å vise hva dette kule og helt nye konseptet handler om.

Hadde du spurt: hva er din lidenskap? Ville jeg svart: kreativitet. Andre ville kanskje kalt det min egenskap, men jeg brenner like mye for å videreføre kreativiteten som å utvikle min egen, for selv om kreativitet til en viss grad er medfødt, kan den også læres, og kun ved å bruke den utvikler den seg.

Kreativitet betyr evnen til å skape, lage og finne på noe nytt. Kreativitet er evnen til å forstille seg og dermed utvikle eller løse dagligdagse utfordringer. Kreativitet henger også sammen med ordet fantasi – noe som gjør verden til et mer spennende sted å være.

Derfor er jeg opptatt av å tilrettelegge for at mine barn også utvikler sin kreative side, for gjør man ikke det, stopper den til en viss grad opp, man liksom glemmer hvordan man bruker den, og plutselig vet de ikke hva de skal finne på lengre.

 

LEGO DOTS kunne ikke truffet bedre til mine snart 7 år gamle jenter, som har fått helt dilla på å sette sammen LEGO DOTS til fine mønster, og designe sine helt egne kreative prosjekter.

LEGO DOTS består av ulike sett med små fargerike DOTS-fliser, som bygges på armbånd eller på plater som igjen kan settes sammen til oppbevaringsbokser aller andre små morsomme gjenstander.  Med DOTS flisene skaper barna unike mønster som gir stor presentasjon- og stolthetsfølelse over hva de har laget. Selv ble jeg overrasket over hvor utrolige fine og avanserte mønster de små hendene faktisk fikk til å lage på egenhånd – og hvor enkelt de fikk det til å virke.

 

Mine barn liker veldig godt konseptet til LEGO DOTS. Det er veldig stas å bygge etter byggesettene til LEGO DOTS, men også veldig gøy å lage helt unike og egne mønster på plater. Det krever både konsentrasjon og tålmodighet, og er utrolig gøy!

Inspirasjon til alt man kan lage, anbefaler jeg deg å sjekke ut. Så sjekke ut hjemmesiden til LEGO her. 

Barna kjenner med en gang igjen opplegget om de tidligere har bygd LEGO, og det geniale – det er jo nettopp LEGO, og kan bygges om igjen og om igjen og om igjen.


Ha en kreativ hverdag 😀

 

Fargekart over 1. etasje

I hallen har jeg valgt den nydelige fargen: “Form”

Endelig i mål 

Det kjennes ganske utrolig at jeg har kommet i mål med å velge farger til husets 1.etasje, og kanskje enda mer utrolig at jeg faktisk også malt fargene på alle veggene.

Det å bestemme farger har vært helt latterlig vanskelig, og jeg har byttet, kastet og lagt til nye farger i ett helt år nå. Derfor er det utrolig godt å vite at fargene til en av to etasjer er helt og fullstendig landet, og det fine med å bruke så vanvittig lang tid på dette, er at resultatet treffer meg 100 %. Jeg er så strålende fornøyd.

Jeg tenkte derfor å ta dere med på mitt fargekart over 1. etasje, da farger har blitt mine mest stilte spørsmål om dagen ettersom jeg stadig deler bilder og video av husbyggeprosessen på Instagram- Der jeg heter @stineskoli for de av dere som ønsker å følge meg.


Fra hallen går du inn i stue/kjøkken, der har jeg valgt fargen: “Sober”, som er en mørkere tone av “Form”

SLIK KOMMER JEG FRAM TIL FARGENE:

Jeg er svært opptatt av at alle fargene i huset harmonerer med hverandre. Det skal være en flyt og en følelse av helhet når jeg er ferdig. For å få til dette må jeg se på det jeg har fra før, hvilke farger passer med det. Så bruker jeg det store fargekartet til Jotun for å finne basen jeg skal bygge fargene ut i fra. Se her:

Fargekartet er bygd opp på denne måten:

– alle fargene som står på rekke vertikalt (stående): er farger som sklir veldig godt i hverandre, men som endrer seg fra mørk til lys. Veldig du tre farger som står på en av de vertikale linjene vet du at du velger tre farger som uansett vil passe fint sammen.
– Alle fargene som står på rekke horisontalt (liggende): er ulike farger med lik mengde sort i seg. Det vil si at om du velger kun farger på en horisontal linje så vil alle fargene i huset oppleves like mørke, eller like lyse selv om fagene er ulike.


Så det jeg har gjort er å finne den vertikale fargeskalaen som passet best hos oss, og det ble rad nummer 2 fra venstre på bildet under. Der finner du de tre grunnfargene i huset vårt: Sober, Form og Washed Linen.
Det er lurt å male opp noen prøver for å se, selv trodde jeg den fargeraden jeg endte med var for varm, altså for brun, og at jeg skulle lande på rad 4 fra venstre på bildet under, til fargene: Elegant, valmuefrø og demring. Men så fort jeg hadde malt opp fargeprøvene så jeg at de ble alt for kalde hos oss. Vi har soldemping i vinduene som gir et svakt skinn av blått lys, derfor måtte vi gå for en varmere tone for at den grå fargen ikke skulle bli blå.

Da jeg hadde plukket ut grunntonene, fant jeg noen litt mer spreke farger i tillegg som gjør fargepaletten etter min smak helt perfekt:

På syrommet/kontoret har jeg valgt 2020 fargen: “daydream”. Denne vokser på meg dag etter dag, og har gått fra å være en farge jeg var litt usikker på, til å bli en soleklar fargefavoritt.

Vaskerommet her jeg valgt å male “dempet sort”. Her skal vi ha en mørk flis fra Right Prize Tiles på gulet og i dusjen, og så skal vi ha en mørk grønn kjøkkeninnredning fra IKEA

Lilledoen har fått den helt fantastiske grønnfargen: “organic green”. Fargen skal kombineres med helt enestående vakre flis fra Bella Tønsberg, og den sorte baderomsinnredningen jeg laget i sommer .

Entré/ gangen har fått den rolige fargen: Washed linen, som er en lysere tone av “Form”. Det vil si at når du åpner yttergangsdører og ser tvert i mellom huset så vil du kunne se fargene Washed Linen, Form og Sober på rekke. Disse tre fargene, glir over i hverandre fra lys, til mellom og så mørk.
På gulvet i gangen har vi også valgt en nydelig flis fra Bella Tønsberg. Tanken bak denne flisen er at den skal kunne tåle noen fotavtrykk uten at det ser skittent ut med en gang. Her får vi også sorte elementer inn, sort dør, og sorte garderobeskap.

Innlegget lagrer jeg i kategorien: “Villa Ommedal” om du senere trenger å kikke tilbake på fargevalg. Der finner du også flere innlegg fra husbyggeprosessen vår.

 

Nå venter malerkosten på meg, så jeg ønsker alle en veldig fin kveld 🙂

Coronatider – Dette kan du gjøre hjemme med barna

Jeg tror de fleste av oss fremdeles våkner om morgen, og tenker at de siste døgnene er en helt surrealistisk drøm. Det smerter å vite om alle de mennesker som blir hardt rammet når det kommer til å løse logistikk og det økonomisk nå som samfunnet har lockdown.

Jeg er derfor takknemlig for alle som bidro i går til å gi meg konkrete og gode forslag til hva man kan gjøre med barna som nå er tatt ut av skoler og barnehager over hele landet.

Jeg håper derfor at dette innlegget med tips til aktiviteter for barna, kan være til glede og inspirasjon nå som så mange prøver å sjonglere livet med hjemmeskole, hjemmebarnehage og mange også egen jobb. Ikke ha dårlig samvittighet om du føler du ikke rekker over nok aktiviteter, dette er bare ideer til hva du kan gjøre.


SKJÆRM, LÆRING OG NETTSIDER  

Salaby er et digitalt læreverk som produseres av Gyldendal Undervisning. Her kan barna utforske lesetekster, bilder, spill, animasjoner og oppgaver. Salaby har åpnet sine tilbud gratis for alle nå som skoler og barnehager er stengt.

 • Just Dance 

Just Dance er et svært populært musikkvideo-spill, der hele familien kan lære seg og konkurrere i ulike dansestiler, dette er mega gøy for barn. Spillet kan spilles i Playstation 4, Xbox One, Nintendo Swift og Nintendo Wii. MEN, du kan også la barna danse  helt gratis til musikkvideoene på din SmartTV eller på YouTube.

Dette er tre nettsider der du kan handle og få masse inspirasjon til kreative DIY-prosjekter som du kan gjøre sammen med barna dine


KREATIVE PROSJEKTER 

Hvis du har mulighet til å legge opp til noen av disse prosjektene kan jeg love deg engasjement og mestringsfølelse for barna. La de gjerne få styre så mye de klarer selv.

 • plant frø til grønnsaker og blomster
 • Klipp og lim av gamle ukeblader
 • Dryppe stearinlys i forskjellige farger i vann
 • Lage hjemmelaget plastelina
  du finner oppskrift HER 
 • Lage og fly drage
 • Lage, forme og male trolldeig
  du finner oppskrift HER 
 • Lage film, barna skriver manus/fortelling, kostyme og sminke. Film med telefonen og rediger sammen video: tips til redigeringsapp på mobil: perfect video
 • Ansiktsmaling
 • Lag opp et lager med bursdagskort
 • Lage dorulldyr
 • Lage slim
 • Bruk tape til å lage paradis inne
  – se mitt tips her
 • Snekre fuglekasse
 • Skrive og tegne kort til besteforeldre/oldeforeldre som ikke kan besøkes nå
 • Finne blader eller andre spennende gjenstander i naturen, og trykke bilder med maling på gjenstand mot papir
 • Lære å brette papir, bruke YouTube for inspirasjon til å brette spå, frosk, svane eller papirhatt

ROLIGE HJEMMEAKTIVITETER 

 • Bake – lære barna om desiliter, liter, gram og kilo
 • Lesebøker
 • Spille spill
 • Tegne
 • Male
 • Kino
 • Plastelina
 • Lære barna å sy
 • Perling
 • Lego
 • Brodering
 • Pusle
 • Fargelegge i fargebøker eller printe ut fargemotiver

AKTIVE HJEMMEAKTIVITETER 

 • Leke gjemsel
 • Hinderløype i stua
 • Skattejakt
 • Løpe rundt huset
 • Karneval
 • Badeland på eget bad
 • Hytte under bordet
 • Leke spa
 • Discotek

UTE AKTIVITETER:

 • Gå tur
 • Grille pølser i hagen
 • Kritt på gårdsplassen
 • Plukke søppel i naturen – hvem klarer å plukke mest?
 • Piknik ute på en solfylt dag
 • Finne ulike ting i naturen og lær om dem


LA BARNA TA DEL I DE HUSLIGE OPPGAVENE

 • Sortere leker og klær. Lag tre hauger: Beholde, gi bort, kaste. 
 • Rydde rommene sine
 • Hjelpe til med matlaging
 • Bake
 • Vaske og brette tøy
 • Gå med søppel
 • Rydde ut av oppvaskmaskinen 
 • Støvsuge

Være gode !

– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Et vakuum

Det er rart å finne noe å skrive om om dagen, for hva skriver man egentlig om i disse tider, det er som om verden har gått inn i ett vakuum – alt er annerledes. Så mye frykt, så stor mediastorm, mennesker blir syke, mennesker dør, børsene faller, firmaer går konkurs. Det ropes om at verden må stoppe opp, at skoler må stenges, at jobber må stanses, at arrangementer må avlyses.

Da er det vanskelig å skrive; hipp hipp hurra for meg, jeg har nettopp fylt 29 år, eller: tror du ikke jeg måtte male alle takene i det nye huset fordi maleren malte feil farge på min ordre. Altså gjorde han som jeg sa, men jeg ga han feil fargekode. Man kan ikke klage over en vond nakke etter å ha malt 250 kvm med tak i disse tider, det blir for dumt.

I kalenderen min streker jeg av det ene etter den andre notatet, avlyst.. Landet går nå inn i kriseberedskap – skolene stenges!

Det er rart, det skummelt, det er uforståelig..

Så her sitter jeg, litt tom, men allikevel bestemt på at jeg skal la dette stedet være et pauserom, der husbygging og hverdagsfjas fremdeles kan få fokus. Et sted fritt for virus. For er det noe det har blitt manko på i mediene nå, så er det vel nettopp det.

 

 

Siste uken – bare hun og meg

Takknemlighet. Det er det ordet jeg kjenner sterkest i dag. Takknemlighet over at jeg har fått tilbringe ett år og 8 måneder med en solskinnsbolle ved min side.

Når jeg tenker tilbake på det er jeg stum av beundring over denne jentas tålmodighet. Det er spor av røde malingsflekker over vogna hun brukte som liten, et resultat av at vi hadde fått baby men måtte bruke sommeren på å få 250 liter maling opp på låveveggene.
Jeg har heller ikke tall på hvor mange timer hun har underholdt seg selv under babygymmen eller husket i vippestolen da jeg brukte hennes første leveår på å lage sybok. Og ikke før jeg hadde levert fra meg alt innholdet til boka var vi jammen i gang med å bygge et helt hus ved siden av jobbene våre.

Jeg har aldri hatt tid til å ligge på gulvet å leke, aldri hatt tid til å trille lange turer, eller gå på kafé. Men det spiller ingen rolle, jeg har allikevel tilbragt hver dag sammen med denne jenta, og derfor har vi nærmest blitt som et synkront gammel ektepar. For jeg ler litt når Vilde setter seg ved siden av meg med PC nummer to og lar fingrene løpe over tastaturet, samtidig som hun later som hun drikker av en bitteliten Ole Brum kaffekopp – det er mulig hun har blitt litt påvirket.

Det gjør ingenting det heller, for når hun er lei av å skrible på dataen, selv om mammaen må fortsette arbeidet, så finner hun lekene sine, eller aller helst storesøstrene sine, og så leker hun som verden er et helt fantastisk sted å være. Jeg trodde faktisk ikke det var mulig å få barn som elsker livet så høyt, og som til og med blir glad for å legge seg til å sove.

Vilde vet enda ikke at verden har noe annet å by på enn den tryggheten og roen hun kjenner til her hjemme. Hun vet heller ikke at denne uken er den siste uken med bare oss to. Fra nå av kommer hverdagen til å blir travlere, og antagelig også enda gøyere.

Fra neste uke kommer en ett år gammel gutt til å være hos oss tre dager i uken. Foreldrene som er et nært vennepar av oss får ikke barnehageplass, så det minste jeg kunne gjøre var å rekke ut en hjelpende hånd – er det en ting jeg vet jeg skal klare, så er det en unge ekstra, for hva gir vel ikke mer glede?

– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Overtenning over nytt kreativt verktøy

Reklame | brother

Ingen glede er større enn gleden av å finne et kreativt verktøy for en kreativ sjel. Det jeg skal vise dere i dag, er altså så genialt at jeg fikk fullstendig overtenning og måtte bryte ut i et høyt jubelrop da jeg satt mutters alene og testet min nye lille dings:

En merkemaskin! Og ikke en hvilken som helst merkemaskin, men P-touch CUBE fra brother
Og grunnen til at jeg må fortelle om denne akkurat nå, er fordi den skiller seg ut fra andre merkemaskiner, den er nemlig helt genialt, og i tillegg er den på tilbud ut mars!

Denne merkemaskinen fra brother skriver altså ikke bare ut merkelapper som kan klistres på ungens matboks, eller merkelapper til de ulike eskene med julepynt og påskepynt i boden. Denne geniale lille saken her kan nemlig også skrive ut på silkebånd og tekstilbånd!

Personlige hilsner på silkebånd 
Det eneste jeg klarer å tenke på nå, er at jeg fikk denne maskinen tre år for sent! Jeg ser for meg de lekre bordene jeg pyntet til bryllupet vårt, og hvordan silkebånd med en personlig tekst, eller navnet på gjestene hadde vært prikken over i’en. Helt fantastisk.

Silkebånd er jo også utrolig dekorativt å bruke for binde sammen en gave, og det er virkelig noe helt eget med å gi en gave med denne lille personlige oppmerksomheten på.

Tekstilbånd til å stryke på klærne

Jeg skal hamstre refill av denne rullen med det samme. Denne geniale rullen med tekstilbånd kommer til å gå veldig fort. Er det er ting jeg har savnet så er det å ha en enkel og rask måte å få laget merkerlapper til å feste i klærne jeg syr. Hadde jeg visst at det fantes en slik maskin hadde jeg kjøpt den for lenge siden, for det å kunne merke de hjemmelagde klærne med størrelser, og små personlige hilsener er helt genialt!

Ekstremt enkel å bruke

Alt du trenger å gjøre for å skrive ut merkelapper med den skriftfonten du måtte ønske er å laste ned appen som hører til. Så plasserer du den rullen med tape, silkebånd eller tekstilbånd du måtte ønske i merkemaskinen, skriver ønsket tekst i appen og trykker “skriv ut”. P-touch CUBE kobler seg enkelt sammen med mobilen via Bluetooth.

Tape og silkebånd – den ene finere enn den andre

Jeg kan virkelig ikke få sagt hvor mye jeg digger denne lille maskinen! Det er helt perfekt til det kreative hjem, eller et hvilket som helst hjem som liker å kunne merke det ene med det andre.

Sjekk den ut HER med det samme nå som den er på salg, og se det brede utvalget av glinsende, matte, mønstrete og fargerike tape- og silkebånd du kan velge i mellom. 

– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –