Sykdoms- og husbyggejula

Jeg befinner meg i pyjamasen, begravd under en av ungenes dyne i sofaen. Foran meg går Barbie på TV, selv er jeg mer opptatt av tegne hus på dataen, og slurpe i meg kaffe. Men jeg hører fra sidelinjen engasjerte rop, så filmen treffer tydeligvis de to jentene på 6 år.

Planene for dagen er å gjøre akkurat dette. Bare ligge her inntullet i dyner og spise og drikke det vi har lyst på. Her er nemlig 2 av 3 barn syke, slått ut av feber og øreverk.

Det blir ingen “årets bilde foran juletreet” på oss i år, men se det positive i det. Juletreet har vi fått på plass, og med masse nye leker og spill slipper vi å kjede oss til tross for litt slappe kropper.

Jeg kjenner jeg er litt glad for at sykdomsjula skulle komme samtidig som husbyggejula. Det meste er litt halvveis i år fra før av, planene er mye færre enn normalt, og julen blir ikke som den pleier når vi hopper inn i arbeidsbuksa så fort julemiddagen er spist og barna er i seng.

Allikevel er julen helt perfekt for ungene, og det prøver jeg å lære litt av. De trenger ikke å forholde seg til alle disse forventningen rundt julen. De koser seg hjemme med at vi fem er samlet, og ser på film og bygger lego.

Jeg har ikke vaska gulvet, og ikke børi ved, men jul blir det lell

Reklame | Europris

Jeg ler utenpå, inni meg gråter jeg litt… Hva skjedde med denne jula? Haha. Det er så kaotisk her hjemme som det sjeldent før har vært, og julaften er søren meg om kun to dager! Det eneste jeg tenker er “neste år, ja, neste år!” Da bygger vi i alle fall ikke et hus ute i hagen, så sjansene for å få julestemning i kroppen er vel noe større enn i år.

Men for å se lyst på det:

  • Vi fikk inn juletreet i går, og i år har jeg bestemt meg for at ungene  skal få pynte uten en eneste innblanding fra min side.
  • Vi skal ikke feire jul hjemme, så det er ingen som kommer til å se hvor rotete og lite julerent det er her
  • Jeg er ferdig med en del gaver, og det er enda et par dager igjen for å få kjøpt inn de siste, ikke sant ? Hah

For, nei, jeg er ikke ferdig med å handle inn julegaver enda, men når 24.desember melder sin ankomst, da skal jeg senke skuldrene og ta inn all den tapte julestemningen igjennom hele desember, og bare sveve igjennom hele den neste uken.

Pakkeleken 

Den siste dagen av året skal tilbringes med mange store og små venner, og i tradisjon tro må nyttårsleken: Pakkeleken, være med.
Mannen min hadde aldri hørt om pakkeleken før jeg kom i bildet, og derfor lurer jeg på om det er flere av dere som ikke har prøvd den? Det er jo så utrolig gøy.

Jeg har handlet inn alt til leken, både til en voksenvariant og en barnevariant, og da har jeg vært på Europris, siden der har de alt mulig i en og samme butikk. Masser av småleker til ungene, spill for store og små, masse digg godteri, pynte ting, praktiske ting, og morsomme ting.

– Se bare hvor mye fint du finner på Europris her 

Leken er super enkel: 

Alle som kommer til festen tar med en eller to gaver hver, dere kan med fordel bli enig om pris på forhånd. Om du går for noe praktisk, noe skikkelig ubrukelig, eller noe fint i gaven er helt opp til deg. Et annet alternativ er at dere legger noen kroner i potten, også handler en inn til leken.

Det er flere måter å spille leken på, men i hovedsak går det ut på at alle gavene legges på bordet man spiller ved. Før man setter i gang, bestemmer dere hvor lenge dere skal spille, og setter på en alarm på mobilen, for eksempel 45 minutter. Når tiden har begynt slår første spiller terningen og prøver å få 6. Får spilleren 6 på terningen kan han/hun velge ut en gave og legge den foran seg. Terningen går så videre til neste spiller. Slår neste spiller noe annet en 6, går terningen videre uten at spilleren får plukke en pakke.

Stjel den andres gaver: 
Hvis alle pakkene er plukket og det fremdeles er tid igjen, fortsetter spiller og når du slår 6 med terningen kan du stjele en av motspillerne sine pakker. Dette fortsetter helt til spilltiden er over, de pakkene du da sitter med blir dine. Da starter dere runden med å åpne pakker med latter og glede.

 


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

JEG DELER UT EN REISE TIL NYDELIGE BELGIA FOR 4!

Reklame | VisitFlanders

ÅÅåhaiiia!! Du syke tid og himmelrike ! Jeg skal trekke ut en som vinner en reise til Belgia for 4. Bare tanken på at jeg kan få dele ut en slik gave til en av dere gjør at jeg hopper av ren lykke. Siden vi nærmer oss jul, kommer jeg til å trekke vinneren på selveste julaften – for en julegave!

For å delta i konkurransen, GÅ TIL MIN INSTAGRAMPROFIL HER og kommenter under bildet som er likt bildet over! ↑

Det har gått to måneder siden vi besøkte dette helt fantastiske landet jeg aldri tidligere har reist til. Og til tross for at jeg aldri hadde besøkt landet tidligere hadde jeg dannet meg en slags mening om hvordan landet var, slik man så ofte gjør. Men denne gangen hadde ikke min forstilling noen som helst rot til virkeligheten, jeg ble helt målløs fra første sekund. Jeg følte det akkurat slik jeg føler det når jeg går gatelangs et sted i Frankrike. Det rullende franske språket, den fantastiske maten, trange gater med stoler og bord trekt ut på fortauskanten – enda vi var der i slutten av oktober var det liv i gatene da vi kom til Brussel. 

Det vi rakk på en helg

Vi var der bare en helg, et sted jeg så gjerne skulle hatt i alle fall to uker. Allikevel rakk vi å få med oss en hel del.

Første dag opplevde vi Brussel, med smale gater og levende musikk. Vi spiste på den populære restauranten Chez Leon og nøt bare å gå langs gatene og kikke, i tillegg til at vi var innom museumet “Beyond Brugel”. Vi bodde på hotell NB Bloom Brusseles som lå så sentralt at vi kunne gå til alt.

Andre dag reiste vi til Bokrijk med tog, til det gigantiske utendørs museumet: The World of Bruegel. Denne parken kan du tilbringer en hel dag i om været et bra, for det er så stort der, og mye fint å se. Det var i denne parken jeg lot meg engasjere av Bruegel sin malerkunst. Med det blotte øye ser kanskje bildene litt merkelige ut, men så fort du ser historiene i bildene, og det typiske med Brugel sin malerstil, så er det umulig å ikke la seg imponere.

Tredje dagen tilbragte vi i den romantiske byen Mechelen hvor vi bodde på det vakre hotellet som het Novotel. Er det et sted jeg så gjerne skulle hatt mer tid, så var det her. Det var rett og slett helt “wow!” Så spektakulære bygninger, vakre gater, og fine restauranter. Vi gikk til toppen av St Rumbold´s Tower, 538 trappetrinn til toppen, og så ut over hele byen. Helt fantastisk mat nøt vi i mathallen De Vleeshalle. Som jeg elsker slike mathaller!

Jeg kan bare ikke vente med å sende ut beskjeden til den heldige vinneren av denne konkurransen. Du må altså delta før 24.desember klokken 14:00 – inne på min Instagramprofil @stineskoliommedal ! Du finner konkurransen under bildet som er likt det øverste bilde i dette innlegget. 

LYKKE TIL!!! 

Her er informasjon om den fantastiske premien: 

 

4x Hi Belgium Pass 

Som betyr:
Den som blir trukket som vinner av denne konkurransen, får 4x tur-retur billett til Brussel, ubegrensede togturer i Belgia og aktivitetsbrosjyrer som kan brukes i byene. Med aktivitetsbrosjyrene kan ‘museene i Belgia som er er nevnt nedenfor:

Antwerp: Our Lady’s Cathedral, Snijders Rockox House, Brewery ‘De Koninck’- Antwerp’s city brewery

Mechelen: Museum Hof van Busleyden, St. Rumbold’s Tower

Ghent: Castle of the Counts, Belfry, Museum of Fine Arts, Saint Bavo’s Cathedral

Brussels: Royal Museums of Fine Arts of Belgium (collection Old Masters & Fin de Siècle), Beyond Bruegel

Leuven: Museum M

 

Med “Hi Belgium Pass” kan du booke reisedagen på en torsdag, fredag eller lørdag, og fly hjem igjen på søndag, mandag eller tirsdag. Det betyr at du kan ta deg en 2-dagers tur, eller en reise på opp til 5 dager!

Vær oppmerksom på at reisen til Brussel må skje innen utgangen av 2020, og at bookingen av fly må skje før 30. mars 2020.

Det var ikke noe galt, hun har lært seg å gå!

Midt på gulvet var hun, da hun reiste seg opp

Det var ikke noe uvanlig med det, akkurat den aktiviteten har hun kunnet i flere måneder, men å sette det ene beinet foran det andre, nei, det har hun bare ikke drevet noe med.
Men akkurat denne gangen, var det som om jeg så det i øynene hennes, hun sto å vurderte, så jeg bøyde meg ned fra stolen jeg satt på og sa :” Ja, kom da!”

Jeg åpnet armene mine, og ventet et stille sekund før det lille vesenet foran meg så på meg et konsentrert blikk og tok et godt grep rundt fjernkontrollen med begge hendene før hun satte høyre bein foran det venstre, og så gikk hun til meg som om hun aldri hadde gjort noe annet.

Jubelen løftet taket, jeg brøyt sammen i en krampelatter, blandet med store jubelrop! “VILDE DU GÅÅÅR!” Dette hadde vi ventet på, da det kun var 6 dager igjen til hun var halvvannet år!

Men ikke en dag har jeg vært bekymret for at noe har vært galt, til tross for at vår Vilde aldri lærte å krabbe, og brukte 18 måneder på å forstå at hun kunne gå. Du skjønner det, Vilde er ikke som de to andre barna vi har, hun er ikke som noe annet barn jeg har møtt. Vilde er som en klok gammel kone, i en bitte liten kropp.

Å ha trappegrind  har aldri vært et poeng, Vilde synes tross alt det ble høyt nok i andre trinn.
Gud hjelpe meg hvor mange som har spurt hvordan vi kan ha en slik seng Vilde har, men aldri har hun noen gang har vært i nærheten av å falle ut. For når Vilde våkner om morgen så starter hun dagen med en sang, etter hun har sunget “bæ bæ, lille lam” for bamsen sin, roper hun høyt og tydelige:  “Mamma?” “MAAMMA?!” Det er passelig komisk, for stemmen er så vanvittig glad.

Å legge Vilde om kvelden er heller ingen sak, for så fort vi spør om det er leggetid, skyter hun fart mot soverommet sitt. Lykkelig over å endelig få sove litt. Jeg tror det er det aller beste hun vet

Vilde er ikke av typen som jakter på adrenalin, Vilde er i stedet den som klatrer opp i sofaen, setter puta på plass før hun selv setter seg godt til rette og trekker teppet opp over hele kroppen sin. Kanskje har hun glemt dukken sin, da gjør hun det hele en gang til, denne gangen med dukka i armkroken. Hun koser den, gir den et lett kyss og setter jeg på TV, kan hun bli sittende igjennom en hel film.

Av utseendet å dømme er hun meg opp av dage, men jeg tror nok at hennes indre ligner pappaen sin på en prikk. Så rolig, fullstendig uten bekymringer, og så positiv til livet – ikke en dag i løpet av hennes 18 måneder gamle liv har hun hatt en sutrete dag. Men hvem vet, ryktene skal ha det til at jeg selv var passert 16 måneder da jeg begynte å gå, men da jeg først satte i gang, hadde jeg brukt opp all roen for ett helt liv, og det var ikke bare det, det skulle vise seg at jeg hadde et friskt temperament med.

Det jeg raskt forsto, var at Vilde ikke kom til å begynne å gå før den dagen hun var sikker på at hun ikke ville ramle og slå den lille stumpen sin i forsøket.

Det er utrolig, hvor forskjellige alle sammen er.

 

 


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Mammalivet: “pre party” = pepperkaker og glasur

Reklame | ELLOS

Ut desember får du 30% rabatt på dyreste vare hos Ellos med rabattkoden: 403462 Tilbudet gjelder alle ordinære varer, til og med i møbelavdelingen 

Da jeg sto og pyntet pepperkaker med glasur fordi jeg skulle få besøk, så skjønte jeg at: nå har jeg nådd voksenlivet. 

Det morsomme er at det også var noe skikkelig beroligende over det hele. Bare det å sitte der og gjøre noe helt unødvendig bare for moro skyld. Det føles som et halvt liv siden jeg gjorde det sist, enda det bare er 6 uker siden vi tok over etter snekkerne og har jobbet alle ledige timer av døgnet.

Joggisen jeg har på er: hoodie fra Calvin Klein HER, tights fra Tommy Hilfiger HER 

Jeg er virkelig på langt nær klar til jul, og er usikker på om jeg rekker å bli det i år også, men så lenge jeg kommer i mål med julegaver og juleantrekk så for det vært greit for i år, noen julerengjøring blir det i alle fall ikke. Nå tenker jeg bare at dette huset skal rives om ikke lenge uansett.

Som dere vet er min favorittbutikk Ellos, og jeg ville bare si i fra at det enda er tid nok til å bestille fra nettsiden og rekke å få varene hjem til jul! Jeg håper nesten at det ikke bare er jeg som har alt klappet og klart til den store dagen.

Til forskjell fra tidligere så gjelder rabattkoden min også i møbelavdelingen, og det elsker jeg. Det er så vanvittig mye fint der. Kanskje er det akkurat noen stoffservietter du mangler for å dekke julebordet i år?

Stoffservietter finner i 4 farger HER 

Jeg kjenner i alle fall i dette jule/husbygge-stresset at jeg aldri i mitt liv har satt såå stor pris på de små tingene, som et lite pust i bakken, en varm kaffekopp, eller bare det lille øyeblikket av stillhet som sjelden men innimellom oppstår med tre barn i hus. Jeg har faktisk ved flere anledninger bedt venninner komme innom bare for å ta meg selv en liten pause, og for å få motivasjonen til å kramperydde litt i huset.

Bluse finner du HER, Skai bukse finner du HER 

Et julegavetips jeg kan dele med deg er disse supergode fleece-genserne hos Ellos. De er vanvittig gode, har en fin pris, og er noe alle trenger – er det ikke? 🙂

Fleecegenser i tre farger finner du HER 

Ha en fantastisk 3. søndag i advent!

To så store jenter blitt

Reklame | XPLORA

I dag må jeg bare få lov til å rope ut et stort og høyt takk til XPLORA for at jentene våre har fått teste klokkene deres. I går hadde jentene glemt klokkene sine hjemme, og da det var gått 15 minutter siden de skulle vært hjemme sto jeg med verdens verste uro i kroppen og trippet i vinduet før skolen sendte melding om at de hadde kommet hjem fra skoleturen for sent til at de rakk bussen og at de var på SFO til neste buss kom.

Fy søren, hvor lange de minuttene var!

I dag var jentene hjemme på slaget 13:00, som normalt på fredager hvor de har kort dag, og i dag har jeg prøvde å gjøre opp for dårlig samvittighet igjennom hele hele romjulen. Mens de tok bussen hjem stelte jeg i stand til en peppekakedag med fokus på jul og hygge, for det har det vært stor mangel på denne desembermåneden.

Både mannen min og jeg har svært dårlig med reservelager om dagen, som Herman Flesvig så fint sa det i storyen sin: “Jeg er ikke utbrent, bare helt forferdig sliten, sånn helt skikkelig skikkelig trøtt, akkurat i dag”.  Vi bygger jo et hus når barna er lagt om kvelden og sover sjeldent mer enn 5-6 timer om natten. Det er så klart vårt valg, men også slik det må være noen måneder framover for at vi skal komme i mål.

Dessverre er det jo barna det til syvende og sist går ut over når foreldrene deres ikke har noe overskudd, så i dag var det bare helt fantastisk godt å kunne overraske de litt.

Det at barna faktisk tar bussen til og fra skolen er nok blitt det viktigste “friminuttet” mitt. Det betyr at jeg slipper å vekke Vilde og kle på henne for å dra hele gjengen ut av huset om morgen, og det samme om ettermiddagen, da skolen alltid er ferdig i Vilde sin daglur.

Det er her XPLORA-klokkene også har blitt utrolig viktig for meg. Den tryggheten det er å kunne ringe jentene, eller bli ringt til når de er på vei hjem kan nesten ikke beskrives. Jeg synes også det er utrolig fint at de ofte ringer pappaen sin som ikke er i nærheten av like mye hjemme som meg, bare for å prate litt selv om han er på jobb.

Det skal sies at jentene her maser om å få mobiltelefon, for da kan de spille på bussen, men selv om jeg ikke svarer det, så er det akkurat av den grunnen jeg er så glad i disse klokkene, som er uten spill og internett.

Jeg skulle egentlig ikke lage en hel spalte om disse klokkene, men jeg er bare så takknemlig for at det er laget et så genialt produkt til barn som er litt for små for mobil. Det er sjeldent jeg blir så engasjert i en ting, men disse føler jeg er redningen i hverdagen vår.

Det mange ikke vet om klokkene er også at når barna er på skolen så har vi stilt inn klokka på skolemodus fra foreldreappen. Det vil si at når jentene er på skolen får de kun brukt telefonklokka som en helt vanlig klokke.

Rabattkode på XPLORA 4 og XPLORA GO! 

Jeg har fått et ekslusivt tilbud fra XPLORA, det vil si et tilbud du ikke finner andre steder. Så det er en sann glede å kunne dele med dere rabattkoden: STINE

– som gir 200 kr i rabatt på XPLORA 4 og XPLORA GO. Koden varer kun til og med søndag 15.desember, da 16.desember er siste bestillingsdag for å garantere at du har klokken til jul.

Tilbudet gjelder kun hos xplora.no, ikke i butikker som forhandler klokkene.

 

En dag flytter jeg hitt!

Det er kanskje ikke så langt, vi trenger ingen flyttebil, men opgraderingen fra det vi har blir enorm.

Nå er det på tide med en ny oppdatering, for selv om det ikke er mer enn litt over to uker siden jeg oppdaterte husets innside sist, så er forskjellen blitt ganske så stor.

Elektriker er ferdig med det inne i veggene, vi ble til slutt ferdig med å lekte ut og isolere vegger og tak, og endelig kunne vi starte med å kle tak og vegger med gips. For en fryyd for øyet.

Huset har få gått fra å være et reisverk av et hus til å faktisk ligne rom! Det er utrolig spennende

Planen vår nå er å gjøre hele 1. etasjen ferdig, før vi starter på andre etasjen. Grunnen til det er at vi har kjøkken, stue, bad og soverom/kontor i første etasje, og når det er ferdig kan vi søke om midlertidig brukstillatelse, for så å endre lånet fra byggelån til boliglån. Dette er lurt fordi rentene i byggelånet er en god del høyere. Siden vi bruker mye lengre tid enn fagfolk ville gjort på samme jobben, er det en god del penger å spare på å gjøre ferdig primærrommene og gjøre om lånet.

Vi har bestilt maler i januar. Planen er at vi skal være ferdig med å gipse 1. etasje til det, slik at han kan hjelpe oss med å sparkle og male tak. Vi, eller jeg, har lyst til å prøve å ta veggene selv, det til tross for alle som anbefaler oss å sette det bort, men jeg tenker at det koster ikke mye å gi det ett forsøk, men det er mye penger å spare dersom vi fikser det selv. Ser vi at vi ikke får det til, kan vi heller sette bort jobben da.

På Instagram: @stineskoliommedal deler jeg masse videoer av byggeprosessen 😀

– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Mitt beste badetips

Reklame | Natusan®

Jeg spør om hun vil bade, men vet egentlig ikke om hun vet hva det betyr. Hun kikker på meg, lager en lyd, ikke noe som ligner på ord, “gågli” er ordet, men det virker allikevel som om hun prøver å svare på spørsmålet mitt. Jeg gjentar spørsmålet, slik man alltid gjør til små barn: “Vil du bade?” spør jeg og ser på henne. Hun ler litt, så snur hun seg og hopper bortover gulvet på sin usedvanlige morsomme måte.

Jøss, tenker jeg når jeg ser hun griper fatt i baderomsdøren og smetter inn. I det jeg rekker å ta henne igjen har hun reist seg opp på to bein og holder et hardt grep om kanten på badekaret, eller skal jeg kalle det dusjen vår.

Vårt beste kjøp til et lite bad – en dusj med badekar 
Jeg har ofte tenkt at barna skulle hatt et stort badekar, men barna har aldri savnet ett, alt de trenger er plass nok til seg selv, litt vann og skum. Så mye gøy barna kan ha det, selv om badekaret bare er en balje i dusjen, eller et lite badekar i bunnen av der vi andre står og dusjer!

Med Vilde har vi utrolig mange fine badestunder. Hun virkelig bare elsker når det er mye skum i badevannet som hun kan putte oppi kopper og kar,  og der har jeg et supert tips til dere som også vil ha badekar fulle av skum:

Den oransje flaska til Natusan®, som heter kids bubble – bath & wash! Den lager såå mye skum, og lukter så utrolig godt, også er den så lettvint å få tak i når den finnes på hylla med alt annet til baby i Rema-butikker. Alle badeproduktene til Natusan® er nå uten sulfater og fargestoffer (så det er altså bare flasken som er farget oransje).

Faktisk fyller Natusan® 70 år i år, så hurra for det! Hvis du har vært oppmerksom har du sett at mange nye produkter har kommet til hyllene og med nye etiketter. De fleste produktene kommer i større flasker enn tidligere.

Foruten om den oransje såpen som gir masse deilig skum og duft til badet, har også de grønne flaskene – No More Tangles™ – i shampoo, balsam og balsam spray blitt fast inventar i vårt hus. Navnet alene forklarer hvorfor dette er to hårsåre sekåringers “must have – produkt”. Jeg kan bare glemme å gre hår om vi har gått tom for balsamsprayen.


Badeproduktene fra Natusan® er også de eneste jeg har brukt på jentene hvor de ikke hyler desperat at de får såpe i øynene. På baksiden av flaska står det at produktet er like skånsomt mot øynene som rent vann, og det er en fullstendig sannhet, selv jeg har begynt å bruke barnas shampoo for å vaske vekk øyensminken i dusjen etter å ha testet hvor sann påstanden faktisk var.

Du finner disse produktene hos Kolonial 

 


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Lag hjemmelagde kjeleunderlag til jul

For to år siden fikk jeg hjemmelagde kjeleunderlag fra min kreative søster, og de har vært i bruk hver dag siden. I år spurte jeg henne derfor hvordan hun laget de. Ikke bare er de vanvittig fine, de er også utrolig praktiske, og raske å lage!

Du trenger: 

  • Ullkuler, kjøpes på hobbybutikker, jeg fant mine på Søstrene Grene. Eller du kan tove selv om du vil det.
  • trekuler (om du vil ha variasjon) kjøpes på samme sted
  • tråd
  • nål

Spill av film for å se hvordan de er laget: 

Slik lages brikkeunderlagene

1. Tre 12 kuler på en snor

2. fest endene sammen slik at det dannes en ring av kulene

3. tre på tre kuler på denne måten: 1. kule: stikk nålen rett igjennom. 2. kule: stikk nålen skrått igjennom, og så tilbake skrått sli at tråden er sydd i en spiss. 3. kulen: stikk nålen rett igjennom

4. stram de tre kulene inntil hverandre, hopp over en kule i ringen fra der tråden kommer opp, og sy de tre kule fast igjennom den neste

5. stram til og gjenta prosessen

6: Når hele stjernen er ferdig festes trådene før de klippes av

Se over 80 andre kreative forslag til jul HER– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Its beginning to look a lot like Christmas

Reklame | Ellos

Julegavetips: Jeg har rabattkoden hos ELLOS : 403462 som gir 30% rabatt på dyreste vare i ett kjøp. Gjelder på alle ordinære varer, til og med i møbelavdelingen ut året (31/12)

Tenk at det er siste året hvor jeg pynter til jul i dette huset. Det er litt rart, men ikke så veldig vemodig, for er det en ting jeg virkelig gleder meg til, så er det å pynte til jul i nytt hus neste år, for så å slenge beina høyt og nyte romjulen til det fulle. Denne julen kommer antagelig til å være den travleste julen noen sinne. På dagtid har jeg minstejenta hjemme, og så fort klokken har passert 19:00 og alle barna sover er det rett ut i nyhuset og snekre det vi klarer til klokken er ca 00:00 og vi er nødt til å krype til køys.

Det blir derfor veldig kaotisk for oss denne julen, men litt julestemning har vi allikevel fått i hus. Heldigvis er det ikke så mye som skal til, litt julepynt i rommet, lukten av klementiner som skrelles, levende lys og noen deilige pyjamaser – da er vi der.

Selv prøver jeg å komme i mål med julegaver for tiden, og tenkte jeg kunne tipse om mine favoritter fra Ellos som er fine julegaver å gi bort.

Ellos har nemlig masse deilig nattøy og koseplagg – Se hele utvalget HER!

For meg handler julen så klart om selskap med familien, men også like mye om å krype opp i sofaen med pyjamasen, og bli liggende under et pledd til langt ut på formiddagen med kakao og julefilm sammen med ungene.


En annen stor favoritt er nattkjolen min, som også finnes i en bukse og skjorte-versjon. Minstejenta har matchene, den er helt nydelig.

Jeg legger ved linker til det hele, og husk at med rabattkoden: 403462, så får du 30% rabatt på dyreste varen i ett kjøp ! Dette gjelder på alle ordinære varer, faktisk også i møbelavdelingen!

Ha en nydelig andre søndag i advent !