Tips for å få de beste kjøpene i dag! Black Friday

Reklame | Ellos

Det er Black Friday, og i år har jeg som mål å gjør unna de fleste julegaver i dag. Dette klarte jeg i fjor, og det er latterlig hvor mye roligere desember ble, og hvor mye penger jeg faktisk sparte. Alle tidligere år har jeg handlet inn de siste gavene 22. desember (!). Jeg tuller ikke, og det er dyrt og dumt.

Du finner kjolen min HER, gardinene HER, og julebelysning HER. 

Mitt tips for å få de beste kjøpene i dag

I dag er dagen hvor jeg sonderer Instagram story til profilerte profiler og influencere på let etter de beste rabattkodene. I dag deles det nemlig ut rabatter over en lav sko, og det er virkelig vanvittig mye penger å spare om man finner rabattkoder på de rette tingene. Dette er noe jeg bruker tid på denne dagen for å få de beste kjøpene på julegavene.

Min rabattkode til folket:

Selv har jeg rabattkode hos Ellos som er min samarbeidspartner, og det er til min store glede, for her kan du faktisk kjøpe inn alle julegavene i en og samme nettbutikk.

Rabattkoden: 405451 gir 5% ekstra rabatt inne på Ellos.

Bare 5% prosent, tenker du kanskje, men det er altså 5% som kommer i tillegg til det sinnsyke salget som er der i dag. Tusenvis av varer er redusert opp til 50% i anledning Black Friday.
Rabattkoden er gyldig fram til 2. desember og fungerer altså oppå allerede salgs- og kampanjevarer.

På Ellos får du virkelig alt og det er alltid den første nettbutikken jeg sjekker når jeg skal ha noe nytt, om det er klær til meg, ungene eller mannen, men også om det er noe til huset. Nylig har jeg kjøpt gardiner, duk og stoffservietter der inne, og til og med julelys har jeg kjøpt på Ellos.

Gå til ELLOS HER! God julehandel !


 

 

Bak et kreativt sinn..

Om jeg hadde hatt flere timer i døgnet hadde jeg hver eneste dag satt av tid til å utfolde alle de kreative tankene som spinner i topplokket på meg til en hver tid. Jeg har så lyst til å gjøre så mye, og jeg gjør mitt beste på å få det til. Stadig får jeg meldinger om hvordan jeg i det hele tatt rekker alt jeg gjør, og det er ingen hemmelighet det. Jeg rekker å gjøre mye rart fordi: 1. det er jobben min. 2. jeg lar det skorte på en del andre ting!

Det er nemlig slik at bak et hvert Instagramvennlig bildet, skjules den langt mer realistiske siden av hvem jeg er. Et skikkelig stort rotehode, som gjør ti ting samtidig og før jeg vet ordet av det er det så jeg ikke finner igjen noen ting i alt rotet.

Ei venninne av meg sa det så godt, da jeg åpnet dataen foran henne.

“Du har det til og med rotete på dataen du?” Jeg lo så godt, aldri har jeg tenkt slik på det, men det stemmer på en prikk. Hver gang jeg åpner dataen er det 20 åpne faner på nettsiden jeg er på, og antagelig 10 program som er oppe og går samtidig.

Bak et kreativt sinn, er det mangel på orden. Jeg lar meg bli fullstendig oppslukt i alt jeg gjør, så at jeg drar inn halve skogen og etterlater meg flere spor enn om en hel barnehage hadde vært innom – vel, det har jeg ikke tid til å tenke på mye på.

 

Om stuen er full av bøss gjør ingenting mot gleden det er å gi bort en hjemmelaget krans! Nå går turen til bestemor, og pappa som endelig har flyttet hjem etter 3 måneders sykehusopphold ! Så får jeg rydde i kveld, eller i morgen kanskje. 🙂

Og du, i starten av desember kommer det video om hvordan kransene er laget. 


Ha en nydelig dag

Xplora – har overgått alle mine forventninger

Reklame |

Tenk at denne klokka på armen, kunne gi barna så mye frihet, og oss alle så stor trygghet! 

Jentene var akkurat fylt fem år da jeg fikk spørsmålet om jeg ville teste XPLORA-klokken til barn. Jeg takket pent nei, for var ikke jeg sammen med barna, var alltid en annen voksen det, jeg hadde derfor ikke behovet.

For deg som ikke har hørt om XPLORA klokken enda, så er det altså en klokketelefon spesielt laget til barn.

Da de to femåringene ble seks år og skulle begynne på skolen, så var det jeg som tok kontakt med XPLORA. Nå kjente jeg at jeg ikke bare hadde lyst til å prøve ut klokkene, jeg hadde et stort behov for dem.


Med gode minner å vise fram på egen arm ! 

I et par måneder nå har jentene her hatt hver sin XPLORA 4 klokke, og jeg har altså takket og lovpriset personene bak denne klokken så mange ganger at en skulle tro jeg hadde blitt troene, med XPLORA som selve guden.

Klokketelefonen overgår alle forventninger jeg hadde til den. Det minner om en smartklokke, men XPLORA har gjort klokkene barnevennlige ved å fjerne tilgangen til internett.  Barna kan ringe og sende talemeldinger til de personene som er lagt inn i kontaktlisten. Dette styres igjennom foredre-appen, der legger vi til hvem barna skal ha mulighet til å kontakte.

Tryggere skolevei

Jeg synes det er ufattelig godt at vi har muligheten til å ringe hverandre nå som jentene tar bussen til og fra skolen. For meg har kanskje den mest betydningsfulle faktoren vært at de kan ringe meg så fort det er noe. For det er sprøtt at for bare noen måneder siden gikk de i barnehagen, og jeg fulgte de overalt, mens nå skal de plutselig være så veldig selvstendige i en helt ny verden.

De er stadig med venninner hjem fra skolen, og det er en stor trygghet for dem og oss at de har muligheten til å ringe hjem. Det er jo ikke alltid man tørr å snakke med andre voksne om det er noe, uansett hvor smått eller stort det måtte være.

Skolemodus

Dette er faktisk det jeg synes er mest genialt etter punktet om at vi kan ringe hverandre. I foreldreappen har vi lagt inn tidspunktene for skoledagene i uka, når det ringer inn på skolen skrur XPLORA 4 klokken seg over i “tidspunkt for skolepause”. Det vil si at så lenge det er skole funger klokketelefonen kun som en klokke.

Når det ringer ut, blir klokken en telefon igjen, og jentene kan ringe og ta morsomme bilder og filmsnutter med vennene sine.

Grunnen til at jeg hadde lyst til å fortelle om klokkene akkurat i dag, er at det er Black Friday uke. Jeg liker å handle julegaver denne uken på grunn av de gode tilbudene, og det er ingen unntak hos XPLORA – Nå er det super gode tilbud å finne på klokkene.

Bruker du i koden: speiltvillingene  får du 1 mnd fri bruk dersom du velger abonnementet på 6 eller 12 måneder. 

– GÅ TIL HJEMMESIDEN HER 

Ha en fantastisk dag, og skulle du ha noen spørsmål rundt klokken, så er det bare å kontakt 🙂


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Klarer du å se rommet i rommet?

Klarer du å se at rommet over og under er akkurat det samme? 


I dag skjer det! Vi skal ta neste steg i byggeprosessen, et steg som kommer til å endre rommene fra et råbygg til å plutselig se ut som et rom! I dag skal vi begynne å kle tak med gipsplater!  Denne dagen har jeg virkelig ventet så lenge på. Vi har jobbet nesten hver dag i huset siden vi overtok etter snekkerne, men alt vi har gjort fram til nå er ganske usynlig arbeid.

Vi har lektet  og isolert alle ytterveggene 5 cm. Det vil si at vi bare har bygd ut veggen 5 cm til. En absolutt viktig greie, men det er omtrent helt usynlig, og usynlig arbeid er etterhvert også veldig kjedelig arbeid. Nå som vi skal plate vegger og tak, kommer forandringen til å blir helt vanvittig stor.

Klarer du å se at rommet over og under er akkurat det samme? 


Lyssetting av rommene

Altså hjelpes! Nå er det elektriske godt på plass i store deler av huset, og jeg må si at dette kanskje har vært noe av det mest utfordrende til nå. Heldigvis har jeg kunnet overlate ansvaret til elektriker og jeg tror vi har kommet fram til en god plan som gir rommene en behagelig atmosfære med en god kombinasjon av lamper og spotter.
Jeg har faktisk valgt overraskende mange lamper. Jeg synes det gir en så mye koseligere følelse, og en lampe kan varieres i så mange stiler. Spottene er plassert slik at de lyset opp veggene i stuen, og gir godt lys der man trenger det, som på kjøkken og i gangen osv.

Klarer du å se at rommet over og under er akkurat det samme? 

– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

1 uke til første søndag i advent

Reklame |

Tjuvstarter jula! 

Jeg kan ikke huske sist det var så forferdelig grått og trist ute, eller når jeg faktisk så sola sist, så jeg tror det har gitt meg et ekstra behov for å starte julen litt tidligere. Her har vi allerede hatt pinnekjøttmiddag med fantastiske venner på besøk, og denne uken hadde jeg juleverksted med venninnene mine. Da var det julemusikk, gløgg og julekaker.

Jeg elsker det!

Deler noen bilder av pinnekjøttbordet vårt, for jeg syntes det ble så utrolig koselig. Jeg har fått helt dilla på strå, og synes de gjorde en så god kombinasjon med furukvistene.

Lysestaken og den lekre pynten i kvisen over bordet er fra Karen Blixens julekolleksjon hos Rosendahl 

Hvordan jeg har hengt opp kvisene over bordet får dere se i den kreative julekalenderen i desember 😀

– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Boktips for de små

Reklame | Goboken

Den lille nesa dypt nede i en bok, mens det bables høylytt og pekes i vilden sky.

Det er månedens høydepunkt, en hard pakke i postkassen, adressert til Vilde. Den eneste posten hun får, posten som hun setter så utrolig stor pris på. Enda er hun bare liten, men hun vet så godt hva denne ene pakken betyr. Med ivrige hender hjelper hun alltid til med å pakke ut. En ny bok, kanskje er det til og med to!

Jeg husker da tvillingene var små, da bestilte jeg “velkomstpakke til deg som er gravid” inne hos Goboken. Jeg elsket de månedlige bøken som kom i posten. For jeg hadde jo ikke peiling på hvilke bøker som var passende til barnas alder. Det samme nå. Enda så mye jeg heldigvis husker fra da tvillingene var små, er det like mye jeg har glemt. Som alle de koselige føle og ta på-bøkene, jeg tror Vilde sin favoritt er “Gårdsvenner”, eller den som heter “Skjegg og Bart”. Hun har til og med en bok hun kan fargelegge med vann.

Det jeg liker så godt med Goboken. Det kommer hele tiden bøker som treffer så godt. Denne gangen har jeg mottatt de alle, men jeg husker med tvillingene at jeg ikke tok i mot bøker hver måned. Jeg liker at man har valget, for selv om du i Goboken melder deg inn i ett abonnement så er det ingen bindingstid, og du varsles før bøkene sendes, slik at du kan avbestille om det er en levering du ikke ønsker. Ny bokpakke sendes en gang i måneden, men om du vil ha hver andre måned i stedet er det helt opp til deg.

Om boken er opp ned eller riktig vei, hvilken rolle spiller vel det? Det er nesten som om boken er en helt ny en. 

Bøkene er fantastiske det kan jeg love. Noen ganger sparer jeg en pakke hvis jeg vet vi skal avgårde i nærmeste framtid, en splitter ny bok på en restaurant eller en lang biltur er det lite som slår. Da kan både denne mammaen, pappaen og minstejenta kose seg på tur.

Men også her hjemme leses det mye i bøker, og det fascinerer meg hvor mye hun forteller mens hun blar og peker, selv om det enda er på et bablespråk. Mon tro hva det er hun egentlig sier. Men en ting forstår jeg og det er når hun blar over til sauen med den myke ullen, da synger hun: «Bææ Bææ, Lille laa!!» Så at hun forstår mer enn jeg noen ganger tror, det er det ingen tvil om.

Veldig ofte får jeg spørsmål om hvilke bøker barna mine har, og hvor de er i fra, så da vet du hvor:

Goboken er mitt svar!

Da slipper jeg å lete blant de tusener av bøker, men i stede bruke tiden på lese fra høyt fra sofakroken.

Lurer du på hvordan du selv kan få et fantastisk godt abonnement, klikker du HER og velger den pakken som passer for deg og ditt barn enten du er gravid, eller om barnet har rukket å fylle 3 år.

Flytte bort fra den sentrale kjernen

Som barn sprang jeg rett ut i gata og tegnet hjerter og paradis på asfalten, ofte kom naboen ut, og da kunne vi hoppe sammen.
Jeg trengte aldri å ringe en venn for å høre om han eller hun var hjemme om jeg ville leke med noen, jeg kunne bare rusle av sted, var ikke vennen min hjemme, gikk jeg bare til neste hus. Halve klassen bodde jo i dette trygge og barnevennlige byggefeltet. Vi kunne gå til skolen, gå til fritidsaktiviteter, gå til butikken og gå til hverandre.
Det var langt unna en storby, bare et middels stort byggefelt, men for oss var det hele verden. Vi trengte verken mer eller mindre, det var helt perfekt.
Nå lurer du kanskje på hvor jeg vil, men for noen dager siden fikk jeg spørsmål om jeg kunne skrive om det å flytte ut fra det sentrale, og bo landlig. For hva betyr det egentlig for ungene og ikke ha naboer rundt seg, og hvor mye kjøring blir det egentlig?
Som barn var min største drøm å bo på gård med masse dyr, kanskje var det fordi foreldrene mine ikke var like interessert i å fylle hjemmet med pelsballer som det jeg var. I dag er barndomsdrømmen min virkelig. Jeg bor på drømmegården og har 9 pelsballer rundt meg. Barna våre, de ville heller bodd i byggefelt, ingen drøm en større enn å ha naboer på alle kanter. Antagelig drømmer de like høyt om naboer som jeg drømte om å ha dyr som liten.
En dag tror jeg allikevel de vil se verdien av å bo her vi bor.
Bevisste valg tas med hensyn til at vi bor landlig

Det er ikke slik at vi bor svært langt unna barnas sentrum av aktiviteter og venner, men vi bor akkurat så langt unna at vi må ta bilen for å komme oss fram. Og så fort det er såpass langt unna, så er det for langt til at ungene kan møte venner på egenhånd.

Av den grunn tror jeg det er ekstra viktig å lage et hjem som ungene vil samles i. For oss er det viktig å ha åpne dører for barnas venner, og skape et miljø som barna vil like seg i. Vi har muligheten til å ha et hjem som er annerledes enn et hjem i ett byggefelt. På grunn av den store tomten har vi plass til å ha sandvolleyballbane og en 60kvm stor kaningård i tillegg til lekeapparater, trampoline, svømmebasseng og boblebad i hagen. Det vil si at barna kan samles her uten å kjede seg det grann.
Skolebussen er redningen 
Skolebussen gjør det like enkelt å ha med venner hjem som for de med gangavstand til skolen.
Det at klassevennene kan bli med på bussen er helt fantastisk, for dette gjør at venner kan være med hjem uten at det er til anstrengelse for noen.
Det er derfor ikke noen problem å bo landlig til, så lenge man tenker at man allikevel kan gjøre hjemmet attraktivt for ungene opp igjennom årene. Med mye plass og mindre naboer har vi muligheter til å ha aktiviteter som er helt annerledes enn i et byggefelt, eller inni en by. Om det er å ri, kjøre firhjuling, skyte på blink eller bygge en trehytte.
Jeg tenker at det handler om å vise ungene hvor fint det faktisk er å bo der man bor, og at det er mange gode ting, men også noen kjedeligere ting om man bor i blokk, enebolig eller på gård.

– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Dåpskake laget i fortfilm :D

I helgen fikk jeg det ærefulle oppdraget om å bake kake til dåpsdagen til min venninnes første og helt enestående nydelige datter. Det synes jeg er veldig stas, til tross for at jeg alltid får nerver hver gang jeg skal lage noe til noen andre, om det er et sydd plagg eller en bakt kake!  Slik har jeg vært så lenge jeg kan huske, jeg er så fryktelig redd for at det jeg gjør ikke blir bra nok, enda jeg vet at det alltid er bra nok. Det er bare det at jeg hver gang tenker at det kunne jo vært litt bedre.

Det jeg prøver å si er bare tusen hjertelig takk for alle kommentarer som har blitt sendt min vei i dag etter at jeg delte video av kakelagingen på Instagram. I dag har jeg virkelig forstått at noen små feil ikke er noe å bry som om.  Her kommer videoen en gang til for dere som ikke har vært på Instagram i dag

PS: Kakeoppskriften jeg bruker er Annas Sjokoladekake + og denne sjokoladekremen

OPS: Kaka må ALLTID stå mye lengre enn det står i oppskriften om du har våte håndklær rundt i starten.

– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Vi har begynt å pynte til jul

Reklame | Ellos

– All I want for Christmast is you –

Endelig kan jeg vise fram noen av julenyhetene inne på ELLOS! For Vilde og jeg har allerede startet julen. Rabattkode finner du også i innlegget 😀

Med julelys og julekos

Det er så klart fremdeles tidlig å pynte til jul, men jeg har begynt med å lage Den Kreative Julekalenderen som kommer i desember, og da må rett og slett julen inn på samme tid. Nissene skal få vente en god stund til, men noen julekuler og julestjerner må visst til. Spesielt betatt er hele gjengen av den magiske julekulen fra Snøfall.

Siden vi bygger hus på kveldene i disse dager, er jeg redd for hvor brått julen kan kommet, og derfor har jeg allerede begynt å gjøre meg litt klar. Jeg har allerede nå funnet den perfekte julekjolen, og da jeg kom over denne pyjamasen med matchende til liten var jeg solgt!

NY RABATTKODE HOS ELLLOS 

Koden: 403461 gir 30% avslag på dyreste vare inne på Ellos, og nå har julenyhetene kommet for fullt. Tilbudet gjelder på ordinære varer, ikke møbler.

Tenkt at jeg allerede har funnet kjolen jeg skal gå med på julaften. Det kjennes så sykt godt, jeg som alltid står 23. desember og blar meg febrilsk igjennom skapet i håp om at det har vokt noen nye klær der siden sist.

Denne Maxi-kjolen er super elastisk, og har så høyt liv av jeg kan spise julemiddag til mageskinnet omtrent sprekker. Den er rett og slett vanvittig behagelig å ha på, og helt nydelig!

Et annen plagg jeg måtte klikke hjem er denne sykt fine tunika-blusen. Jeg vurderte lenge om jeg skulle ha den i rød, sort eller grønn, for de er alle mine favorittfarger, men jeg landet på rød, og den er bare så fantastisk fin!

En riktig god dag ønskes!


 

Når blanke ark fylles med minner

Reklame | fotoknudsen

Da var det denne tiden av året igjen, ett helt år har gått, og det så vanvittig fort.

Jeg sitter og blar igjennom alle bildene, det har samlet seg mange i løpet av det siste året. Flere ganger stopper jeg opp, noen ganger med en liten tåre i øye, andre ganger med en latter som bryter stillheten i rommet. Det er rart hvordan bildene på skjermen foran meg bringer fram både lyder og lukter, som om det er noe magisk med det hele, bildene tar meg tilbake til akkurat det øyeblikket de ble tatt, som en tidsmaskin. Jeg kan til og med kjenne alle de indre følelsene jeg hadde akkurat i det lille sekund.

Islandsturen med min kjære, syboken som ble til, huset som ble bygget, og alle de fantastiske små og store minnene sammen med barna. Dette året har vært spesielt innholdsrikt.

På akkurat samme tid i fjor satte jeg meg ned og laget fotokalender og fotobok med bilder fra hele året. Det samme gjorde jeg året før der, det samme gjør jeg nå. Dette har blitt min viktigste tradisjon i november måneden. Kanskje den viktigste tradisjonen igjennom hele året når jeg tenker meg om.

Bildene som lagres i en sky, eller på en ekstern harddisk er det ingen som har noen glede av, bildene i fotobøkene og kalenderen jeg alltid har framme derimot, blir kikket i hele tiden.

Derfor er det en ufattelig stor glede å få lov til å dele ut rabattkoden jeg nok et år har fått av fotoknudsen. Denne rabattkoden kommer så vanvittig godt med på julegavene jeg lager, og jeg håper du vil ha like stor glede av den.

RABATTKODEN: TVILLING2019 
Gir opptil 40% rabatt på alt hos fotoknudsen, den gir 40 % rabatt for fotokalendere og julekort, og 30% rabatt på alt annet. Rabattkoden er gyldig til 26. november 

– Gå til fotoknudsen HER 

Den beste julegaven av dem alle: Kalenderen

Hvert eneste år lager jeg en ny kalender med bilder av barna inne på fotoknudsen. Dette er den fineste julegaven vi gir hvert år. I moderne hjem er det få som setter av plass til ett nytt barnehage eller skolebilde av barna/barnebarna hvert år. Derfor liker jeg så mye bedre å gi bort en kalender. På den måten får besteforeldrene 12 nye bilder som får henge på veggen igjennom det neste året, og så kommer det 12 nye bilder året etter.
Jeg bestiller alltid det størte formatet, for da har vi plass til å notere opp alle planer som skjer i kalenderen som henger på veggen.

 


Å lage årbok har blitt en tradisjon

Hver november setter jeg av tid til å lage en årbok med alle minnene igjennom det siste året. Dette har blitt en av de viktigste prioriteringene mine før jul. For det å få bildene i bøker gjør at vi får så mye mer glede av bildene, i tillegg til at minnene blir så mye sterkere. Det er utrolig hvor fort vi glemmer, det tenker jeg alltid på når jeg går imellom bildene fra året.

I år gjorde jeg alle sidene mørke grå i stedet for hvite, og jeg synes det ble så utrolig kult. På bildet under har jeg satt inn en rekke Snapchat minner, man trenger virkelig ikke et godt kamera for å lage minnerike og fine fotobøker.

Bøkene får du i flere størrelser, og de kan lages fra data, nettbrett eller mobil. Selv bruker jeg å lage bøkene i str L liggende, med layflat-innbinding og glanset papir.

– Gå til fotoknudsen HER 

Ha en fantastisk søndag kveld


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –