Hjemmelagd bursdagsgave til barnas venner

Stoffrester, til fine pannebånd 

Hvis du liker å være litt kreativ, og har en symaskin, så har jeg et veldig godt tips til bursdagsgaver til barnas venner – nemlig hjemmelagde pannebånd.

Ikke bare koster et hjemmelaget pannebånd godt under 50 kroner som er maksprisen på gaver i vår klasse, men gaven har også en praktisk funksjon i tillegg til å bli svært godt tatt i mot. Alle trenger tross alt et pannebånd.

TIPS:

Lag opp en liten stabel med pannebånd i ulike farger av stofftypen jersey. Når du først er i gang med å sy ett pannebånd tar det ikke så mye lengre tid å klippe ut og sy opp flere med en gang.
Dette sparer deg for mye tid og jobb når ungene plutselig er bedt i en ny bursdag.

– HER viser jeg hvordan du syr pannebånd. 

La barna pynte! 

Ved å inkludere barna i å lage pannebåndet til vennene sine, hopper de nærmest av stolthet i det de rekker gaven til vennen sin. Er det ikke egentlig det gaver handler om, gleden ved å gi?

Strykevinyl 
Selv har jeg kuttemaskinen og det tilhørende programmet fra Silhouette Cameo til å klippe ut alle motiver jeg måtte ønske. Men du trenger ikke å ha en kuttemaskin for å lage fine motiver. Du kan like gjerne tegnet og klippe ut motiver på strykevinyl for hånd.

TIPS

Klipp ut mange ulike motiv av strykevinyl mens du først er i gang, slik at barna kan pynte ett nytt pannebånd når en ny bursdag er i anmarsj.

Strykevinyl kan du finne på flere stoffbutikker, jeg har mine fra Kreativshop.no, der er også kuttemaskinen fra.

Strykevinylen festes enkelt ved at man stryker motivene på stoffet.
Vi har brukt glittervinyl og refleksvinyl på dagens pannebånd.

God søndag til deg


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

HJELP! Baderom

Kanskje har jeg tegnet om badet 100 ganger, nå trenger jeg hjelp! 

Det er ikke ett rom i huset som jeg har hatt så store problemer med å innrede som badet vårt. Jeg har trodd at jeg har tegnet det stort, men badet skal brukes av alle 5 (!) og det blir bare ikke stort nok. Det høres sikkert sinnsykt ut å bare ha ett bad til en familie på 5, hvorav 4 er jenter. Hah. Men vi har i tillegg vaskerommet som blir et kombinert vaskerom og bad, med både do og dusj, i tillegg til lilledoen med kun do, så jeg håper det skal være tilstrekkelig. Vi får heller lage sminkepulter på hvert av jentenes soverom når de blir større

Vil at badet skal bli spesielt 

Vann og avløpsrør i tillegg til rommets fasong er ferdig, så det får jeg ikke endret på, men det er nok mulig å bytte om på for eksempel do og badekar plassering. Problemet er bare at jeg ikke blir helt klok på løsningen til rommet. La meg vise hvordan øyeblikkets (jeg endrer hele tiden) planløsning ser ut:

Her er også planløsningen sett ovenfra 

Fliser? Sement? Malte flater? 

Jeg har vært igjennom de fleste materialer på vegg og gulv, og heller ikke her blir jeg enig med meg selv. Jeg henter inspirasjon på Instagram og Pinterest, og hver gang jeg kommer over noe jeg liker godt lagrer jeg bildet for å finne den røde tråden blant de mange badene som jeg liker. Jeg vet at jeg liker bad som har kombinasjoner, altså for eksempel fliser på gulv + en vegg, og malte vegger for resten. Jeg synes også mickrosement gjør seg utrolig godt på bad, og er det puttet inn noen segmenter av treverk så er jeg solgt. Allikevel føler jeg at fra det ene øyeblikket til det andre har jeg snudd om på hva jeg liker best.

Typisk meg er det at jeg lagrer ett bildet som dette ↓ mens jeg tenker; slik kan jeg gjøre det, i alle fall gjøre det lignende. Så gjør jeg det i tegneprogrammet og ikke før jeg er ferdig innser jeg at jeg aldri i livet kommer til å få noe som ligner, for tross alt er ikke badet vårt 60 kvm stort, og har heller ikke en takhøyde på 4 meter! Haha. Er det muulig!

Alt jeg vil er at badet mitt skal få en liten wow faktor, og kanskje skille seg litt ut fra de badene vi er så vandt med å se.

Kanskje du kan hjelpe?  

Jeg har igjennom hele husbyggeprossessen fått mer hjelp av dere enn dere aner. Hele tiden får jeg råd og tips, på løsninger og endringer – JEG ELSKER DET! Så nå spør jeg igjen? Er det noen som har noen sykt gode ideer til hvordan jeg kan skape drømmebadet med de forutsetningene vi har?

Jeg legger med en liten video av baderommet slik det for øyeblikket er tenkt. Jeg bruker tegneprogrammet Roomsketcher for dere som lurer

 

 

Permisjonen er over for denne gang

Reklame | Ellos

Selv om dagen min i dag ikke er stort annerledes enn dagen i går, er det en ganske stor forskjell allikevel! Min siste permisjonsdag er over! 


PS: Antrekket mitt på bildene er fra Ellos, rabattkoden min på 30% på dyreste vare er i ferd med å gå ut, men er gyldig fram til 30. september. Koden er: 405438. Og kan brukes på alle ordinære varer hos Ellos, utenom møbler.

– HER finner du alle høstnyhetene hos Ellos, det er så vanvittig mye fint strikk, kåper og jakker der inne akkurat nå.

En tid for alt

Vi har bestemt at Vilde får være litt lengre hjemme, og at vi enten utsetter barnehageoppstart til etter jul, eller helt til neste høst. Men nå er altså min permisjonstid offisielt over, og det er mannen sin tur til å ta over. I alle fall delvis, da han også graderer sin permisjon, slik at han får 40% hjemme med Vilde, og 60% på jobb.

Det betyr allikevel ikke at hverdagen vår blir veldig annerledes riktig enda, jeg har heldigvis en forlenget tid med gullet til tross for at permisjonstiden er over, og er veldig takknemlig for det. Dagene med Vilde er så utrolig fantastiske, selv om mye av fritiden min forsvinner. Både mannen min og jeg driver firma, og det krever at vi alltid er på jobb, så når vi velger å ha Vilde lengre hjemme, betyr det at vi er foreldre på dagtid, og i full jobb så fort ungene er i seng, pluss nå og da så fort det passer seg. Jeg kan ofte ha dårlig samvittighet over tiden jeg ikke får hatt med venner og til tider er det slitsomt å leve på denne måten, men allikevel ville jeg ikke hatt det på noen annen måte

Lenker til antrekket mitt: Verdens deiligste skjørt som jeg bor i, finner du her / Den nydeligste og mykeste strikkegenseren i en herlig gråblå tone, men som også finnes i to andre farger, finner du her / Rabattkoden er automatisk lagt inn og trekkes fra i handlekurven. Koden gir 30% på dyreste vare, uansett plagg. Ikke møbler.Tiden med barna er så vanvittig verdifull for meg 

Siden jeg uansett har Vilde hjemme på dagtid, og velger å jobbe mer på kveldstid, har vi heller ikke behovet for å ha storesøstrene på SFO. Denne ekstra tiden med alle tre er helt utrolig. Jeg føler jeg aldri har vært nærmere de store som nå etter at de fikk så korte dager. Tross alt er det 3 dager i uken hvor de bare er fire timer på skolen.

Jeg ser også hvor stor glede Vilde har i selskapet med de store, og siden jeg er smertelig klar over hvor fort tiden går, prøver jeg å stoppe litt opp og bare nyte hvert minutt. Før man vet ordet av det går de alle sammen på skolen :O

Denne høsten skal Vilde og jeg bygge hus, så jeg håper det blir like koselig å ha henne med på det, som det har vært å ha henne med alle de timene vi har tilbragt på syrommet i løpet av hennes første leveår da jeg skrev sybok.


Til slutt vil jeg rekke en stor takk til Ellos, for fantastiske høstklær til garderoben. Jeg har lagt merke til at flere av venninnene mine aldri har handlet der og da skjønner jeg ingenting, for visste dere det at Ellos har sitt eget merke med masse rimelige plagg, i tillegg til at du finner ekstremt mange andre superkjente merkevarer – som for eksempel Kavat, som de nydeligste skoene til Vilde er i fra. Du finner virkelig alt til dame, herre, barn og huset.

Jeg kan også legge hånden på hjerte og fortelle at jeg synes Ellos leverer varer av en høyere kvalitet enn tilsvarende kjeder med samme priser.

-Gå til Ellos her

30% rabatt på dyreste vare legges automatisk inn i handlekuven i linken over. Gjør den ikke det, kan du selv legge inn koden: 405438. Den er gyldig fram til 30.september, og gleder på alle ordinære varer, utenom møbler


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

 

 

Stor jenteklipp

Da de to veslevoksne frøknene for første gang sa at de ville klippe håret til rett over skuldrene, tenke jeg at det ville være en smal sak og snakke de bort i tanken. Så glad som de er i å pynte opp håret med fletter og strikk – det er ikke enkelt med kort hår. Det var det jeg sa, jeg kunne like gjerne sagt: Nei, dere kan ikke klippe dere kort, fordi jeg synes dere er fine med langt hår.

Jeg innså ganske raskt at jeg aldri har ønsket, og heller ikke vil være en slik mamma som forteller hvordan mine barn skal se ut. Hva er egentlig det for en mamma å ha? De to jentene hadde ingen større ønske enn å få klippet håret sitt. Det var drømmen. Det var denne frisyren de syntes var så utrolig fin på de av venninnene som hadde skulderlangt hår. I tillegg kom argumentasjonen om at så hårsåre som de er, så ville det bli mye enklere å gre et kortere hår.

Det var ikke stort annet å gjøre enn å kontakte Onkel Åge og endelig få reise til Klippotequet.

Alle skulle hatt en Onkel Åge i livet sitt, en mann man blir umiddelbart glad i på grunn av hans humoristiske sans, hans raushet, og evne til å snakke til alle mennesker uansett alder. Det er en kunst, og det finnes få av de. Dessuten kan visst trylle, for ikke bare ble håret til de to jentene fint, det ble akkurat slik de hadde drømt om. Ønsket fra da Otilie fant firkløveren på bakken forrige uke, gikk i oppfyllelse, enda hun ikke sa høyt hva hun hadde ønsket seg.

Sjeldent har jentene være mer fornøyd. Og som de selv sa det så godt:

“Jeg har drømt om sånt hår, men jeg visste ikke jeg kom til å bli såå fin!”


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Fra barnehage til skole – jeg mistet all kontroll

Der ble jeg stående å vinke med en stor klump i magen, mens de så vidt rakk og veive en hånd opp i været før de forsvant hoppende av gårde med de litt for store skolesekkene på ryggen..

.. De skulle ikke bare springe de få kontrollerte meterne inn til klasserommet, de var på vei til bussen, for aller første gang. Og det på deres andre skoledag.

Det var ikke slik det skulle bli.. De skulle jo vente med buss til andre klasse, det var det jeg hadde fortalt meg selv, det jeg hadde fortalt dem, det var det jeg trodde. For de to jentene var jo alt for små, bare 6 år! For noen måneder siden gikk de i barnehagen. Og i barnehagen slipper man ikke barna på en buss alene. Er du gal!?!  Og det er jo begrenset hvor mye større man rekker å bli bare på en sommerferie..

Jeg tok feil. De fikk busskort første skoledag, med beskjed om at de kunne ta bussen allerede neste morgen. De fortalte meg at jeg hadde tatt feil. De måtte ikke vente til andre klasse, for en tøysete mamma å ha. Jeg smilte, lo litt også av deres gale tanke. Ikke søren om de skulle på noen buss, så uansvarlig er jeg ikke!

Kanskje etter jul, men fra og med andre skoledag. Nei!

Pappaen hadde en helt annen oppfatning, kanskje fordi han selv bodde slik at han måtte ta buss i alle år. Selv kunne jeg bare gå til og fra skolen, og jeg hadde dessuten en 6 år eldre søster som kunne passe på.

Det var i blikket deres jeg innså at det var jeg som tok feil. At frykten for skolebuss kun befant seg i mitt hode. At ved å nekte de å kjøre buss til skolen denne andre skoledagen i deres liv, ville drepe en forventing større enn den barn bærer på selveste julaften.

Jeg kunne plutselig ikke se noe til de to jentene jeg for et par måneder siden hadde hentet i barnehagen. Det var som om de hadde lagt noe barnslig fra seg på hylla den dagen vi forlot avdelingen. Foran meg sto det to selvstendige og store jenter, med hvert sitt busskort i hånda, klare for sin andre skoledag.

Hva kunne jeg egentlig gjøre? Knuse drømmen deres på grunn av egen frykt?

Så der ble jeg stående og vinke med en stor klump i magen, mens de hoppet av gårde til bussen, stoltere enn noen gang… 

Men en ting var i alle fall helt sikkert. Selv om de skulle få lov til å ta bussen om morgen, skulle jeg hente de igjen etter skolen..
..det skjedde i akkurat en uke. For hvorfor i alle dager måtte jeg hente, når de bare kunne ta bussen. Det var det de selv sa.

Jeg prøvde å komme opp med noen gode grunner til hvorfor jeg måtte hente de, som; det er jo greit at jeg kan sjekke opp skiftetøyet deres, om noe mangler. Eller; jo, det er fint for meg å hilse på læreren deres innimellom, og høre hvordan dagen har vært.
Alt for å prøve å bevare det lille snevet som var igjen av  kontroll.

Ikke bare var det denne løsrivelsen fra å ha full kontroll til null kontroll, men hva ville lærerne tenke? Hva ville de andre foreldrene tenke? Lar hun barna sine ta bussen til og fra skolen, er hun helt uansvarlig, hva med å stille litt opp for ungene sine.

Dette var så klart bare min frykt som snakket. Frykten for å ikke være en god nok mammaen, frykten for hva andre vil tenke og mene. Det er bare det at, det er ved å la de to svært så selvstendige to jentene mine få ta buss, at jeg er deres perfekte mamma. Og selv om jeg ikke er på skolen hver dag, har jeg daglig kontakt med læreren deres. Det er vel det som er så fint med mobiltelefon.

Skolen startet med et smell, jeg mistet all kontroll, følte hjertet dunke langt opp i halsen.. Jeg gikk fra å ha full kontroll til null kontroll, men fy søren så gøy. Barna våre har blitt skolejenter, nå er de ikke lengre bare små, men litt store også.

Gjett om jeg er stolt! 


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

 

Bringer høsten inn

Reklame | Ellos

Det aller fineste med høsten er fargene! I dag plukket jeg med biter av den for å bringe den inn..

Antrekk i innlegget er fra Ellos, og hvis du ønsker har jeg en rabattkode: 405438, du kan benytte deg av for å få 30% avslag på dyreste vare hos Ellos. Koden er gyldig til og meg 30.september, gjelder ikke møbler. 

Like utenfor stuevinduet står et rognebærtre så tungt av oransje rognebær at det har sluppet alle bladene for å ha nok næring til den gode avlingen. Fargen er helt enestående, og det å kunne ta med denne fargen inn i huset gjør meg så glad. 

De varme sterke fargene lager tilværelsen så vanvittig lun og koselig. Det gir meg lysten til å bare krype under ett pledd og tenne opp i peisen. Jeg hadde glemt hvor vanvittig hyggelig denne tiden av året er. 


Linker til antrekket: Den fantastiske røde kåpen / Favoritt ullgenseren / Den perfekte jeansen  – Rabattkoden legger seg automatisk inn om du legger ett plagg i handlekurven og gir det 30% avslag på dyreste vare. Tilbudet gjelder alle varer, ikke møbler. 

– Alle høstnyhetene finner du her 


Rust i stuen 

Siden vi er godt i gang med å bygge nytt hus, får det gamle huset være som det er. Det er ikke lenge før det skal slettes med jorden, og enda jeg har lyst til å handle og fornye hver krok til en hver tid, så sparer jeg meg nå til den dagen jeg kan fylle det nye huset med rusk og rask. 
En enkel endring i stuen ble derfor å flytte rustfargen som vi har hatt på soverommet til stuen. Enkel forandring, men allikevel akkurat nok til at stuen ble helt annerledes. 

Det var visst enda ei som ble glad av å få inn litt farger. Jeg ler så mye av den lille rakkeren her, dette fjeset setter hun opp antagelig 100 ganger i løpet av en dag. Hvorfor? Hun vet vi begynner å le hver gang. 

Ha en helt fantastisk dag

 

Dyrene + barna = sant

Reklame | Polarn O. Pyret

 Polarn O. Pyret har nettopp sluppet høstens nyheter,
blant annet dette fantastisk skallyttertøyet


→ I dag startet kampanjen hvor du får 50% på skallbukse ved kjøp av skalljakke ←

Det har startet, knirkingen i huset, den kalde trekken som får deg til å snu rundt, som om det skulle vært ett spøkelse som fløy forbi.

Det er bare vinden der ute som blåster tvers igjennom de punkterte, gamle vinduene. Vinden som bringen høsten med seg, og i et hus fra det 18. århundre kjennes det godt.
Kulden setter allikevel ingen stopper for det daglige stellet av vår seks små huleboere, så denne uken har vi pakket opp luer og votter. De fantastiske ytterplaggene til jentene er som alltid fra Polarn O. Pyret, for – Once you go PO.P you’ll never go back.

→ Lilla sett: Skalljakke / Skallbukse / ullue

→ Blått sett: Skalljakke / Skallbukse / ullue

I kaningården er sporende av høsten tydelig

Kaninene spiser raskere enn gresset klarer å gro, og den praktfulle hagen har gått fra å være frodig grønn til trist og brun. Det virker nok idyllisk, 6 små kaniner i hagen, alle barns drømmesituasjon. Men skulle du vurdere å få dyr, er det greit å vite at det er du og ikke barnet som egentlig får de.
Høsten legger et større ansvar på seksåringene, for enda er det så mye grønt og godt gress, blader og planter som kan plukkes. Problemet med barn er bare at de lever i øyeblikket og mangler evnen til å tenke konsekvent, så det er virkelig ikke hver dag det er like enkelt å få jentene til å ta det store ansvaret som følger med å ha dyr. Det er rart med det, men de trenger også mat de dagene det regner ute.

Det vanskelige og viktige ansvaret

Enda er jentene for små til å ha det fulle ansvaret for dyrene vi har, men de er nødt til å bidra, og ut av det kommer det så mye fantastisk bra. Bare tenk selv på alle de viktige egenskapene du tilegner deg som barn ved å ha ansvar for ett dyr. Et dyr skal ha rent vann, frisk og sunn mat og tilsyn hver eneste dag. I tillegg må det gjøres rent slik at kaninene ikke blir syke, og det er kun ved å gi kjærlighet at man får kjærlighet tilbake. De fleste får ikke en gang tatt på de pelskledde kaninene våre, for de har 60 kvadratmeter og stikke av på, men..

..hver eneste morgen når Otilie og Olivia går til bussen springer det seks kaniner langs gjerdet der de følger jentene nedover veien.

Det er gøy å ha dyr, når man ser at dyrene har det godt.

Men visste du at kaniner er svært utsatt for dårlig vær? Derfor trenger de å ha ett sted å søke le for vinden, og et oppvarmet hus de kan hoppe inn i når kuldegradene melder seg. Noen mener kaniner ikke liker å være ute om vinteren i det hele tatt, men jeg kan fortelle deg at så lenge de kan trekke inn og varme tottene når det trengs er det ingenting som er så gøy som å grave, eller gjøre noen skikkelige kromsprang i nysnøen.

Det er fantastiske ikke så ulikt for ungene. Det er ikke så mye som skal til for at de skal kose seg ute i dårlig vær, den eneste forutsetning er at de ikke blir våte eller kalde.

Jeg tenkte jeg skulle la være å ramse opp de mange grunnene til at jeg sverger til yttertøy fra Polarn O. Pyret. De har nemlig gjort det veldig enkelt; velger du yttertøy merket med PO.P WeatherPRO får du deres aller beste funksjonsyttertøy. Et trygt valg rett og slett. Er du interessert i å lese deg opp, så er det HER du skal gjøre det.

→ Sjekk ut Polarn O. Pyret sine nyheter HER ←
Og benytt deg av kampanjetilbudet ↑ hvor du får skallbukse til halv pris ved kjøp av skalljakke


Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

 

#spresyglede til Norges land

Drømmen min, jeg har fått det til. Jeg sprer syglede til Norges land! 

I går leste jeg høyt fra syboka til pappas store glede, jeg leste fra de første sider: Min historie, alt har en begynnelse. Med innlevelse i stemmen leste jeg så godt jeg kunne fra den tiden  jeg hadde to prematursmå jenter i armene, fra den tiden søm ble min store lidenskap.

Det at jeg har gjort boken såpass personlig gjør at jeg er spesielt glad i denne boken, den kunne ikke vært skrevet av noen andre, for hele boken er historien på min syreise. Jeg refererer ikke bare til den personlige teksten i starten av boken, men også sykonseptet som forteller om min reise i stoffene og sømmenes verden. Det er nemlig slik jeg alltid har jobbet med mønster. Jeg har kjøpt et mønster, sydd en kjole, nesten gang har jeg tegnet om armen, gjort dem korte i stedet for lange, for så å få en helt ny kjole. Og slik har jeg utviklet mønstre og ferdigheter. Til slutt endte jeg opp med å lage 12 mønsterdeler til en sybok, 12 mønsterdeler som kan settes sammen i ulike kombinasjoner som skaper over 50 ulike klesplagg. Jeg kom til 46 ulike klær, men allerede har dere som har kjøpt boka kommet opp med flere. For; Hvorfor ikke feste blusedelen til buksa, for å få en bukse med skjørt, eller; hvorfor ikke bare sette strikk i livet på kjoledelen for å lage et rent skjørt i stedet for en kjole.

@spresyglede 

Mitt store mål om å kunne Spre Syglede har jeg fått til, og det er noe jeg kommer til å fortsette med så lenge jeg har mulighet. Alt innen sømmens verden deler jeg på sykontoen jeg har på Instagram: @spresyglede 


#spresyglede

Det begynner allerede å komme mange bilder under taggen #spresyglede på Instagram. Dette er taggen jeg veldig gjerne ønsker at dere som syr klær inspirert av boken min eller bloggen min skal bruke om dere ønsker å vise fram det dere lager. Jeg er stadig inne og kikker på taggen for å se alt det fine som blir skapt. Dette har nå blitt en egen inspirasjonsside for meg, så jeg håper den kan være det for dere også.

Her er litt av det dere finner under taggen #spresyglede – Takk til alle dere som har delt


Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Boligmesse og husinnkjøp

Jeg slapp ut et sukk i det mannen min og jeg forlot boligmessen i går, han lurte på hva det var, og jeg smilte tilbake:

“Det er litt deilig å bruke penger! I hvert fall når man gjør gode kjøp på noe man har ønsket seg så lenge!” Så nærmest hoppet jeg avsted, en TV og en vask rikere.

Nå har vi kommet til det stadiet hvor jeg begynner å bli desperat etter å starte med huset. For hver dag ser huset litt mer ferdig ut fra utsiden, og om bare en måned er snekkerne helt ferdige, slik at vi kan starte arbeidet inne i huset.

TV
Når jeg må gå med på kompromiss om TV i penstuen, må mannen gå med på kompromiss om at TV’en ikke ser ut som en TV. Samsung sin Frame har begge deler, jeg har siklet på denne TV’en i over ett år, og nå er den endelig miiin, selv om den ikke kommer på veggen før stuen er ferdig! Hah.

Vask
På lilledoen har jeg vært på let etter en rustikk bollevask som står i god stil til baderomsmøblene jeg har snekret, og i går fant jeg den perfekte på boligmessa. Jeg gleder meg så til å få den opp og montert! Vasken heter Denia og jeg kjøpte den hos A-bad.

Benkeventilator
Jeg må si at jeg stadig gjør ett og annet innkjøp, i dag kommer BORA Pure Benkeventilator på døren, og selv om det enda er lenge til den er i bruk, trengte vi rørene som går ut i veggen alt nå, så da var det like greit å bestille alt på en gang.

Lamper
Sist uke kom også to lamper jeg har kjøpt til nyhuset. Lampene er fra Halvor Bakke sin kolleksjon, og jeg har ønsket meg de så lenge. Disse skal få en veldig fin plassering på soverommet vårt! Jeg GLEDER meg!

Min mann ler av at jeg stadig tar med noe nytt hjem, som for eksempel en pakke med gulv, men så er det slik at det er veldig greit å ha noen prøver når andre ting skal bestemmes.

Jeg har også en hel del planer klare for ulike møbler og inventar, så jeg skal komme med flere oppdateringer etterhvert.


Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

Fra innsiden endres huden

Reklame | Oslo Skin Lab

Jeg vil også prøve !!

Det har ikke vært til å unngå å få med seg Kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab. Etter å ha hørt på favorittpodkastene til, Vanessa og Synnøve, og Kristina og Belinda som stadig forteller om dette fantastiske produktet, uke etter uke, så skulle det vel kanskje bare mange at  kollagenpulveret skulle komme under huden på meg også, bokstavelig talt. Disse fire sverger til produktet, og når jeg ser hvordan de fire ser ut, er det jo ikke rart man blir påvirket.

Allikevel var det ikke før jeg oppdaget at venninnen min også brukte kollagenpulveret at jeg fikk blod på tann. Jeg er litt sær slik, jeg liker å få anbefalinger av kjente og kjære. Det til tross for at jeg selv er en influencer som anbefaler det ene og det andre nå og da. Forskjellen er bare at jeg alltid er ærlig. Eller er det kanskje slik at de andre også er det?

Jeg er en fersking på produktet, kun testet i 3 uker, så jeg skal komme tilbake til dere med min personlige mening etter litt lengre tid, men så langt la meg bare presentere punktene som fikk meg til å tenne helt på dette produktet

 

– I slutten av 20 årene (jepp, det er meg, 28 og ett halv år her), synker kollagennivået gradvis – på godt norsk, jeg er på vei til å bli både bulkete og skrukkete, og speilet er meningsløst ærlig på dårlige dager.

– Produktet har vært igjennom solide studier på lik linje med legemidler, med dokumentert effekt etter 8 ukers bruk – da får jeg en indre flamme som sier at dette må jeg sjekke om faktisk stemmer, flere som er slik?

– Det er helt logisk at om skal man ha en endring, så må den komme fra innsiden. Joda, jeg kan legge den fineste sminke og føle meg veldig så fresh, men det hjelper lite når kvisene popper fram fordi jeg stappet i meg burger og alkohol helgen før. Det er det som skjer innenfra som faktisk blir synlig til slutt

– Med 60 % rabatt på første bestilling, og deretter 30 % rabatt på de neste leveringene, så er produktet så rimlig at det ville være tullete av meg og ikke gi det et forsøk. Det er heller ingen bindingstid, så skulle jeg tenkt at det ikke var noe for meg, slipper jeg å ha ett års forbruk med noe jeg ikke liker.
Ikke at det ser ut til å bli et umiddalbart problem. Pulveret verken smaker eller lukter noe, så jeg putter det bare oppi det jeg drikker om morgen, om det en ett glass med vann, juice eller smoothie. Det er også utrolig lettvint da pulveret kommer i posjonspakker.

 

En pakke med The Solution dekker en måneds forbruk, og pakken kommer direkte i postkassen din. En annen viktig ting jeg vil legge ved er at det ikke er registrert noen bivirkninger og at selv ammende og gravide kan ta kollagen da det er et naturlig og rent stoff som vi allerede har i kroppen vår.

Ønsker du å lese mer om studiene som er gjort, eller noe annet om produktet så sjekke det ut på Oslo Skin Lab sin hjemmesiden

Bestill din første pakke her, du får som sagt 60% rabatt på første levering, og 30 % rabatt på leveringer etter det 🙂