Frisk start på det nye året

Reklame | ellos

Men ny rabattkode inne hos Ellos – som er: 455406 og som du også kan benytte deg av. Den gir 33% på dyreste vare eller 5% ekstra rabatt om varen allerede er på tilbud – har jeg oppgradert litt i klesskapet. Er det en ting jeg bruker mye, så er det treningstøy, ikke nødvendigvis fordi jeg trener all verdens mye, men fordi det er så behagelig å ha på. I tillegg er det alltid førstevalget mitt av klær når jeg jobber med å skape noe, for eksempel: murer blomsterbed eller snekrer ett eller annet, og det er jo en form for trening det også, ikke sant? 🙂

Jeg falt umiddelbart for fargen på denne tightsen fra Ellos. Denne er fra Ellos sitt eget merkevare, og la meg bare få si; de leverer så god kvalitet til fine priser. Tightsen finnes i 4 farger

Link til Tights /

 

Hvis du spør meg, kan denne treningstights brukes til mer enn trening. Her har jeg den sammen med en sinnsykt myk strikket genser

Link til strikke genser  

Det ble også med et kosesett hjem. Jeg får ikke nok av de, og dette sorte kosesettet som jeg har på meg under, er faktisk så fint at jeg kan bruke det utenom sofaen også.

Link til kosedressen

Gå til Ellos HER og finn dine favoritter

Rabattkoden: 455406 gir 33% rabatt på dyreste vare, eller 5% ekstra om varen er på tilbud.

 

Bygger på ..

Ett år i nytt hus, på tide med forandring..

Jeg har nå fått det bevist, det ligger en sannhet i; “du må bygge hus tre ganger før du blir fornøyd”!

Etter å ha bodd i det nye huset i ett år, er det allerede en rekke ting jeg gjerne skulle forandret. Først ut er inngangspartiet vårt.
I utgangspunktet var tegningen på huset slik at inngangsdøren ville vært der flisene møter laminaten.

Dette var ikke noe jeg ønsket ettersom vi da ville tråkket igjennom grus og stein hver gang vi gikk rundt i huset. Derfor kledde vi igjen overbygget til inngangspartiet, og fikk en separat gang. Hvilket jeg ELSKER!
Det var bare en ting vi glemte; Å dra ut taket ytterligere slik at vi igjen fikk et inngangsparti med overbygg. Det er nemlig ikke noe hyggelig å stå i regnvær og låse opp døra, og heller ikke særlig gunstig og måke nysnø med døren etter et snøvær.

På sensommeren fikk vi støpt plate foran døren, og nå er snekkerne i gang med å dra ut taket.

Nå som snøen har smeltet kjenner jeg at iveren er stor etter at våren skal komme, og vi igjen kan fortsette med uteområdet!

Det eneste materialistiske jeg har av verdi

Reklame | Fotoknudsen

På nyttårsaften tok det fyr i bordpynten vår, takke være var vi til stedet og folket snartenkte i situasjonen slik at det heldigvis gikk bra. Men man får en oppvekker over hvor fort ting kan skje. Vi ble sittende å prate om husbrann. Ikke et veldig hyggelig tema, men virkelig ett viktig ett, og med en politi som nære venninne, blir tema brått nært og virkelighetsfylt. Et av de temaene vi snakket om, var hva som ville være det verste materialistiske å miste dersom huset brant ned. For meg så var det kun en ting jeg kunne komme på: Bildene våre. Alt annet er erstattelig, men bildene, de er ikke det.

Nå har vi jo heldigvis kommet til den tiden hvor de aller fleste av oss har back up av bilder i en eller annen sky, men alt for mange av oss lar også bildene våre nærmest bli glemt i disse skyene. De finnes, uten å synes.

Jeg tror egentlig ikke jeg kan få sagt høyt nok, eller ofte nok: Lag fotobøker av bildene dine! Rabattkode  ↓

Jeg minner om dette igjen nå, fordi det er en perfekt tid til å samle 2021 bilder på, i tillegg til at jeg har fått en rabattkode fra fotoknudsen, STINE2022, rabattkoden gir 40% rabatt på fotobøker i tillegg til veggdekor, kalender, kort og kopp hos fotoknudsen. Kanskje du ville henge opp et nytt bilde i stua? eller lage en kalender som en ny start på det nye året?

KLIKK HER TIL FOTOKNUDSEN og sjekk ut fotobøkene du kan lage

Jeg har selv en jobb å gjøre, for jeg mangler fotobøker fra noen av tvillingenes første år. Men de siste 4 årene har jeg laget fotobøker som samler alle høydepunktene igjennom året, i likt format, og i lik stil. I tillegg har jeg laget flere feriebøker, fordi det ofte etter en ferie kan bli så mange bilder jeg vil få ned i en bok.

Nå som samlingen av årbøker vokser, begynner det å bli virkelig gøy. Da 2021 boka kom i posten satt mannen min og jeg oss ned, samlet alle årbøkene og bladde oss i mellom. Det er sprøtt å se hvor fort ungene gror, for i minnene våre virker jo fire år ut som ett blaff siden.

Fotobøkene blir tykkere for hvert år

Det har ikke vært bevisst, men det har de altså blitt. Og jeg vet grunnen. Det at jeg lager fotobøker av året som har gått, har gjort at jeg de siste årene har blitt mye mer bevist på å huske å ta øyeblikksbilder om vi er på en aldri så liten tur med noen venner eller familie. Disse bildene er de fineste jeg eier.

Fotobøker er veldig enkelt å lage, bruk enten appen via telefonen din “fotoknudsen”, appen til dataen “fotoknudsen studio” eller lag den rett i hjemmesiden www.fotoknudsen.no. Du kan selv velge om du vil la fotoknudsen sette inne bildene for deg rask og lekkert, eller sette inn bilder, tekst og annet akkurat som du selv måtte ønske.

Sjekk ut fotoknudsen her. Rabattkoden: STINE2022 gir 40% på fotobøker og en del annet, koden er gyldig til og med 1. februar.

Slik var det julen var hos oss

Godt nytt år!

Jeg sitter plassert foran spisebordet, med utsikten rett mot et ribbet grantre. Det er musestille i huset, eneste lyden å høre er knitringen fra peisen. Ved siden av meg har jeg en blokk med blanke ark. Ett nytt år, hva skal det fylles opp med?

En ekstra lang juleferie ble det da skolene stengte uka før jul. Jeg kan love dere at det har vært kaotiske tilstander, og jeg lyver ikke når jeg sier at det er godt hverdagen igjen inntreffer. Men jeg sier det med et smil, for til tross for kaoset har desember vært en måned jeg vil huske i lang lang tid.

Da det igjen stengte ned og det ble restriksjoner på antall mennesker å tilbringe tid med i julen, reiste vi i stedet opp til hytta, og fikk et par dager i skitrekket med ungene. De største barna er så gale når de får slalomski på beina at vi knapt holder følge. Lille Vilde stakkar, er av den typen mennesker som foretrekker å; “kose oss litt, mamma, på sofaen kanskje?”. Ja, stakkar lille, som minste i flokken blir hun dratt med på det vi andre gjør, to turer ned skitrekket med skrekkens hyl fra start til slutt holdt i massevis, mente hun.

Gården er pyntet opp og finere enn aldri før

Dere kan sikkert se for dere en litt oppgitt mann da jeg kom med lyslenker til flere, ja, tusen, kroner. Men jul må vi ha, og julestemningen skulle jeg skape. Så da spurte jeg pent, og vær så snill, og min mann kunne heise meg opp i skuffa på gravemaskinen slik at jeg kunne fylle det over 4 meter høye tujatreet foran låven med julelys.

Det var ikke nok med det, 180 meter lyslenke er også lagt rundt kanten på årets skøytebane. Ikke le når jeg sier at lysa alt er ødelagt! Pytt sann, de holdt til nyttårsaften da den var fylt opp av skøyteglade barn. Så kan jeg jo si at vi har lært til neste år; at jeg må kjøpe inn noen andre lys til da 🤣

Apropos nyttårsaften! Den feiret vi hjemme i år, og jeg takket regjeringen for at vi kunne være alle 18 som planlagt, men med 18 mennesker i hus, hvor alle i tillegg ble over til dagen etter krevdes det ommøblering i hjemmet. Utemøblene ble flyttet inn, og stuen snudd på hodet. Med ett langbord i hver ende og en storstue i midten var det plass til alle mann alle.

Lite tips: lag skøytebane i hagen når du skal ha selskap, her var det bare barn innomhus for å spise 😄

Jeg innså at jeg hoppet rett over selve julaften. Eller la meg start dagen før julaften. Da jeg var på senteret for å kjøpe inn de siste små ting, litt mat, strømpebukser, og ja, julekjoler til barna… Jeg kjente svetten begynte å piple da jeg sto i kassa hos Princess som siste mulighet for at ungene skulle få en kjole til jul. I hånda hadde jeg to røde duker på halv pris.

Klokken 15:00 på selveste julaften var kjolene klare for bruk, takk og lov for at syboka “Sy Selv 2” finnes! (snik-reklame for egen bok) 😄

Julaften feiret vi hos min svigerfamile, en helt nydelig kveld, med det lille unntaket av tvillinger som skal åpne gaver:

Det hører med til historien at som tvilling, får du alltid like gaver, i alle fall tilnærmet like gaver. Så vi må alltid finne fram gavene i par slik at de kan åpnes samtidig. I kampens hete om å få revet av papiret først, mistet jeg tellingen på hvor mange ganger det ble ropt ut:

“HVIS DU ER FØRST!! IIIIIKKKE SII HVA DET EEEEER!!” 😂

Vi ønsker alle en riktig god start på det nye året!

Allerede til uka kommer det snekkere til oss, og nye prosjekter er i gang.