En fargeklatt i det mørke

Reklame | Ellos

Lite visste jeg at det skulle være såpass gøy å ta bilder i det nye huset, til tross for mangelen av lister, og ganske mye mer enn det. Det at jeg i tillegg snek meg over i nyhuset med alle barna igjen i det gamle, kan jeg også understreke at var som et øyeblikks pause fra en hverdag jeg ikke riktig hadde sett for meg at jeg skulle igjennom. Phu..

Jeg hadde nemlig fått siste levering fra Ellos, og benyttet rett og slett sjansen til å få noen minutter for meg selv.
Den nye rabattkoden jeg har, og som jeg nå skal dele med dere, fikk jeg selv brukt til å kjøpe meg en ny og superdeilig pyjamas, for det syntes jeg faktisk jeg trengte nå i disse hjemmedager. Men så så jeg også denne rustrøde jakken, og var helt solgt.

Rabattkoden for ikke å glemme den, er: 415414 Den gir 33% rabatt på dyreste vare til ordinærpris, og +5% ekstra på allerede nedsatte priser. Gyldig til 31/3

Jeg legger rett og slett ved en link til alle koseklærne hos Ellos HER – for jeg regner med at det må være flere enn meg som føler at det er et behov nå.

Like behagelig, men presentabelt 

Jeg har blitt for gammel (neida, joda) til å gå med klær som er stilig, om de ikke er behagelig. Derfor er jeg alltid på let etter de antrekkene jeg kan gå i som er like behagelig som koseplagg, men som allikevel ser fint ut.

Denne kombinasjonen av klær jeg har på meg på bildene, er uten tvil min nummer 1 favoritt og består av:

Tipset mitt er enkelt, du kjøper inn noen helt enkle kjoler, som denne jeg har på meg som også finnes i sort.
Og så tar du en tynn jakke over for å pynte opp kjolen. Har du to –   tre ulike jakker, og tre – fem ulike farger på en helt basic kjole, så er det utrolig hvor mange ulike antrekk du kan få, selv om kombinasjonen av klær er den samme.

Jeg liker ikke at klærne jeg har på blir for ettersittende, spesielt ikke rundt magen etter mitt tredje barn, derfor er jakken redningen. Så lenge jeg står kan det gått være glipe i jakken, men skal jeg sette meg ned og spise et godt måltid drar jeg den sammen i livet, og spiser og koser meg uten å ofre en tanke på hvordan magen er når jeg sitter og slapper av.

Sjekk ut Ellos HER, og husk å benytte deg av rabattkoden ↑

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg