Xplora – har overgått alle mine forventninger

Reklame |

Tenk at denne klokka på armen, kunne gi barna så mye frihet, og oss alle så stor trygghet! 

Jentene var akkurat fylt fem år da jeg fikk spørsmålet om jeg ville teste XPLORA-klokken til barn. Jeg takket pent nei, for var ikke jeg sammen med barna, var alltid en annen voksen det, jeg hadde derfor ikke behovet.

For deg som ikke har hørt om XPLORA klokken enda, så er det altså en klokketelefon spesielt laget til barn.

Da de to femåringene ble seks år og skulle begynne på skolen, så var det jeg som tok kontakt med XPLORA. Nå kjente jeg at jeg ikke bare hadde lyst til å prøve ut klokkene, jeg hadde et stort behov for dem.


Med gode minner å vise fram på egen arm ! 

I et par måneder nå har jentene her hatt hver sin XPLORA 4 klokke, og jeg har altså takket og lovpriset personene bak denne klokken så mange ganger at en skulle tro jeg hadde blitt troene, med XPLORA som selve guden.

Klokketelefonen overgår alle forventninger jeg hadde til den. Det minner om en smartklokke, men XPLORA har gjort klokkene barnevennlige ved å fjerne tilgangen til internett.  Barna kan ringe og sende talemeldinger til de personene som er lagt inn i kontaktlisten. Dette styres igjennom foredre-appen, der legger vi til hvem barna skal ha mulighet til å kontakte.

Tryggere skolevei

Jeg synes det er ufattelig godt at vi har muligheten til å ringe hverandre nå som jentene tar bussen til og fra skolen. For meg har kanskje den mest betydningsfulle faktoren vært at de kan ringe meg så fort det er noe. For det er sprøtt at for bare noen måneder siden gikk de i barnehagen, og jeg fulgte de overalt, mens nå skal de plutselig være så veldig selvstendige i en helt ny verden.

De er stadig med venninner hjem fra skolen, og det er en stor trygghet for dem og oss at de har muligheten til å ringe hjem. Det er jo ikke alltid man tørr å snakke med andre voksne om det er noe, uansett hvor smått eller stort det måtte være.

Skolemodus

Dette er faktisk det jeg synes er mest genialt etter punktet om at vi kan ringe hverandre. I foreldreappen har vi lagt inn tidspunktene for skoledagene i uka, når det ringer inn på skolen skrur XPLORA 4 klokken seg over i “tidspunkt for skolepause”. Det vil si at så lenge det er skole funger klokketelefonen kun som en klokke.

Når det ringer ut, blir klokken en telefon igjen, og jentene kan ringe og ta morsomme bilder og filmsnutter med vennene sine.

Grunnen til at jeg hadde lyst til å fortelle om klokkene akkurat i dag, er at det er Black Friday uke. Jeg liker å handle julegaver denne uken på grunn av de gode tilbudene, og det er ingen unntak hos XPLORA – Nå er det super gode tilbud å finne på klokkene.

Bruker du i koden: speiltvillingene  får du 1 mnd fri bruk dersom du velger abonnementet på 6 eller 12 måneder. 

– GÅ TIL HJEMMESIDEN HER 

Ha en fantastisk dag, og skulle du ha noen spørsmål rundt klokken, så er det bare å kontakt 🙂


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg