Dyrene + barna = sant

Reklame | Polarn O. Pyret

 Polarn O. Pyret har nettopp sluppet høstens nyheter,
blant annet dette fantastisk skallyttertøyet


→ I dag startet kampanjen hvor du får 50% på skallbukse ved kjøp av skalljakke ←

Det har startet, knirkingen i huset, den kalde trekken som får deg til å snu rundt, som om det skulle vært ett spøkelse som fløy forbi.

Det er bare vinden der ute som blåster tvers igjennom de punkterte, gamle vinduene. Vinden som bringen høsten med seg, og i et hus fra det 18. århundre kjennes det godt.
Kulden setter allikevel ingen stopper for det daglige stellet av vår seks små huleboere, så denne uken har vi pakket opp luer og votter. De fantastiske ytterplaggene til jentene er som alltid fra Polarn O. Pyret, for – Once you go PO.P you’ll never go back.

→ Lilla sett: Skalljakke / Skallbukse / ullue

→ Blått sett: Skalljakke / Skallbukse / ullue

I kaningården er sporende av høsten tydelig

Kaninene spiser raskere enn gresset klarer å gro, og den praktfulle hagen har gått fra å være frodig grønn til trist og brun. Det virker nok idyllisk, 6 små kaniner i hagen, alle barns drømmesituasjon. Men skulle du vurdere å få dyr, er det greit å vite at det er du og ikke barnet som egentlig får de.
Høsten legger et større ansvar på seksåringene, for enda er det så mye grønt og godt gress, blader og planter som kan plukkes. Problemet med barn er bare at de lever i øyeblikket og mangler evnen til å tenke konsekvent, så det er virkelig ikke hver dag det er like enkelt å få jentene til å ta det store ansvaret som følger med å ha dyr. Det er rart med det, men de trenger også mat de dagene det regner ute.

Det vanskelige og viktige ansvaret

Enda er jentene for små til å ha det fulle ansvaret for dyrene vi har, men de er nødt til å bidra, og ut av det kommer det så mye fantastisk bra. Bare tenk selv på alle de viktige egenskapene du tilegner deg som barn ved å ha ansvar for ett dyr. Et dyr skal ha rent vann, frisk og sunn mat og tilsyn hver eneste dag. I tillegg må det gjøres rent slik at kaninene ikke blir syke, og det er kun ved å gi kjærlighet at man får kjærlighet tilbake. De fleste får ikke en gang tatt på de pelskledde kaninene våre, for de har 60 kvadratmeter og stikke av på, men..

..hver eneste morgen når Otilie og Olivia går til bussen springer det seks kaniner langs gjerdet der de følger jentene nedover veien.

Det er gøy å ha dyr, når man ser at dyrene har det godt.

Men visste du at kaniner er svært utsatt for dårlig vær? Derfor trenger de å ha ett sted å søke le for vinden, og et oppvarmet hus de kan hoppe inn i når kuldegradene melder seg. Noen mener kaniner ikke liker å være ute om vinteren i det hele tatt, men jeg kan fortelle deg at så lenge de kan trekke inn og varme tottene når det trengs er det ingenting som er så gøy som å grave, eller gjøre noen skikkelige kromsprang i nysnøen.

Det er fantastiske ikke så ulikt for ungene. Det er ikke så mye som skal til for at de skal kose seg ute i dårlig vær, den eneste forutsetning er at de ikke blir våte eller kalde.

Jeg tenkte jeg skulle la være å ramse opp de mange grunnene til at jeg sverger til yttertøy fra Polarn O. Pyret. De har nemlig gjort det veldig enkelt; velger du yttertøy merket med PO.P WeatherPRO får du deres aller beste funksjonsyttertøy. Et trygt valg rett og slett. Er du interessert i å lese deg opp, så er det HER du skal gjøre det.

→ Sjekk ut Polarn O. Pyret sine nyheter HER ←
Og benytt deg av kampanjetilbudet ↑ hvor du får skallbukse til halv pris ved kjøp av skalljakke


Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

 

2 kommentarer
  1. Jeg vil gi det et lite tips. Hvis dere har stor fryser så burde dere høste litt gress og friske blader, putte de i brødposer og fryse ned. Da har kaninene litt fersk naturmat om vinteren også. Jeg har høner og har begynt og samle blader fra maisplantene mine som jeg fryser ned. Da kan man for eks hver lørdag gi de en liten godbit med det man tiner fra fryseren 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg