Bringer høsten inn

Reklame | Ellos

Det aller fineste med høsten er fargene! I dag plukket jeg med biter av den for å bringe den inn..

Antrekk i innlegget er fra Ellos, og hvis du ønsker har jeg en rabattkode: 405438, du kan benytte deg av for å få 30% avslag på dyreste vare hos Ellos. Koden er gyldig til og meg 30.september, gjelder ikke møbler. 

Like utenfor stuevinduet står et rognebærtre så tungt av oransje rognebær at det har sluppet alle bladene for å ha nok næring til den gode avlingen. Fargen er helt enestående, og det å kunne ta med denne fargen inn i huset gjør meg så glad. 

De varme sterke fargene lager tilværelsen så vanvittig lun og koselig. Det gir meg lysten til å bare krype under ett pledd og tenne opp i peisen. Jeg hadde glemt hvor vanvittig hyggelig denne tiden av året er. 


Linker til antrekket: Den fantastiske røde kåpen / Favoritt ullgenseren / Den perfekte jeansen  – Rabattkoden legger seg automatisk inn om du legger ett plagg i handlekurven og gir det 30% avslag på dyreste vare. Tilbudet gjelder alle varer, ikke møbler. 

– Alle høstnyhetene finner du her 


Rust i stuen 

Siden vi er godt i gang med å bygge nytt hus, får det gamle huset være som det er. Det er ikke lenge før det skal slettes med jorden, og enda jeg har lyst til å handle og fornye hver krok til en hver tid, så sparer jeg meg nå til den dagen jeg kan fylle det nye huset med rusk og rask. 
En enkel endring i stuen ble derfor å flytte rustfargen som vi har hatt på soverommet til stuen. Enkel forandring, men allikevel akkurat nok til at stuen ble helt annerledes. 

Det var visst enda ei som ble glad av å få inn litt farger. Jeg ler så mye av den lille rakkeren her, dette fjeset setter hun opp antagelig 100 ganger i løpet av en dag. Hvorfor? Hun vet vi begynner å le hver gang. 

Ha en helt fantastisk dag

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg