Mitt beste badetips

Reklame | Natusan®

Jeg spør om hun vil bade, men vet egentlig ikke om hun vet hva det betyr. Hun kikker på meg, lager en lyd, ikke noe som ligner på ord, “gågli” er ordet, men det virker allikevel som om hun prøver å svare på spørsmålet mitt. Jeg gjentar spørsmålet, slik man alltid gjør til små barn: “Vil du bade?” spør jeg og ser på henne. Hun ler litt, så snur hun seg og hopper bortover gulvet på sin usedvanlige morsomme måte.

Jøss, tenker jeg når jeg ser hun griper fatt i baderomsdøren og smetter inn. I det jeg rekker å ta henne igjen har hun reist seg opp på to bein og holder et hardt grep om kanten på badekaret, eller skal jeg kalle det dusjen vår.

Vårt beste kjøp til et lite bad – en dusj med badekar 
Jeg har ofte tenkt at barna skulle hatt et stort badekar, men barna har aldri savnet ett, alt de trenger er plass nok til seg selv, litt vann og skum. Så mye gøy barna kan ha det, selv om badekaret bare er en balje i dusjen, eller et lite badekar i bunnen av der vi andre står og dusjer!

Med Vilde har vi utrolig mange fine badestunder. Hun virkelig bare elsker når det er mye skum i badevannet som hun kan putte oppi kopper og kar,  og der har jeg et supert tips til dere som også vil ha badekar fulle av skum:

Den oransje flaska til Natusan®, som heter kids bubble – bath & wash! Den lager såå mye skum, og lukter så utrolig godt, også er den så lettvint å få tak i når den finnes på hylla med alt annet til baby i Rema-butikker. Alle badeproduktene til Natusan® er nå uten sulfater og fargestoffer (så det er altså bare flasken som er farget oransje).

Faktisk fyller Natusan® 70 år i år, så hurra for det! Hvis du har vært oppmerksom har du sett at mange nye produkter har kommet til hyllene og med nye etiketter. De fleste produktene kommer i større flasker enn tidligere.

Foruten om den oransje såpen som gir masse deilig skum og duft til badet, har også de grønne flaskene – No More Tangles™ – i shampoo, balsam og balsam spray blitt fast inventar i vårt hus. Navnet alene forklarer hvorfor dette er to hårsåre sekåringers “must have – produkt”. Jeg kan bare glemme å gre hår om vi har gått tom for balsamsprayen.


Badeproduktene fra Natusan® er også de eneste jeg har brukt på jentene hvor de ikke hyler desperat at de får såpe i øynene. På baksiden av flaska står det at produktet er like skånsomt mot øynene som rent vann, og det er en fullstendig sannhet, selv jeg har begynt å bruke barnas shampoo for å vaske vekk øyensminken i dusjen etter å ha testet hvor sann påstanden faktisk var.

Du finner disse produktene hos Kolonial 

 


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg