Jeg har klutenallergi

Annonse

Nei, du leste ikke feil. Jeg kan jo takke høyere makter for at jeg verken får rennende øyne eller tett neste nå som bjørkpollen legger seg som et gult teppe over biler, verandaer og innimellom alle kriker og kroker, men klutenallergi har jeg hatt så lenge jeg kan huske. Er det noe som er verre enn en illeluktende kjøkkenklut?
Min lille hemmelighet er at jeg har hatt våtservietter på kjøkkenet siden jeg fikk barn. For alt som kan gjøre en hverdag litt lettere griper jeg fatt i med det samme. 
– 
Med to små i hus, pluss en hund og to katter, vet jeg ikke hvor mange ganger daglig jeg tørker rask over med en våtserviett her og der, for våtservietter har vi overalt. Du vet, de samme vi bruker til barna våre. Nå har jeg oppgradert standarden noen hakk, for pakkene med våtservietter til barn er jo ikke akkurat en pen dekor. Jordan vaskerull derimot er så lekker at den sklir rett inn i interiøret. Det kommer i hvit, sort og rød slik at man kan style etter ønske. 
Som dere så i videoen, så forstår dere kanskje hvorfor jeg foretrekker våtservietter. Jentene synes det er veldig stas å hjelpe til med å vaske, og da blir resultatet at vi må ha tre kluter fremme hver gang.
– 


Jordan Vaskerull inneholder bionedbrytbare og dermatologisk testede engangskluter som er fuktet med vaskemiddel – en frisk og deilig duft av grapefrukt. Beholderen porsjonerer enkelt ut en wipes av gangen og inneholder 100 wipes. Når beholderen er tom, kjøper man kun refill. Jordan Vaskerull er å finne i dagligvarebutikk og er plassert sammen med annen tørkerull.  

Min største kilde til søleflekker kommer fra kaffe, og kaffe setter fort merke. Engangsklutene er alltid klare for hånden når uhellet er ute. Min dispenser er plassert strategisk på kjøkkenet, slik at jeg også har tilgang til den fra stuen.
– 

– 
Jordan Vaskerull – Aldri mer sur og ekkel klut!  Til å bli glad i!

Mer om Jordan sine produkter finner dere på landingssiden 

KONKURRANSE – AVSLUTTET

Vinneren ble: HEGE ANITA NILSEN. 

GRATULERER!

133 kommentarer

Siste innlegg