20-70 % Avslag på BliVakker

Annonse 

BliVakker

20-70 % avslag på butikken fra og med Fredag 29 til og med Tirsdag 2. juni.  

I det eneorme markedet av skjønnhetsprodukter og velværeprodukter er det lett og bli forvirret! BliVakker har hele 8500 merkevarer, så da er det ikke rart det vil være vanskelig å velge i mellom produktene. 
BliVakker er kåret til Årets Nettfavoritt 2015 av netthandelskunder i hele Norge, butikken har over 500.000 registrerte kunder, og har goder som gratis frakt og rask levering. I tillegg finner du ofte produktene til en rimligere penge enn i butikk. 

BliVakker har gitt en skreddersydd produktanbefaling til Mor&Barn som jeg i dag skal dele med dere

BARN

Paul Mitchell – Kids – Baby don’t Cry Shampoo 

The Kids er spesielt utviklet for babyfint hår og supersart hodebunn. Shampoen inneholder Kamille, kornblomst og awapuhi som er beroligende og milde urter. Dermed kan du vaske håret til barnet uten svie i øynene og shampoen gjør i tillegg friseringen lettere samt at den er med på å beskytte mot solens skadlige stråler. Den har en mild og god lukt, og varer lenge da den inneholder 300ml. 

Lykkelig som Liten – Badeolje

Lykkelig som Liten sin filosofi er å tilby trygge og rene hudproduter, laget av de beste naturlige og økologiske råvarer. Produktene er 100% parabenfrie. Denne oljen gir en skånsom vask, uten skadlige tilsetningsstoffer og lukter behagelig av lavendel. 

Lykkelig som Liten – Barnehagekrem 

Barnehagekremer fungerer som en kuldekrem og beskytter små og store kinn i norsk vær. Den er fet og god, og gir beskyttelse der det trengs. 

Calypso Sun Lotion SPF50 Kids

Denne solkremen er hypoallergenisk og vann avstøtende, noe som er ideelt for barn og sensitiv hud. Solkremen skal alltid påføres 20-30 minutter før soleksponering. 

Tangle Teezer The Original – Pink Fizz 

Denne børste forguder jeg! Jeg er så hårsår at det er rart  jeg har så langt hår som jeg har. Denne børsten har gjort det mulig for meg, jeg kjøpte den allerede da den kom ut på markedet som begynner å bli noen år siden nå og jeg har elsket den fra dag én. Jeg har tre forskjellige børster, for håret mitt er litt spesielt, og det er uten tvil denne som er favoritten til jentene. De arvet uheldigvis hårsårheten fra meg, men denne børsten lugger ikke (helt mirakeløst for min del), den er liten og enkel å gre med. Mitt beste kjøp noen sinne. 

MAMMA 

REN – Guerande Salt Exfoliating Body Balm 

Den perfekte rens for huden. Body Balm’en inneholer salt som skrubber bort døde hudceller og gir en fris og ren følelse. Masseres på huden før bading eller dusj. 

REN Kroppspleie er en serie hudpleieprodukter som er formulert med den mest avanserte hudpleieteknologi med kun 100% naturlige og aktive ingredienser. Produktene er utviklet for å hjelpe huden til å oppnå en perfekt balanse. REN er fri for parabener, syntetiske dufter og farger samt propylenglykol. De hudvennlige produktene vil etterlate huden glødende, fresh og perfekt fuktet. 

Exuvianse Vespera Bionic Serum 

Et serum som er klinisk besvist å gjennopprette et ungdommelige utseende, samt miske synligheter av aldringstegn. Serumet er meget effektivt mot rynker, solskadet hud, store porer og ujevn pigmentering. I tilegg blir fine linjer mindre synlige. 

Exuviance Multi-Protective Day Crem SPF20 

En mild dagkrem som inneholder antialdrene ingredienser som pleier og beskytter huden. Den fukter og forbedrer strukturen i tillegg til at den inneholder solbeskyttelse 20. Kremen er helt uten olje og er i tillegg dermatologisk testet. 

Skin Logic Collagen Hydrogen under Eye Patch 

En maske som reduserer mørke ringer og poser under øynene. I tillegg blir linjer og rynker redusert. Pakken holder til tre behandlinger. Og hver behandling gir en følelse av å våkne litt opp av den kjølige gelen som påføres. 

Skin Logic Foot Repair 

En maske til hver av føttene. Masken lindrer grove, tørre føtter og sprukne hæler på kun 20 miutter. Rik på fuktighetsgivende ekstrakter som ginko biloba, grønn te, peppermynte, tang og Shea Butter. 

Hele serien finner dere HER 

God fornøyelse! 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg