Tegningen av jentene er ferdig!


 

Jeg har vært snødd inne i dag, så da har jeg fått tegnet ferdig tegningen av jentene. Gøy at jeg fant igjen tegneinspirasjonen, men nå er det nok lenge igjen til neste gang, hihi. Det tar jo sånn tid… 

Jaja, jeg får vel vise den frem siden så mange har gledet seg til den ble ferdig 🙂 

Igjen tusen takk for alle komplimentene jeg har fått, er ikke rart jeg er så glad om dagen!

*


Følg SEPITVILLINGENE på facebook HER 

45 kommentarer
  1. Wow, utrolig imponerende! Blir så inspirert av alt du driver med, og en vakker dag når jeg selv sitter med et lite nurk i hendene er det ingen tvil om at jeg skal dra tilbake i arkivet ditt, finne mønsteret på klærne du syr, og sy klær til mitt barn selv!

  2. Så fine dem ble!!!! Og fort du har klart å få dem ferdig innimellom alt annet du har holdt på med 😀 Du er suuuperflink og ikke minst effektiv!!! Det må jeg si.
   Klem <3

  3. Du er jo bare helt rå på alt. Jeg bli stadig imponert og inspirert av deg, og jeg er over 50 år😉Moro at ei så ung jente som deg har slike interesser, og igjen, jeg er imponert😉

  4. Hei dette blir en veldig spesiell kommentar føler jeg, men samtidig syntes jeg du bør vite hvor fantastisk du er!
   Under hele min barndom ble jeg mishandlet av moren min. Faren min er død, så hun var alt jeg hadde. Hun hadde aldri morskjærligheten for meg og dro alltid vekk når hun kunne. Hele barndommen min er en vits.
   MEN, hver gang jeg er på bloggen din så føler jeg morskjærligheten din blomstre over hele bloggen. Jeg skulle ønske jeg hadde en mor som deg. En som gjør alt hun kan for å være positiv og nyttig for sine barn. Du setter de alltid foran deg selv slik en mor skal. Du gjør ting med- og for dem, istede for å sitte å late bort livet.
   Du er kreativ, og du gjør noe med livet. Du inspirerer meg virkelig. Selvom du bare er 3 år eldre enn meg, så drømmer jeg meg vekk når jeg er her inne, og ser for meg meg selv som liten igjen, bare med DEG som mor. Barna dine er utrolig heldig.
   Tenk å ha et så speisellt, unikt og fantastisk menneske som deg som mor!
   Du rører hjertet mitt med din postivie livsgnist og jeg blir alltid så mye bedre humør av å være her, nettopp fordi du ER sånn. Det er ikke tilgjort osv. Du ER virkelig så god av natur. Det er det som er så fabelaktig!
   Måtte bare si det, du er drømmemoren jeg aldri hadde!
   <3

  5. Cecilie: Du rørte meg til tårer i denne kommentaren, Cecilie. For meg er det helt uvirkelig å kunne sette meg inn i din oppvekst da min har vært hva jeg vil definere som en “perfekt” oppvokst med foreldre som holdt sammen som bestevenner i 30 år, begge med gode inntekter, og en storesøster som jeg har kranglet og ledd med.
   Det er også derfor jeg tar til tårer når jeg leser det du skriver. Tanken på at mine barn skulle blitt misshandlet er helt forferdelig, det er noe ingen barn fortjener, eller voksene!

   Jeg håper du som voksen kan snu din barnedom til noe positivt, at du kan bruke dine negative opplevelser til å bli sterk, tøff og ydmyk. Bruk det til noe godt og tråkk på det vonde.

   <3
   Varme klemmer til deg

  6. Er det mulig? Sååå fint <3 Så gøy det må være å ha sånne evner, og tenk så moro for jentene med denne tegninga når de blir store! Hadde jeg hatt noe sånt fra min kjære mamma fra jeg var liten hadde det vært min kjæreste eiendel tror jeg. Og veldig rørende å se hvordan du inspirerer her inne på bloggen din. Det må være veldig inspirerende tilbake. En produktiv kveld til deg og dine fine, gleder meg til å følge deg videre.

  7. Marit: mamma malte porselen da hun var på min alder! Det er noe jeg verdsetter høyt i dag 🙂 i kveld skal jeg legge beina høyt og drikke cola, haha. Lenge siden sist ^^, god kveld

  8. Du er så hinsides flink! Skulle ønske jeg hadde så mange talenter og..
   Jeg fikk inspirasjon til å lage vimpler selv da, til guttungen her hjemme, håper det blir bra.
   Takk for at du deler så mye fint 🙂

  9. Tegningen av jentene ble kjempefin! Du er utrolig dyktig! 🙂 Det er imponerene at du klarer å få dem så like orginalene, til og med med jentenes personlige trekk!
   Vær stolt av deg selv og alt du kan. Snuppene har en fantastisk mamma! 🙂

  10. Du har virkelig et talent!:-) Du kan virkelig være stolt av deg selv! Og du har jo fantastiske jenter å tegne og da<3

  11. Herregud du er som meg du.. Sitter ukke mye stille uten å drive med noe, prosjekter, prosjekter. Jeg tegner også endel og nå har du fått meg til å få sy dilla.. 🙂 du assa! Flika! Multitalent! Tegningen ble veldig bra. 🙂

  12. Wooow.. Du er en stoor inspirasjon 😮 🙂 Elsker bloggen din! Otilie og Olivia er jo sååå nydelige 😀 Stå på å keep up the good work 🙂 Klem fra en fast leser 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg