Min favoritt nettbutikk

Reklame | Ellos

Høstens nyheter har kommet! 

Jeg svinger innom for å dele en ny rabattkode inne hos Ellos nå som nettbutikken er full av høstnyheter. Selv har jeg fått handlet inn til store og små i dette huset.

Rabattkoden er: 435472 og den gir som alltid 33% rabatt på dyreste vare eller 5% ekstra rabatt på nedsatte varer.

Jeg må bare gi en liten ekstra oppmerksomhet til Ellos! Fy søren for en nettbutikk! Jeg tror ikke jeg én gang har måtte sende tilbake varer fordi kvaliteten ikke har stått til forventningene eller at størrelsene ikke har passet meg. Jeg elsker at omtrent alle varer er vist fram på kvinnekroppen og ikke et stativ. Jeg elsker prisene der inne. Jeg elsker utvalget. Jeg elsker modellene. Jeg eeeelsker at de leverer varene så himla raskt!

Noen av høstnyhetene ser jeg raser ut av butikken, for jeg kjøpte denne deilige hvite teddygenseren sist uke, og den er allerede utsolgt. Men den finnes enda i sort om du er raskt ute!

Du finner teddygenseren her 

Denne sorte kjolen bor jeg i. Det er en løs ribbekjole, med den perfekte lengde. En skikkelig behagelig hverdagskjole, den finnes også i beige, og så mye jeg bruker denne kommer nok den beige med på bestillingen neste gang jeg handler hos Ellos

Du finner den sorte kjolen her 

Denne grønne kjolen!! Dere som følger meg på instagram har antagelig sett den litt for ofte i det siste, men den altså bare så fin! Kjolen er sydd i et bomullsstoff og har så sykt mange fine detaljer. Kjolen kommer også i to blåfarger

Du finner den grønne kjolen her 

Minner om:

Rabattkoden: 435472 som gir som alltid 33% rabatt på dyreste vare eller 5% ekstra rabatt på nedsatte varer.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg