Liker du rød jul best?

Reklame | Princess

Og DER… Kom jeg i julestemning!

Første borddekking med juletema er unnagjort, og det er søren meg den koseligste borddekkingen jeg vet om. Til jul føler jeg alt er lov, og jo mer jo bedre.

Min beste metode for å komme i julestemning på er å sette en kjele med vann, appelsin, kanel, stjerneanis, nellik og en grankvist på kok. Nå dampen av dette fyller huset er det jul!

Siden jeg flyttet fra meg selv har jeg hvert år kjøpt litt og litt ny julepynt, målet er at jeg en gang skal ha så mye at det oser av jul i hvert rom av huset. Jeg synes det er så koselig. I år fikk jeg fylt opp litt i varelageret mitt etter en tur på Princess! De har jo pynt til alle huset rom, og så mye! Det er ganske gøy å se at 80-90 tallet kommer tilbake på moten. Mye farger, og ting jeg får barndomsminner av å se.

Har du ikke en Princess butikk nær deg, kan du sjekke ut hjemmesiden deres HER..

Denne helgen er det også 3 for 2 på alle julevarer

I år plukket jeg ut en del røde varer, er jula best rød for deg?

Det er ingen tvil om at det gir en skikkelig julefølelse for meg. Spisebordet har jeg dekket med en rød linduk, men matchende linservietter. For å bryte av det røde litt, har jeg brukt en gylden løper og pyntet med granbar, lys, mer lys og de lekreste julekulene som også er fra Princess.

Princess har samlet alle mine favoritter på siden sin, du finner siden HER.

Min første nøtteknekker er også i hus, og se på de lekre vridde lysene.

Alle mine favoritter finner du HER

2 kommentarer
  1. Elsker bildene og det nye huset! Har lest bloggen din i mange år, men syntes dessverre det begynner å bli litt for mye reklame/annonser. Nesten 90% er reklame og det føles ikke helt ekte ut lengre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg