Bildene fra året 2020 i bokform

Reklame | fotoknudsen

Jeg håper alle har hatt en fantastisk julefering, enda den kanskje ble annerledes for mange.

Hele denne desember har jeg virkelig fått tenkt igjennom året som har gått med nye øyne. Da jeg satte meg ned for å lage fotoårboka i år ble jeg emosjonell over alle de fine små øyeblikkene dette året har gitt oss, til tross for at alt ble så annerledes enn vi hadde ventet.

Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg vil med dette, annet enn at jeg bare vil rope ut til alle der ute at dere må  sette av tiden til å lage fotobøker – det gir så mye! Det er virkelig ingenting som er mer givende, og jeg kjenner så alt for mange som sier “søren, det der skulle jeg fått gjort også” når de ser fotobøkene våre som står i sentrum av huset og er framme til en hver tid.

Nå har jeg også en veldig god rabattkode å dele med dere:

STINEBOK gir hele 40% på fotobøker, men også alle andre produkter hos fotoknudsen fram til 18.01.21

Året er snart over, så bruk disse siste dagene på å sette deg ned å samle sammen bildene for hele året i en og samme årbok.

TIPSENE FOR Å LAGE FOTO ÅRBOKA PÅ ENKLEST MULIG VIS!

Lag fotobok med årbokstil.

Mange synes det er vanskelig og tidkrevende å lage en fin årbok, men fotoknudsen har gjort dette veldig enkelt for deg som liker å få ting raskt unna. Hvis du lager årboka fra nettsiden deres: fotoknudsen.no kan du velge Fotobok -> temabøker -> årbok. Der er det flere ferdig design på årbøker som du kan velge i mellom.

Når du har valgt det årbok-designet du synes er finest, er det bare å flytte inn bilder i malen. Det går raskt, og er veldig enkelt.

BRUK BILDER FRA MOBILEN OG KAMERA I SAMME FOTOBOK 

Det er overraskende mange som spør meg hvordan man kan lage årboka med bilder fra mobilen og dataen. Dette kan gjøres veldig enkelt ved å laste ned appen “minnebanken” fra fotoknudsen til mobilen din. Inne i appen laster du opp alle bildene du vil ha med i boken fra mobilen. Når bildene er lagret i minnebanken har du backup på bildene dine til evig tid helt gratis!!

Finn så fram dataen og gå inn på fotoknudsen.no.  Når du velger å lage fotobok der inne, kan du enkelt hente opp bildene som du har lagret i minnebanken. Bildene ligger i kronologisk rekkefølge, så det er enkelt å manøvrere seg igjennom året av bilder som er tatt.

STØRRELSE OG UTSEENDE

Her har fotoknudsen mange muligheter, selv foretrekker jeg bestselgeren: liggene bok i størrelse L. I tillegg lager jeg alltid boken i Layflat innbinding og med glanset ark. Disse to valgene gjør boken litt dyrere, men med Layflat innbinding åpner alle sidene seg helt flat slik at man også kan ha en bilde som går i margen på boken uten at det gjør noe. Glanset ark er ikke bare veldig lekkert, men også helt genialt da det er enkelt å tørke over sidene når barna har bladd sidene helt seige, som mine barn gjør.

Jeg utfordrer deg til å gjøre dette. Jeg kan garantere at det er den beste investeringen av tid og penger du kan gjøre i det vi går inn i 2021.

Sjekk ut fotoknudsen sine maler for årbok og se hvor raskt det er å komme i gang 

STINEBOK gir hele 40% på fotobøker, men også alle andre produkter hos fotoknudsen fram til 18.01.21

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg