DIY Julevimpel og barnerom

Jeg har lovet jentene å få et lite juletre på rommet, så i går tok jeg med meg sag og gikk ut i skogen (vår egen, så ikke noen skal beskylde meg for å stjele juletre) og sagde ned et lite tre. Jentene ble i fyr og flamme da de kom hjem fra barnehagen, og det bar rett opp på rommet for å pynte juletreet med den hjemmelagde julepynten av silkeleire.

Jeg hadde kvelden før laget en julevimpel til soverommet, noe som er utrolig enkelt, og kjapt å lage, men som er veldig dekorativt. 

Jeg har klippet opp trekanter på bomullslerret. Så har jeg tapet klistremerker med GOD JUL på 6 av dem, og med en limpistol har jeg festet de til en snor. 

Så da var barnerommet pyntet til jul, og jeg har tatt meg i å gå opp ditt i dag bare for å puste litt, og kjenne på juleroen. For i underetasjen ser det ut som julenissens gaveverksted. Totalt kaos med ti prosjekter på gang på samme tid. 

Jeg ser at det meste på jentenes soverom har jeg laget selv, så ønsker du å ta en titt på innleggene som hører til så fører jeg opp en liste: 


 


– Følg alle DIY julekalenderinnleggene på facebooksiden til Speiltvillingene –

8 kommentarer

Siste innlegg