Hvordan lage en stor og fyldig julekrans

I dagens Kreative Julekalender skal jeg vise hvor enkelt det er å lage fantastiske julekranser selv. Kranser på denne størrelsen koster fort opp mot 800 – 1000 kroner, så det å lage de til en slikk og ingenting er faktisk utrolig gøy. Det er også såpass enkelt at det å moro og lage noen ekstra og gi bort.

Be venner på juleverksted
For et par uker siden var vi åtte kvinner i den lille stua mi og laget julekranser, jeg kan virkelig anbefale det. For til tross for at jeg rydder barnåler enda, er det den hyggeligste kvelden jeg har hatt på lenge, og alle fikk med seg helt fantastiske kranser hjem.

Dette trenger du: 

 • En sirkelformet mal, enten en ferdigkjøpt halmkrans (kan brukes år etter år). Du kan binde sammen kvister til en sirkel. Du kan bruke rørisolasjon – SE HER. Du kan bruke et DV-rør slik jeg har kappet opp i ringer denne gangen (se film nedenfor), eller vær kreativ med det du har.
 • Kvister du finner i naturen, eller på blomsterbutikken.
 • ståltråd og avbiter
 • eventuell annen pynt. Selv om min kranser er uten noe ekstra, må du gjerne pynte de opp så mye du vil, med sløyfer, kongler eller julekuler.

Da er det bare å sette i gang: 


Flere kreative ideer til julen finner du HER 

 

1 kommentar
  1. Hei!
   Fine kranser og så god du er blitt på film og redigering. Tommel opp! Lenge siden jeg har fulgt med nå men trengte litt inspo til hjemmelaget 😉
   God jul og Godt Nytt år til deg og dine.

   Mvh
   Hanne-Marte

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg