Bryllup – kjærlighet og detaljer

Alle bildene er tatt av fotograf: Elisabeth Figenschou Jølstad

Med så mange vakre detajler, kan jeg umulig la de utebli.

Les også: Bryllup 1 – frisørbesøk og sjokkerende telefonsamtale
Les også: Bryllup 2 – første møte

Været

    Fossen bak oss bruste så høyt at den overdøvet fotografens rop. Da vi pyntet lokalene dagen før, var fossen bare en hvisling i bakgrunnen, på bryllupsdagen hadde den rent over demningen, og forsikringselskaper rundt om måtte spy ut mange kroner den helgen. Eieren og driver bak Mølla vi hadde selskapet vårt på, hadde vært på Mølla til klokken 5 om morgningen natt til lørdag på grunn av uværet, og vannet som fortsatte å stige opp og inn i selskapets første etasje. 

    Hva jeg tenkte på var at det regnværet like gjerne kunne kommet dagen etter, på vår dag. Det gjorde det ikke, jeg hadde bestilt lett overskyet før kirken slik at vi kunne ta bilder utendørs uten de harde skyggene og mysingen solen skaper, senere på dagen ønsket jeg meg sol, men ikke mer en 20 grader. For kjolen jeg bar, veide 3,5 kg. 7 lag skjørt var nok til å få svetten til å piple om det ble stort varmere enn det.
    At det var mulig å bestille en værmelding så presis, trodde jeg ikke var mulig, men som magi var det akkurat det vi fikk. Lett skydekke fram til kl 15:00, før skyene forsvant og lot solen titte fram, mens gradestokken viste 20 grader. 

Bildene Elisabeth tok ble helt fantastiske, og jeg vil dele noen detaljer med dere. 


Detaljene

   Kvelden før hadde min søster stått i regnværet og plukket markblomster langs veikantene som ble satt i gamle melkespann fra gården der mamma vokste opp. De fikk litt medfart av nedbøren, men i mine øyne var de bare et fantastisk skue. 
   Brudebuketten og knapphullsblomstene var det min flinke forlover Stine som laget. Så selv om hun egentlig var livredd for å lage dette til oss, så var jeg aldri i tvil på at de ikke kom til å bli noe annet enn akkurat hva jeg drømte om. 

Håret mitt så ut som et stykke kunst, laget av Karoline Eri, og med noen enkle blomster dandert rundt om, satte det krona på verket. 

Så det at disse trærne midt i elven på bilde under, normalt sett står på land, og at det var mange fortvilte mennesker rundt oss den dagen på grunn av flommen, betydde ikke det mer for oss enn ordene min søster forsikret meg om på telefonen klokken 09:00 den morgen – Elven er … spektakulær i dag! 


… Fortsettelse følger

– Lik min facebookside Speiltvillingene, og følg lettere med på neste oppdatering – 

8 kommentarer

Siste innlegg