DIY trendy julekuler

Da var det klart for luke 11 i kalenderen, her har helgen gått i ett og vi har knapt vært hjemme, så i dag kommer det et enkelt prosjekt. Enkelt, men allikevel stilig og morsomt. Prosjektet har jeg etter inspirasjon fra Panduro. Jeg har sett at mange allerede har fått opp juletreet i stuen. Så langt har ikke vi kommet, og det er nok enda en stund til juletreet kommer på plass, men noen julekuler har jeg laget. Enn så lenge henger de på en kvist og pryder i spisestuen. Der henger de godt og matcher den hjemmelagde adventsstaken

Det er nok ikke så vanskelig å se for seg hvordan julekulene er laget. Trekuler får man kjøpt på hobbybutikker, jeg har valgt å male deler av de. Da bruker jeg tape til å merke av området som skal males. Mal flere tynne lag så malingen dekker godt. Fjern tapen når malingen er tørr. 

Så er det bare å tre en tråd på en lang nål, og stikke den igjennom en liten, en stor, og en liten kule, og så tre nålen tilbake igjen i motsatt rekkefølge slik at man får en løkke til å henge opp kulene i. 
Du klipper av tråden og knyter endene i bunn et par-tre ganger, til du har en knute stor nok til ikke å forsvinne inn i kulehullet. 
Jeg har sikret kulenes plassering med limpistol. 


 


– Følg alle DIY julekalender innlegg på facebook siden til Speiltvillingene –

4 kommentarer
  1. Det er SÅ alt for mye DIY på bloggen for tiden… Du er kjempeflink, det er ikke det, men det er så kjedelig å kun lese om DIY (og et og annet reklameinnlegg innimellom). Skjønner at du har en slags DIY-julekalender, men det er jo ingen innlegg om noe annet? Savner å lese litt om hverdagsliv, og spesielt dyra! Vi har jo ikke hørt noe fra Dronningen på lenge 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg