Kaledere tid på soverommet

Det kan se ut som at et troll har løftet opp huset vårt og ristetet det noen ganger før det ble satt tilbake. Sannheten er at jeg denne uka har jobbet fra 9 til 22, med en pause til barna mellom 15:30 og 19:00, så det er bare et resultat av at all rydding har gått tapt i jobb og studie 🙂 Alt flyter og alt er koas. Så i dag bestemte jeg meg for å ta fatt på et lite rom, det ble soverommet siden det rommet ville ta kortes tid å rydde. 

Nå gleder jeg meg allerede til å flate ut i sengen i kveld. Selv om soverommet vårt ikke er så stort, så elsker jeg det. Det er så mye sjel i rommet etter at vi pusset det opp. Jeg fant en gammel tømmerstokk i låven som jeg kuttet opp til nattbord. På veggen har jeg hengt en gammel potetkasse som også er historie fra gården. Gulvene er ekte treverk som oldefaren til jentene la og som BT og jeg har pusset ned og lakket på nytt. 

Her går nytt og gammelt, pluss mye selvgjort igjen i hele rommet. 

Sengegavelen laget jeg for over ett år siden, og jeg er like fornøyd den dag i dag. Det er en enkel måte å løfte en enkel seng på uten at det koster så mye. 
Oppskrift på sengegavelen finnere dere HER. 

Døren inn til soverommet vårt er helt klart favorittdøren i hus. Jeg byttet tidligere ut glassruten som var i døren med en treplate med bildeoverføringer. Dere finner oppskriften på bildeoverføring til treverk HER

Følg Speiltvillingene på Facebook – 

34 kommentarer

Siste innlegg