Kveldskos før sovestund

//Inneholder Reklame //

I dag har jentene hatt sin lengste dag i barnehagen noen sinne, jeg var ikke på plass for å hente de før halv fem, og det med vondt i magen. Da jeg endelig var fremme i barnehagen satt to fornøyde jenter og tegnet. De kan ikke klokka, og antagelig tenkte de ikke over at de hadde sin lengste dag heller.

Det som stakk mest var tanken på at jeg ikke fikk se jentene mer enn to og en halv time før sovetid. Derfor ble det pannekaker til middag, slik at vi slapp unna en ekstra tur på butikken. Og etter middagen var det bare å finne frem play dooh og ha kvalitetstid de siste dyrbare minuttene før kvelds. 

Middagen ble forskjøvet siden jeg hentet sent, så i stedet for kveldsmat rett etter middag fikk jentene smake på hver sin Biola Mini. Denne drikken ble populær bare de så flaska, og når innholdet smaker omtrent det samme som yoghurt viste jeg vel på forhånd at den ville falle i smak. Noe den gjorde med god margin. 

Jentene har blitt så utrolig glad i å forme play dooh (hjemmelaget plastelina). Her sitter de med favoritten, lage haler som de kan plassere på en play dooh mus. 

For dere som ikke har lagt merke til Biola Mini i dagligvaren enda, så er dette en relansering av Biola Shots som var på markedet frem til 2010. Nå kommer den med praktisk skrukork. Biola Mini er laget med laktose- og fettfrimelk, i tillegg til at den inneholder melkesyrebakterier og en rekke vitaminer som er bra for immunforsvaret. 

Jeg synes denne lille flasken er helt perfekt, sammen med frokosten, eller som en del av matpakken til jentene. Den lille flasken passer fint i matboksen, og inneholder akkurat nok til en liten skrott. 

Smart og godt med god samvittighet.

Ønsker du å vite mer om Biola Mini må du gjerne sjekke ut Tine.no

 

13 kommentarer

Siste innlegg