I dag hadde jeg lyst på en ekstra god frokost. Det er jo søndag så jeg tok en titt i hva jeg hadde i kjøleskapet. Og heldigvis hadde jeg ingredienser til å lage eggesalat. Jeg synes det er så godt, at jeg tenkte jeg kunne dele oppskriften min med dere.
Jeg koker 2-3 egg i 10 minutter
Jeg lar kjelen med egg stå et par minutter i rennende kaldt vann slik at de får kjølet seg litt ned. Så fjerner jeg skallet, og bruk en eggdeler til å dele eggene med. Jeg deler de på langs og tvers
Mens eggene kokte, finhakket jeg litt rødløk
Så har jeg eggene over i en bolle og tilsetter rødløken, majones, slat og pepper etter smak
Ha en fin søndag
10 kommentarer
Dette lager jeg ofte! Kjempe godt! Jeg har også litt sylteagurk oppi, setter en liten ekstra snert
Hei, jeg og samboeren hadde også det i dag. Det er så godt! :DEtt lite tips, så er paprikakrydder veldig godt i eggesalat
En annen vri er å ha ca 50/50 creme fraiche og majones, eple og litt kaviar i, i tillegg til eggene selvfølgelig
Smaker himmelsk!
Bruker ikke å ha så mye løk i, men det er jo smak og behag det!
Lagte dette til min familie idag etter jeg så oppskriften her, smakte himmelsk godt!
Takk for du delte me oss 
Henriette: så hyggelig å høre
Du måå prøve denne oppskriften, for du vet ikke hva du har gått glipp av:
Egg
Purreløk
Majones
Rømme
Salt/pepper
Epler i biter
Aaah, må nesten dra å kjøp ingredienser i morgen
Tips:
I påleggssalater hvor noen av ingrediensene tilberedes varmt (egg, potet) er det faktisk veldig lurt å ha de i varme, for så å sette den til kjøling. Dette gir mer smak i hele salaten
Å så deilig
men liker ikke majones:/ er det noe man kan bruke i stedenfor? 
Namnamnam.. Har jo selvfølgelig ikke majones eller noe som kan erstatte, så dette blir min frokost på tirsdag!
Bruk litt melk for å tynne ut majonesen