I dag hadde jeg lyst på en ekstra god frokost. Det er jo søndag så jeg tok en titt i hva jeg hadde i kjøleskapet. Og heldigvis hadde jeg ingredienser til å lage eggesalat. Jeg synes det er så godt, at jeg tenkte jeg kunne dele oppskriften min med dere.
Jeg koker 2-3 egg i 10 minutter
Jeg lar kjelen med egg stå et par minutter i rennende kaldt vann slik at de får kjølet seg litt ned. Så fjerner jeg skallet, og bruk en eggdeler til å dele eggene med. Jeg deler de på langs og tvers
Mens eggene kokte, finhakket jeg litt rødløk
Så har jeg eggene over i en bolle og tilsetter rødløken, majones, slat og pepper etter smak
Ha en fin søndag 🙂
10 kommentarer
Dette lager jeg ofte! Kjempe godt! Jeg har også litt sylteagurk oppi, setter en liten ekstra snert 🙂
Hei, jeg og samboeren hadde også det i dag. Det er så godt! :DEtt lite tips, så er paprikakrydder veldig godt i eggesalat 🙂
En annen vri er å ha ca 50/50 creme fraiche og majones, eple og litt kaviar i, i tillegg til eggene selvfølgelig 🙂 Smaker himmelsk!
Bruker ikke å ha så mye løk i, men det er jo smak og behag det! 🙂
Lagte dette til min familie idag etter jeg så oppskriften her, smakte himmelsk godt! 😀 Takk for du delte me oss 😀
Henriette: så hyggelig å høre 🙂
Du måå prøve denne oppskriften, for du vet ikke hva du har gått glipp av:
Egg
Purreløk
Majones
Rømme
Salt/pepper
Epler i biter
Aaah, må nesten dra å kjøp ingredienser i morgen
Tips:
I påleggssalater hvor noen av ingrediensene tilberedes varmt (egg, potet) er det faktisk veldig lurt å ha de i varme, for så å sette den til kjøling. Dette gir mer smak i hele salaten 🙂
Å så deilig 🙂 men liker ikke majones:/ er det noe man kan bruke i stedenfor? 🙂
Namnamnam.. Har jo selvfølgelig ikke majones eller noe som kan erstatte, så dette blir min frokost på tirsdag! 😉
Bruk litt melk for å tynne ut majonesen 🙂