Twins med ulike stil, men likt syn

Reklame | Ellos

Dette med eneggede tvillinger kommer aldri til å slutte å fascinere, selv ikke meg som lever med dette fenomenet hver eneste dag. Uansett hvor mye og hvor ofte jeg tenker på hvor rart det er at et embryo som skulle bli til ett menneske ved en feil kan dele seg og bli til to helt fullkomne personer, er like altoppslukende for meg som å tenke på at universet er uendelig stort.
Det er helt naturlig at de to tvillingene som i utgangpunktet var et felles embryo har særdeles mange likhetstrekk, en bolledeig smaker og ser også helt lik ut om den deles i to, men selv om bollene ligner hverandre når de kommer ut av ovnen, er det som om veien ditt allerede har laget små forskjeller hos hver og en av dem.

Det er litt slik med eneggede tvillinger også. De er laget med akkurat de samme ingrediensene, de er også formet under helt lik oppvekst og miljø, derfor ligner de så mye at det for mange er vanskelig å se at det er forskjeller, men allikevel..   ..så er det mange områder helt ulike, så forskjellige at jeg kan se på bevegelsene deres hvilke av tvillingene det er, så forskjellige at jeg kan høre hvem som roper selv om de kun sier: “mamma”.

Enda mer forskjellig er de å se på, og det er forskjellene jeg setter pris på, det som gjør at de er den de er. To personer med særtrekk og ulikheter.

Deres forskjeller synes godt i klesstilen. For enda de alltid vil ha de samme tingene, velger de alltid forskjellige farger. Fargene hjelper de med å skille seg ut fra den andre og gjøre det enklere for venner og mennesker rundt seg å se forskjell. Derfor er dette spesielt viktig for de, og derfor også en nødvendighet. Vi kan ikke kjøpe klær om vi ikke finner det samme i hver sin farge.

Se bare hvor fine de er med hver sin farge. Otilie som elsker rosa og alt som er litt ekstra pyntet, Olivia som elsker det som er fargerikt og kult. Jeg synes det er så gøy at klær er med på å fortelle så mye om personlighetene våre.

Akkurat nå er det kampanjedager på produkter fra Áhkká inne hos Ellos. Hvis du ikke har vært borti Áhkká før, så er det et varemerke som har veldig gode ytterklær, sko, fleecetøy og annet til voksne og barn.

Bruker du i tillegg rabattkoden: 415444 får du 33% rabatt dyreste vare til ordinærpris hos Ellos, eller 5% ekstra rabatt på nedsatte varer.

Du finner vår dunlakken fra Áhkká HER, den er super lett, bløt men god og varm!

Støvler fra Áhkká HER

Og alt annet fra Áhkka HER, sjekk blant annet ut de deilige fleecegenserne som et lite tips.

Rabattkoden hos Ellos kan brukes på alt annet inne hos Ellos også, og er gyldig fram til 30. april.

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg