Tune Ups ! Det er barnebursdag

Reklame | Majorette Tune Ups

Det er helt sprøtt at det er 2 år siden sist vi feiret barnebursdager til barna i familien. Skikkelig trist, og nå skikkelig godt på samme tid. Helt isolert har vi jo ikke vært, familien har vi sett, men når ulike familier samles møter man også familien på den andre siden, og brått har en familie på tre, blitt til en familie på 4, hvor til og med den minste har begynt å gå. Først da innser man at tiden har gått!

Jeg må jo si at det er ganske gøy å ha noen gutter i familien når jeg selv bare har prestert å få jenter. Minstemor og jeg syntes i alle fall vi fant den perfekte gave å gi bort til fetteren til bursdag. Denne gaven vil jeg fortelle litt om.

Majorette Tune Ups

Er en helt ny serie småbiler barna kan samle på. Det som er ekstra gøy med denne gaven, er at pakken består av kun overraskelser, i denne eksen finnes det 4 mindre bokser. Du vet ikke hvilke biler som finnes i de skjulte boksene, og hver boks inneholder 7 overraskelser, flere av overraskelser er deler til å designe bilene med. Målet er å klare og få tak i hele samlingen på 18 biler. Noen biler er enkle å få tak i, andre mer sjeldne. Det som gjør disse bilene ekstra stas, er at bilene kommer med ulikt tilbehør, så før leken starter bygger du sammen delene til en tøff bil, enten det er racerbil, en van, eller en pickup truck.

Husk også å ta vare på de blå boksene bilene kommer i, disse boksene kan du stable sammen som tårn etter hvert som bilparken blir større.

Majorette Tune Ups biler er designet for barn fra 5 år og oppover. Bilene er laget i metall, så de tåler det småbiler skal tåle og mer til. Dessuten har alle bilene en original lisens fra merkene Lamborghini, Toyota, Ford, Dodge, Volkswagen og Renault.

Sjekk ut nettsteder til Majorette Tune Ups HER! Der kan du se hele samlingen biler eller last ned kule fargeark som barna kan fargelegge.

Sjekk ut nettsteder til Majorette Tune Ups HER!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg