Titusen tanker som spinner

 

Hva med den dagen alt dette er over? 

Den dagen vi flytter inn i nytt hus, tror jeg det kommer til å summe av stillhet i hodet mitt, på lik linje som når du over lang tid har stått bak kjøkkenvifta for så å skru den av. Dette er helt vanvittig, faktisk klarer jeg ikke å forstå hvorfor hodet mitt ikke har eksplodert enda.

Ikke får jeg sove når jeg legger meg, i drømmene mine begynner jeg hus, og det første jeg starter dagen med er en nytt spørsmål eller en ny plan som må legges. Det er så mange detaljer, så vanvittig mange detaljer. Så mange avgjørelser som skal tas før det er for sent, så mange løsninger som skal fungere også i framtiden.

Den siste tiden har lamper og fargevalg gitt meg størst hodebry. Men jeg er også så vidt i gang med å bestemme fliser til badene, og det gjør at det går helt rundt oppi topplokket mitt. Til nå er det en del lamper som er på plass. Lampene foran utgangsdøren, lampen over spisebordet, lampen over penstuen, lamper til vårt soverom og nå denne uken kom også de to lampene jeg skal ha over kjøkkenøya.

Fargen på veggen bak meg skal bli enda mørkere så disse lampene kommer virkelig til å stå frem uansett om det er lys eller ikke i de.

Hovedrommene kommer til å gå i rolige farger, men nokså mørke – det til tross for at prøvene foran meg ser svært lyse ut i flomlyset fra arbeidslampa jeg har foran meg. Jeg venter også på tekstilprøver, for vi trenger flere møbler nå som vi går fra en til to stuer.

Det er litt av en spennende tid, men uten tvil den mest slitsomme jeg har vært igjennom, og det er overhodet ikke platingen og sparklingen som gjør meg mest sliten – det er all jobben som ingen ser før hver pynteputer er plassert i sofaen – tross alt er det ingenting som er overlatt til tilfeldighetene.

 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg