Soverommet vårt

Reklame | Princess

Endelig er det helt ferdig!

Litt morsomt er det å tenke på at soverommet var det første rommet vi startet på i dette huset, men det siste som ble ferdig. Mens det enda bare var stenderverk i hele huset, hadde jeg fått på plass rammeverket til det som har blitt sengegavlen vår.

Planen var klar for hele to år siden, rommets grunntanke er bevart, men det har blitt noen endringer allikevel. I utgangspunktet skulle rommet males grønt, men etter at jeg malte vaskerommet dempet sort og fikk hekta på å lage spilevegg i stuen vår, ble det endring i planene. Jeg måtte få inn disse elementene på soverommet vårt også!

Jeg angrer ikke et sekund på beslutningen om sorte vegger og spiler! Det binder på sett og vis hele huset sammen. Sengegavlen er dekt med mdf plater som er sparklet og malt, og intergert i den er det trådløse mobilladere.

Det fine med å velge sort, tre og hvitt som basefarger i et rom er at man lar alle muligheter være åpne for å putte inn hvilke farge som helst inn i rommet i form av tekstiler.

Denne uken har jeg vært på Princess for endelig å sette et lunt preg på rommet!

Nye dyner, gardiner, pynt og sengesett 

I denne mørketiden er lune toner uten tvil det som appellerer mest til meg, og jeg gikk derfor for en fargekombinasjon på grønt, hvit, sort og brunt til rommet.

TIPS: alle sengesett i glatt bomull hos Princess er på tilbud, 50% avslag fram til 7.februar!

– se alle mine utvalgte produkter HER

Det er ganske gøy å se hvor forskjellig uttrykk man kan få bare ved å velge ulike farger på sengen som er så dominerende i rommet:

10 år gamle dyner er byttet ut med nye! 

Det er 40% avslag på alt av dundyner hos Princess nå, og med gode prosenter ble det nye dyner på oss! Det slo meg at dynene våre har ti års jubileum i år, og etter at vi flyttet inn i nytt hus har jeg hatt et ønske om å oppgradere dynene til nye. Det morsomme er at vi nå har kjøpt tilsvarende dyner som sist, bare denne gangen fra den nye dunkolleksjonen til Princess – Drømmedun. Vi endte opp med Drøm Dundyne varm. De gamle dynene er fortsatt gode, så de skal vaskes og brukes som gjestedyner fremover.

Litt kort om Drømmedun dynene fra Princess:
Dynene er produsert i Norge med tanke på norske forhold. Alle dunproduktene er godkjent av miljømerket Svanen, som betyr at produktet er blant de minst helse- og miljøbelastende innenfor sin produktgruppe. Dunproduktene er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund og er merket med Oeko-Tex, som betyr at det er garantert at produktet ikke inneholder helseskadelige kjemikalier.

Gardiner i dobbelt lag fra taket – hotellfølelsen! 

Jeg bare elsker hva gardiner som henger fra taket gjør med rommet. På soverommet har jeg festet to gardinskinner til tak, som henger med 5 cm mellomrom. Innerst mot veggen har jeg hengt opp transparente lyse gardiner, på utsiden har jeg disse mørke velur gardinene som står i stil med trekket til hotellputene i sengen. Begge gardinene er kjøpt i Princess butikk, uten noen spesialbestilling. Vi har standard takhøyde på 240 cm her i andre etasje, og da kan man kjøpe gardinlengder med rynkebånd som er 260 cm lange. Gardinene legges opp med en enkelt rettsøm i bunnen for å få riktig lengde. Om du ikke har mulighet til å sy, så selger Princess «SømFix» – et bånd du stryker på og som fungerer som et slags lim.

Pynteputene i sengen inneholder alle de samme fargene som rommet og gir det lille ekstra spør du meg, dessuten syntes jeg printet var så stilig på disse to lyse putene!

Takhengte nattbordslamper og gavelen som gir mulighet til å sette pynt på toppen føler jeg er kronen på verket i rommet !

Begge vasene fant jeg også på Princess!

22 kommentarer

Siste innlegg