Sort er min happy color

Reklame | Ellos

// Annonselenker, og rabattkode//

Med rabattkoden: 415414. Får du 30% rabatt på dyreste vare med ordinær pris, 5% ekstra rabatt på allerde nedsatte priser inne hos ELLOSGyldig t.o.m 29/2

Sort er min happy color 

Det ingen farge i denne verden jeg føler meg mer komfortabel i enn sort. Sort gjør at jeg føler meg fin, uansett! Jeg trenger ikke hver dag og stikke meg fram i en gul kjole, for all del, det er dager jeg synes det er veldig gøy, men ofte liker jeg å ski inn, kle meg i sort og bare være. For selv om noen mener det er en kjedelig farge, er det vel ingen farge som er mer stilfull?

Med alt det hvite i gamlehuset gikk jeg på en liten smell før jul. Jeg kjøpte splitter nye og mørke gardiner. Gardinene hadde jeg sett lenge på inne hos Ellos, og selv om det kanskje var et aldri så lite impulskjøp et halvt år før vi skal flytte, så har jeg lagt en plan om å ta gardinene til gjenbruk i nytt hus. Men da som noe annet enn gardiner. Og grunnen til det er at det blir skinner i stedet for gardinstenger i nytt hus.

Kanskje er det bare det at ingenting kan bli feil med sort i et hjem, eller sort i klesveien.

Det mørke, elegante og stemningsfulle 

  • Den sorte kjolen min, som er en av favorittene jeg har i skapet – Finner du HER 
  • Den imiterte skinntightsen jeg bruker så mye at folk på lure på om jeg har andre bukser – Finner du HER
  • De fantastisk lekre og  mørke velour gardinene mine, som for øvrig finnes i hele 13 farger, og til en utrolig fin pris – Finner du HER 

 

Det har nå kommet inn så utrolig mange nyheter hos Ellos. Jeg rett og slett koser meg med å gå inn å kikke der om dagen!

Husk å benytte deg av rabattkoden: 415414. når du finner noe du liker hos Ellos 

4 kommentarer
    1. Så fin kjole 🙂 og det beltet så veldig fint ut. Har lett etter et sånt tynt belte uten å finne et. Hvor har du kjøpt dette?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg