Sommerminnene ned i en bok

Reklame | Fotoknudsen

Selv om været har tydet på at det fremdeles er sommer denne uka, kan vi vel slå fast at høsten er kommet, og at mørket kommer snikende på raskere og raskere.

Fotobøker = minner i en håndfast form! 

Med rabattkoden: STINESKOLI får du 40% på alt inne hos fotoknudsen. Rabattkoden varer fram til midnatt 27. september

De siste årene har jeg etter hver sommerferie satt meg ned å samlet alle ferieminner fra kamerarullen inn i fotoknudsen appen, og enkelt og greit laget fotobøker ut av det. Til å begynne med brukte jeg lang tid, satt foran pc skjermen, og satt inn ett og ett bilde, med tekst og det hele. Disse fotobøkene er helt magisk vakre, og jeg prøver å ta meg tid til det når jeg lager foto-årbok som jeg alltid lager før jul. Men, de siste to årene har jeg hatt det så travelt til en hver tid at jeg har gjort det både enklere og raskere for meg selv.

Veldig enkelt har jeg lastet ned appen fotoknudsen til mobilen, plukket ut alle høydepunktene fanget i bilder, og rett og slett latt fotoknudsen sette inn bildene for meg. Dette er gjort på et kvarter, og hjem i posten kommer det helt fantastisk fine fotobøker som blir blad i til stadighet her hjemme.

Et år tok mamma og mann oss med på tur til Danmark, og i etterkant av turen laget jeg en fotobok som både vi og de fikk i gave. Det finnes ikke noe finere å få eller gi bort, spør du meg.

Nok et år har det vært en annerledes sommer, selv hadde vi ikke lagt opp til noe spesielt, men allikevel har vi gjort så mye at jeg ble overrasket over hvor mange glimt jeg nesten hadde glemt da jeg satte meg ned å samlet bilder til fotobok.

Vi har vært på kunstutstilling, flertalls hytteturer med så mange venner og familiemedlem at jeg knapt har telling, vi har vært på båtturer, vaket i vannkanten nærmest hele sommeren og jobbet intenst med hagen. Denne sommeren har vært fantastisk, og jeg er så takknemlig for hvert lille minne vi kan ta med oss videre i livet.

Det er etter at jeg fikk barn at jeg virkelig forsto verdien i å lage fotobøker. De glemmer så lett turer og reiser tidlig i livet, så fotobøkene er omtrent som en egen harddisk jeg lager for barna. Kanskje er det etterhvert slik at de husker bedre bildet enn selve opplevelsen, men allikevel betyr det at de bevarer minnet om hvor de har vært, hvordan familie og venner så ut «før», som da pappaen hadde hår, og oldefar fremdeles var i livet. Det vekker så mange følelser hos de, og det gjør uten tvil minnene sterkere og tydeligere til tross for at årene går.

Denne sommeren brakk Vilde armen på trampolina hos Tante, kanskje kommer hun til å huske det, kanskje ikke, men med dette bildet vil hun i alle fall for alltid vite hvilke arm hun brakk og se hvor stolt hun var med diplomen i armene ❤️

Nok en gang anbefaler jeg på mitt sterkeste å ta deg tid til å få bildene ned i en fotobok. Barna elsker å bla i disse bøkene, og det gjør jeg også ❤️

– Gå til fotoknudsen her –

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg