Solfavorittene og et aldri så lite uhell

Reklame | Avène

La meg startet dette innlegget med en liiiten digresjon til da bildene ble til 

Det fineste stedet jeg vet er i åkeren når sola er på sitt vakreste – i solnedgangen. I det de lave lysstrålene treffer gressfrøene glitrer de, og fargene som slynges fra bakken til himmelen blir så fantastisk myke og varme, derfor tenkte jeg; akkurat i gressengen skal jeg sitte og nyte dagens siste stråler sol…

… jeg kan fortelle dere det, at etter å ha forstått at jeg har blitt pollenallergisk i år, uten å vite hva jeg reagerer på, kan jeg nå bekrefte at det er gress jeg er allergisk mot. En liten halvtime senere startet nysingen som ingen ende ville ta, så kløingen, jeg bet omtrent hull på innsiden av kinnene, og kloret nærmest øynene ut av hodet. En time senere så jeg ut som et hovent troll med blodsprengte øyne til…

… Jammen var det flaks at i alle fall lyset og stemningen var på sitt beste, for til tross for en veldig opphovnet nese, ble i alle fall bildene veldig fine !


MINE SOLFAVORITTER – nå med faktorrabatt! 

Planen med bildene var å fortelle om mine absolutte solbeskyttelsesfavoritter fordi det akkurat nå er faktorrabatt på alle Avène sine solbeskyttelsesprodukter hos Vitusapotek – det vil si at du får 30% rabatt på en solkrem med faktor 30, og 50% rabatt på en solkrem med faktor 50.
I fjor ble hele landet mer eller mindre brunsvidd av sola, i år kan vi ikke akkurat kan si det samme, men er det bare meg, eller er det i år alle har blitt solbrente? Det er ikke når det er varmest i været vi er dårlig på å beskytte huden med solkrem, det er på dager det er litt grøssent i vinden, men med en klarblå himmel. Det er så enkelt å glemme at sola er like sterk selv om det blåser en lien kuling.

Du finner alle solprodukter med faktorrabatt HER 

Her er mine store favoritter:

Solkremen til ansikt. Avène har to typer ansiktssolkremer, en med faktor 50 og en med faktor 30. Jeg bruker en av disse hver morgen før jeg sminker meg, og det gjør at jeg får en mye jevnere hudtone i ansiktet igjennom hele sommeren, rett og slett fordi jeg har fått veldig mye pigmentflekker etter to graviditeter som popper fram så fort solen treffer dem.

Solstiften er også helt uvurderlig her i huset, vi har ei datter som veldig lett får store og vonde munnsår, så denne må være det viktigste solbeskyttelsesproduktet vi har her hjemme føler jeg, rett og slett fordi det forhindrer de grusomt vonde munnsårene.


Kroppsfavoritten- Oljebasert solmist med en usynlig finish

Denne solbeskyttelsesoljen på spray er uten tvil min største favoritt. Den sprayes rett på huden, og kan sprayes i alle retninger, slik at det også er enkelt å spraye egen rygg. Sololjen trenger ikke smøres ut, den bare trekkes inn i huden og gjør den silkemyk. Sprayen er også tilpasset de med sensitiv hud og er vannresistent med en høy solbeskyttelse.

Ved solbrenthet / og alt annet 

Blant mine store Avène favoritter er jeg nødt til å ta med den beroligende, irritasjonsdempende og pleiende flasken med Termalkildevann på spray

Den virker beroligende på solbrent hud, men det er virkelig langt i fra alt, la meg ramse opp de aktuelle bruksområdene for kildevannsprayen:  etter rens av huden, etter barbering, peeling, laser o.l, etter soling og på solbrent hud. Sprayen kan benyttes til øyekompress, til rens av sår og på sting som strammer, til såre barnestumper og annen sår hud, foran PC-skjermen, på reiser, ved sykesengen og som en forfriskende dusj på varme dager.

Gjett om jeg har fått testet den som øyekompress, ref. min mitt hyggelige møte med gressallergi, og jeg kan bekrefte at den ble redningen min.

Solkrem på spray
Til slutt må jeg ta med solkremene som også er på spray – jeg liker så godt sprayflasker, det blir så mye mindre gris og er så mye enklere å påføre. Solkremene på spray bruker jeg oftere enn Mist sololjen, fordi den nesten er i bruk daglig, mens Mistsprayen bruker jeg ved soling, som det jo ikke har blitt mest av denne sommeren.

Avène har vært det mest solgte solpleiemerket på apoteket i Europa de siste 10 tårene, på grunn at den gode balansen mellom sikkerhet, effektivitet og kosmetiske egenskaper, samtidig som de jobber hardt for å redusere påvirkningen i havmiljøet. Godt for deg – godt for miljøet! Avène selges kun på apotek.

Nå ser det endelig ut som det kommer litt skikkelig sommervarme også, så husk å få med deg de gode rabattene på solkrem akkurat nå

Du finner alle solprodukter, deriblant mine favoritter, og mange fler med faktorrabatt HER 


 Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg