Snikk titt på de fineste julegavene vi gir

Reklame | fotoknudsen

Første desember i morgen og hvitt landskap – nå smiler livet! Dette er bare den fineste tiden jeg vet om. 

Denne uka kom bestillingen min fra fotoknudsen. Før hver jul bestiller jeg opp julekort og kalendere, slik at jeg får pakken i desember! Jeg må si at ved denne store bestillingen er jeg ekstra glad for å kunne benytte meg av en god rabattkode.

Rabattkoden jeg har fått til å dele med dere er: GAVETID50 og den gir 50% rabatt på fotokalendere og julekort. KLIKK HER TIL TILBUDET

Tilbudet gjelder til og med 09. desember, og bestiller du før denne tid er du garantert å få varene dine før jul.

Julekort

Jeg har for flere år siden bestemt meg for å få til å lage julekort til venner og familie hvert år. Ekstra viktig ble det for meg i fjor da det var mange vi ikke hadde fått sett så mye som vi ønsket. Det samme gjelder denne julen.

Det som er så fantastisk fint med å få laget julekort, er at jeg da også får satt av tid til å få tatt bilder av alle jentene samlet. For enda så mange bilder jeg tar i løpet av et år, så er det sjeldent jeg får noen skikkelig fine bilder av hele gjengen. Disse bildene er utrolig koselig å samle på, og havner alltid inne i fotoårboka også.

Tips til innsiden/baksiden av julekortet:

Skriv gjerne en oppsummering av året som har gått, fortell om oppturer og hyggelige øyeblikk som familien og vennene deres vil kose seg med å lese. Det gjør julekortene ekstra hyggelige å få.

Fotokalender

Jeg kan med en gang fortelle at besteforeldrene ikke blir veldig overrasket over julegaven fra barnebarna sine. Hvert år får de en ny kalender med bilder av ungene. Jeg bestiller alltid opp et eksemplar til alle besteforeldrene og meg selv. I år har jeg bestilt den største kalenderen fotoknudsen har, og jeg elsker den! Personlig liker jeg å ha store fine bilder av ungen, i tillegg til god plass i kalenderen til å skrive ukens gjøremål.
Jeg har brukt en av de ferdige malene som fotoknudsen har laget, og puttet inn de bildene jeg liker godt. Det er så enkelt, og kalenderne blir så sykt fine!

Rabatt på rabatten: 

Rabatten du får på fotokalendere ved å bruke koden: GAVETID50 kommer i tillegg til kvantumsrabatten. Dette betyr at dersom du kjøper en kalender får du 50% avslag, men kjøper du tre fotokalendere får du kvantumsrabatt fordi du kjøpe flere, og rabattkoden legger seg oppå. Så det er et veldig godt tilbud.

 Gå inn og sjekk fotoknudsen NÅ

… eller lagre deg rabattkoden GAVETID50 bak øret, slik at du kan benytte deg 50% avslag på når du handler julekort og kalender før jul.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg