SE DEN ENORME FORANDRINGEN

Dette innlegget forsvant i omlegging av blogg i dag, men hvilket denne låven synes jeg fortjener å bli løftet en ekstra gang 😀


Den store røde låven hang over skuldrene våre som et av “må gjøres/ må fikses” lista vår. En liste som ikke er rent liten når man er trebarnsforeldre, og gårdseiere. Aldri kommer vi til å rake opp for prosjekter, men det er så klart et valg vi har tatt så ingenting vi klager over.

Låven var det riktignok lett å utsette bare et år, og så ett år til. For som du helt sikkert skjønner krevde det enorme arbeidstimer.
I år måtte det skje. Med planer om husbygging fra våren av så var det liten tvil: skulle vi få fikset opp låven, så måtte det skje før husbygging.
Når husbyggingen trer i kraft, da blir vi rimelig opptatt i et par år, og antagelig dritt lei de ti årene etter der.

Været var på vår side denne sommeren, og med en enorm hjelp fra familie og venner som stilte opp på dugnad så klarte vi faktisk å trylle om låven fra å se litt spøkelsesaktig ut, til å glitre når sola skinner på den.

En god del råtene plank er byttet ut og 250 liter med maling har gått med! Det var litt av en jobb, så vi er vanvittig takknemlig for hjelpen vi har fått.

I dag skinner den gamle låven som om den var ny.

Noen smådetaljer står igjen, som å ferdigstille steinmuren helt til venstre i bildene, og når den er ferdig skal den siste porten (helt til venstre) males ferdig med de siste detaljer med hvitt.

2 kommentarer
  1. Så utrolig fint det ble!😍 vi har en diger låve/fjøs her også, som skriker etter samme oppgradering.. det er vel bare å hoppe i det😅
   takk for inspirasjon!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg