Rom for rom ferdigstilles – det begynner å ligne et hjem

Det har alt gått en måned siden sist oppdatering “se hvor langt vi har kommet i huset”, og det beste med disse oppdateringene, er at jeg selv kan se framgangen siden sist 😀

Det begynner for alvor å ligne et hjem!
– på den andre siden så jeg for meg at vi skulle klare å flytte inn denne måneden. Men det kan vi se langt etter enda..

Det er litt kjedelig at vi ikke er inne i nytt hus før sommeren, mest fordi alle forestillingene om å nyte sommerferien, lage mat på et nytt og stort kjøkken, og endelig ha anledningen til å slenge beina høyt – nå er byttet ut med jobbing fra morgen til kveld, og alt kaoset som følger det å holde to hus i gang + barn og dyr. Men det er altså bare slik det er og jeg er glad vi ikke har noe hastverk, at det ikke er noen som venter på å ta over det gamle huset vårt, og det ikke koster oss stort ekstra å sitte på to hus noen måneder til. Corona har uten tvil satt en liten brems for oss, og i tillegg til det har mannen har stort sett jobbet fra 7 om morgen til 12 om kvelden den siste måneden, med kun en pause hjemom for å spise middag. Så det merkes at det går saktere når vi går fra å være to til en arbeidskraft i huset.

Nå er vi for fullt i gang med å bygge 2.etasje
Jeg kan love at det var tungt for oss begge å begynne fra begynnelsen med å å plate gipsvegger og sparkle igjen, men på den positive siden er det gøy å se utviklingen vi har hatt fra vi startet, at vi jobber tre ganger så fort i andre etasje som i første etasje tror jeg ikke er tull en gang. Så vi er nok ferdig i en fei (ønsketenker), Hah.

La meg vise de delene av huset som begynner å ta form 

Hallen og gangen

Vaskerom

Syrom/kontor

Lilledoen

Åpen stue kjøkken  

– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

 

 

26 kommentarer

Siste innlegg