Protest mot dårlig sommervær

Reklame | Ellos

Jeg vet ikke riktig om det vil gjøre en endring på generell basis, men det følses uten tvil som en god gjening for et enkeltmenneske som meg!

Like før vi kunne takke farvel til maimåneden, vasket jeg ren peisen som et siste og definitive farvel med våren og kalde tider. Nå er uforståelig nok peisen full av aske – vi har fyrt til midten av juni! Som protest mot den kalde og regnfylte forsommeren gikk jeg inn på Ellos, og bestilte den mest sommerlige kjolen jeg kunne finne. For hvis ikke solen skal være et lyspunkt, så får klærne mine være det i stedet.
Jeg er så lei av de tykke strikkegenserne mine som jeg har bodd i siden august 2018 🥶

Annonselenke: Den gule Stina kjolen finner du her, den finnes i tre ulike farger

 

En stor applaus til Ellos 

Jeg blir så oppriktig glad når jeg går inn på Ellos for å handle, jeg tror det er det eneste stedet jeg kan handle og motta klær uten at jeg riper opp mitt eget selvbildet. Jeg er så lei jeg at å kjøpe plagg som ser helt fantastiske ut på modellene, for så å innse at man burde ha vært 180 cm høy på strømpelessen og like smal rundt midjen som jeg er rundt låret for at plagget skal se bra ut. En stor applaus til Ellos for mangfoldet av modeller og naturlige sunne kvinnekropper!
Det at de i tillegg har klær til barna, mannen og alt jeg trenger til hjemmet gjør jo ikke nettbutikken mindre attraktiv. 😏

 

Det lille ekstra
Nå blir det mye skryt her, men som den synerden jeg er så må jeg applaudere Ellos igjen for at de leverer det lille ekstra. Jeg har aldri opplevd å få klær fra Ellos med stoffer av dårlig kvalitet (som det er myye av rundt om) og går du Ellos i sømmene, er snittene alltid hakke bedre enn jeg ofte forventer. I stedet for å bare ha et belte som det er på denne kjolen, er det i tillegg sydd tre innsnitt under hvert bryst som får kjolen til å folde seg mye finere over kurvene. Tenker jeg over det så er flere av mine store favoritter i klesskapet nettopp kjøpt på Ellos.

 


 

Jeg har en rabbattode som du også kan bruke: 395438
Rabattkoden gir deg 30% avslag på det dyreste antrekket, ordinære varer. Tilbudet varer fram til 30. juni

Her er noen av mine favoritter blant sommernyhetene

La sommeren komme

Og når det er sagt så finner du også et stort utvalg bikinier som allerede er på salg!

– Sjekk de ut HER !

Alle de fine sommernyhetene kan du finne HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg