Når barn får være barn

Reklame | Polarn O. Pyret

Solen skinner, snøen smelter, isen på vannet sprekker og to svaner komme i mot oss. Det kjennes ut som våren nærmer seg

Det er søren meg vår i luften, og det er ikke lenge til mars! Vinterdressene har vært alt for varme de siste dagene og barna er så vanvittig fornøyd med at de har blitt byttet ut med det nye yttertøyet fra Polarn O. Pyret. Helt fantastiske skallklær i de nydeligste vårfarger. Farger man bare blir glad av.

I 6 år har jeg drevet min egen lille forskning på barneklær. Hvilke merker som leverer i forhold til pris og kvalitet. Derfor er det ikke uten grunn er jeg er vanvittig stolt over å få jobbe sammen med Polarn O. Pyret

Og akkurat nå har de kampanje på skallklær. Kjøper du en av skalljakkene hos Polarn O. Pyret får du 50 % rabatt på skallbukse. Tilbudet varer fram til 5.mars!

Gode ytterplagg setter jeg høye standarer til. Jeg tar det som en selvfølge at passformen og bevegelighet i klærne er bra. Det skal også være et godt design på klær jeg kjøper og det er et stort pluss når det er et godt fargeutvalg på klærne siden jeg er avhengig av å kle tvillingene i ulike farger for at andre skal kunne se forskjell.

Allikevel så er det pris og kvalitet som alltid blir avgjørende for om jeg godkjenner plaggene. Jeg må alltid handle dobbelt av alt, ettersom tvillingene vokser ut av klærne sine helt på likt. Det er ingen tvil om at lommeboka blir tom etter at nye vinterstøvler, dresser, votter, luer og jakker er kjøpt inn i dobbelt antall i det gjerne høsten kommer og alle de varme klærne fra i fjor er for små. Den engangssummen er stor, men da forventer jeg også at klærne skal holde.

Kvaliteten måler jeg opp med at jeg kun skal behøve én av det forskjellige, kun én vinterdress, kun ett par vinterstøvler, kun ett sett vårantrekk osv. Altså er ikke kvaliteten på en utebukse god nok om barnet mitt blir våt igjennom etter en barnehagedag. Jeg vet at veldig mange har dobbelt av alt, men kjøper man god kvalitet så er det virkelig ikke nødvendig.

Det er her Polarn O. Pyret kommer inn, hvis du er i tvil på hvilket merke du trygt kan gå for der prisen er god og kvaliteten enda bedre, så  er Polarn O. Pyret et godt sted å begynne.

Målet deres er i tillegg at hvert plagg skal kunne brukes av tre barn, minst. Så til alle dere som ikke har tvillinger eller søsken som bruker akkurat den samme størrelsen så  behøver ikke du som forbruker å kjøpe flere nye plagg enn nødvendig, noe som er positivt både for lommeboken og for jordens allerede begrensede ressurser.

Et annet poeng som også bare blir viktigere og viktigere er å velge det som er bærekraftig. Dette er noe jeg vil kreditere Polarn O. Pyret for. De tenker på framtiden og har et godt sortiment i økologisk bomull og gjenvunne materialer.

En stor takk til Polarn O. Pyret. Det at de leverer god kvalitet på klærne, gjør at jeg kan leverer god kvalitetstid med barna.

For lykke på jord er når tre jenter ser på verden rundt seg som om det var første gang de la merke til den

Dagene de så godt husker, er dager vi har vært på utflukter som denne. En fridag hvor vi bare kler på oss, og drar til et nytt sted. Et usett sted der ny natur må studeres og oppleves. Det er ikke rent sjelden barna mine forteller: “mamma, husker du den gangen …” også forteller de om noe som skjedde da de var så små som tre år gamle, altså hendelser som skjedde for snart tre år siden. Jeg blir alltid så fordømt imponert!

Typisk for øyeblikk som har satt seg på minnene, er øyeblikk som aldri var ment til å være stort, men en fellesnevner for disse minnene er at de kommer fra dager hvor vi enkelt og greit pakket en sekk og gikk ut. Kanskje er det øyeblikket av ro, den gode følelsen av tid og foreldre som er 100 % til stedet. Hvis ikke må det være at jeg har framtidige arkeologer til barn. For helt på ekte gjør vi ikke noe annen enn å kjøre kanskje 10 minutter i bil, og finne et nytt sted å sjekke ut.

 

Og bare så det er helt klart, alle klærne på bildene, alt i fra luer, hals, votter og sokker, til vindtett fleecetøy og skalltøy finner du hos Polarn O. Pyret

PS: ikke gå glipp av kampanjen hvor du får 50% avslag på skallbukse ved kjøp av skalljakke. Tilbudet varer fram til 5.mars

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg