Mitt største prosjekt i disse hjemmetider

Reklame | fotoknudsen

Det er ingen tvil om at det meste er veldig rart nå, derfor har jeg nå gått inn for å få tanke bort fra bekymringer og heller la fokuset konsentrere seg om et personlig og viktig prosjekt som gjør meg glad og varm i sjela.  Jeg har bestemt meg for å bruke denne plutselige ledige tiden som følge av avlyste jobbplaner og private planer til noe som har hengt over meg i alt for mange år!

skal jeg endelig få laget opp fotobøker fra tiden da tvillingene også var små.

De siste 4 årene har jeg laget årbøker med alle de viktigste bildeminnene samlet, i tillegg har jeg laget feriebøker, babybok for Vilde, og bryllupsboka vår. Men alle bildene fra da tvillingene var 0-3 år finnes bare på den eksterne harddisken jeg har bortgjemt i en skuff. Tanken på at den skulle gått i stykker har vært en av mine største engstelser nå i mange år. Allikevel har jeg aldri funnet tiden til å sette meg ned å ta igjen bildene fra fortiden, enda så gøy jeg synes det å lage fotobøker fra det siste året, eller den siste ferien vi har vært på.

Det var fotoknudsen som ga meg det lille dyttet jeg trengte for å komme i gang med bildene fra fortiden da de ga meg mulighet til å dele en helt unik påskerabatt på nettopp fotobøker. Noe jeg synes er helt fabelaktig. Et veldig godt tips er å legge opp bestilling av fotobøker når fotoknudsen har kampanje på nettopp dette, for da får man så utrolig mye for pengene.

Den så takknemlige rabattkoden betyr at fra i dag og til og med 15 april, så får du 40% rabatt på alle fotobøker hos fotoknudsen.no – dersom du bruker rabattkoden GUL2020

Gled noen du ikke kan besøke

Denne uken kjørte barna og jeg en tur med et fullstappet påskeegg til alle besteforeldrene. I egget var det påskekort, godteri og hjemmelagde gaver. Nå som jeg er i gang med å lage fotobøker kom jeg til å tenke på den mest geniale ideen om å lage en liten fotobok til de vi så gjerne skulle fått vært sammen med.
Så langt har det gått over tre uker i “ensomhet”, og vi vet at det kommer til å bli flere uker som dette, så jeg vil anbefale på mitt varmeste og prøve å finne andre måter å gi minner og gleder på. Å gi en fotobok er et godt tips som vil gi stor glede, og du kan faktisk sende boken rett hjem i postkassen til de du har lyst til å gi den til.

Selv har jeg tidligere laget bryllupsbok fra bryllupet til søsteren min og gitt dem i gave, jeg har gitt mamma + mann en fotobok med bilder fra en Danmarkstur de tok oss med på, jeg har laget fotobok til pappa og svigers der jeg har samlet alle minnene vi har hatt sammen og gitt i julegaver, og da bestemor fylte 80 år laget hele familien en fotobok med bilder av barn, barnebarn og oldebarn. Dette er uten tvil de aller beste gavene det er mulig å gi.

For det er ingenting som er bedre enn å ha minner som dette ↓ tatt ut fra vår egen bryllupsbok jeg har laget hos fotoknudsen.no

De beste grunnene til å lage fotobok: 

  • du gir bildene en større mening, og tilgangen til bildene blir langt større når du får bildene over fra digitalt til et trykket format. 
  • du gir minnene lengre levetid, ettersom det er mange minner som etter hvert går tapt dersom vi ikke henter de opp igjen og ser på de. 
  • du gir barna mulighet til å huske opplevelser fra de er svært små fordi de bruker bildene til å gjenfortelle minnene
  • du lager deg den beste sikkerhetskopien av alle de viktigste bildene du har 
    → dette punktet må jeg forklare litt dypere. Det er nemlig slik at i minnebanken til fotoknudsen.no har du ubegrenset gratis lagring av bilder, når du laster opp bilder for å lage boken, lagres bildene på profilen din som en sikkerhetskopi.  Lager du fotobok i fotobokprogrammet som du kan laste ned til dataen din (noe jeg gjør), så kan du lagre hele boka i en sky etterpå som gjør at du når som helst kan bestille opp hele boken på ny om uhellet skulle vært ute og fotoboken ble ødelagt.

Hvis du skulle hatt noen som helst spørsmål om det å lage fotobok hos fotoknudsen så er det bare å ta kontakt med meg her, eller på instagram @stineskoli. Jeg tror jeg skal kunne svare på de fleste spørsmål.

En riktig god påske ønsker jeg til dere alle, og hvis du som meg har tenkt på å lage fotobok en stund, så husk at det er nå fotoknudsen har 40 % avslag fram til 15. april om du bruker koden GUL2020. 

→ Gå til fotoknudsen 

8 kommentarer

Siste innlegg