MAKEOVER PÅ BARNEROMMET

Fra koselig, til helt nydelig!

Denne uken startet med en liten strek i regninga, en av ungene satt med feber til frokosten mandag morgning og slo ut positivt på korona. Det betydde tre barn hjemme hele uken, og jeg fikk det plutselig veldig travelt med å få ferdig prosjektet jeg startet opp på søndag. Da hadde jeg nemlig begynt å endevende rommet til minstemor for å gjøre en makeover. Det er jo helt utrolig hvor mye ting det finnes på et barnerom og alt dette hadde jeg begynt å fylle hele stua med.

Jeg tenkte at nå er det bare å raske på slik at jeg blir ferdig med makeover og opprydding før koronaen tar meg med i dragsuget. Det første på planen min var å fjerne høyskapet. Det tok så vanvittig mye plass. Mini rekker heller ikke ikke opp til mer en halve skapet. Så det var rett og slett ikke særlig funksjonelt. Mini har også alt av klær på badet, så skapet var fylt med leker, halvparten med leker hun ikke rakk opp til.

Bildet under viser før makeover.

Hele makeover planen startet med at jeg var inne og handlet litt klær fra Newbie serien. He he he.. Jeg fikk da se den søteste tapeten jeg har sett, og brått hadde jeg kjøpt både tapet, lekeesker og sengetøy. Med skapet fjernet kunne jeg lage den koseligste kroken her inne.
Jeg tapetserte den ene veggen, og snudde om på møblene.

Høyskapet erstattet jeg med to Eket skap fra IKEA. De var både billige og perfekte i forhold til størrelse her inne.

Svar på mange spørsmål:

Hylla foran tapetveggen, tror jeg ble kjøpt på Jollyroom. Der kommer også sengehimmelen fra og stoler og bord. Sengen har jeg snekret, og tipiteltet har jeg laget. Rådyret kjøpte jeg på Hageland.

5 kommentarer
  1. Hei! Nå har jeg ventet i to uker ca på et mønster jeg bestilte. Veldig kjipt å betale for noe man ikke får.. Jeg har prøvd å kontakte deg både på mail og Facebook.. Kunne du ha sendt det til meg snart?
   Mvh Linda Cathrine.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg